64

Анонимен

преди 6 години

Българите не харесват турците, защото не ги познават. Българите не харесват ромите, защото ги познават

63

khan

преди 6 години

Изследването е проведено сред група Ароми ....., а кои сте Вие дето сте ги заобичали, че да се представяте и за Ние не зная, но не е коректно.

62

Анонимен

преди 6 години

...... и турчин е едно и също

61

Анонимен

преди 6 години

"Роми" и "турци" са етноси. А под "бежанец" какво да се разбира, някакъв нов етнос ли? Защото в България има много потомци на българи бежанци. То ако се върнем още назад и Аспаруховите българи са такива.

60

Ястреб Османлията

преди 6 години

До даКато география ще е вечна но като материал надали, защото се променя рапидно. След 3-4 поколения днешните българи, които са кофти кръстоска между аспаруховите турци и местните македонски племена ще бъдат изместени от едно друго арийско племе, дошло по тези земи от поречието на река ТЗсиган още преди аспаруховите турци, знайни като "6yлгapлap"!

59

Анонимен

преди 6 години

До Rambo (толкова си Рамбо, колкото аз съм марсианец)Гроздето е кисело.Българката не е за теб.За теб Господ е създал ромки. Те не придирят много, раждат, за да има какво да ядете и така ви създават илюзията, че сте мъжкари. Всъщност сте една много слаба ракия.Да не говорим, че предлагате жените си на бели мъже, за да ви родят малко по-светли деца. Та може да се спори колко от уж вашите деца са наистина ваши.Хайде, бягай да спиш.

58

да

преди 6 години

България винаги я е имало и ще я има, защото е вечнаа послушника на САЩ- Турция да се сравнява с колос като Китай..смехория:)))))утре Америка ще реши да върне Турция там,откъдето я прибра 50-те години за да я направи цивилизована-от гората и е до там !!!

57

БатБулгар

преди 6 години

До RamboРадвам се, че поне в Бъдещето, където нас Българите няма да ни има, ще има такива добронамерени хора като теб, които ще знаят български език, фолклор, песни, танци, манджи.... и ще разказват на бъдещите поколения за нас - Българите, тия дето дадоха на света култура, четмо и писмо, да си спомняте с добро за нас и евентуално да оцелеете, в Новия свят изпълнен с ***, полухора от 28 пола. Ща питам аз сина ти дъщеря ли ти е или ти е свекърва :)

56

Rambo

преди 6 години

До БатБулгар Китай и Турция имат бъдеще България не!

55

БатБулгар

преди 6 години

До Анонименми отвори си един документ от началото на 20 век и ще видиш езика, който са ползвали: Развален арабски, с примеси на българкси. Даже и азбука нямат турците, днеска ползват на сегашните си господари, преди на предишните си господари - Османлиите -Дьонмета, които предават Селджукските турците, приемат Юдаизма и приравняват турците на равно с раята, като дават на гърците повече права от турците в уж тяхната държата. Кофти, но факт :(

54

Lan

преди 6 години

Аха, значи цензура ако нещата се наричат с истински имена, но ето цяла статия за разделение и омраза! Кога ще ви светне на "изследователите", че българите не мразят някого защото се е родил с тен? Мразят когато се краде, убива, изнасилва, когато се точат соц. помощи и се осакатяват деца, за да се вземат инвалидни такива. Ей това е! И понеже един етнос много се старае да изпълнява плана по горните точки, та се получава ответната реакция, но това не е свързано с боята!

53

До Rambo

преди 6 години

това е резултата, когато кьорава жена не ти обръща внимание-гроздето било кисело:))))с тия комплекси нито българска, нито турска, нито китайска жена ще те погледне:))))))))))))

52

Анонимен

преди 6 години

До ФАШИСТ 2017=7525

51

Rambo

преди 6 години

Турция след 20 години ще е 150 000 000 а ние 5 000 000 трябва да се учим от турците,турската жена ражда а не като българската курW@ меркантилна(ама маме ти трябва да си намериш богаташ,ама маме ти трябва да си независима,ама маме ти трябва да си намериш спокоен мъж не ревнив)шлю*и!

50

Rambo

преди 6 години

Турците не са лоши хора но и роми има качествени баща ми има много приятели *** пичове а това че има и *** *** то е ясно ама има и българи *** в момента работя с 4 *** такива пълни *** скапаняци!

49

снайпера

преди 6 години

Всички се бутат в България, заради гocпод! Тypци, пакистанци, сирийци и секви нации. Но господ е много натоварен, още не може да поеме всичко. Така че, моля ви изчакайте!!!

48

Манипулация

преди 6 години

На фона на омразата от най-високо ниво, не е за вярване, да не сте сбъркали годината?! Или си една проста манипулация.

47

Българин

преди 6 години

Най-големите виновници и крадци в държавата ни са си чисти българи... Не виждам причина да мразя хора заради етноса им. Стига да спазват Закона и да могат да говорят български, нямам против нито роми, нито турци, нито марсианци

46

до 51

преди 6 години

айде тогава ми обясни смисъла на етническите ви партии дпс и дост ....какви са те леви или десни или искате някакви по-специални закони да прокарате които да ви дават предимство ?? каква е нуждата от тези партии при положение , че така вие насаждате едно подозрение в нас българите капсулирайки се

45

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

НАЙ НАКРАЯ СЕ ПИШЕ НЕЩО ДОБРО НЕ ТРЯБВА ТАЗИ ДИСКРИМИНАЦИЯ НА НИКОИ РЕЗУЛТАТА ВИДЯХМЕ В УКРАЙНА ИСПАНИЯ И ИТАЛИЯ НЕ ИСКАМ ДА Я ИМА У НАС В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ СМЕ ЧЕДА РОДНАТА БЪЛГАРИЯ.ВСИЧКИ ЗАЕДНО ЩЕ ЗАЩИТАВАМЕ НАШИЯ ФЛАГ СЕГА ВИЧКИ ДА СМЕ ЗАЕДНО ПРОТИВ ПРОДАЖНИТЕ КРАДЛИВИТЕ КОРУПЦИОНЕРИ ---ПОЛИТИЦИ.ДА СЕ ИСКОРЕНЯТ.ЗА ДА ЖИВЕЙМ ПОД ЕДИН ПОКРИВ В МИР И ЛЮБОВ