186

Боко Тиквата

преди 6 години

Разбира се , че ще му приема оставката ... Дърт мъж станал , а не се научил да краде като хората ! Вижте ме мен заедно сЦежко и другите колеги - вече 10 години крадем и - нищо ! :) А на прокурорчетата - браво , все така ! Все пак , нали аз съм ви назначавал ?!

185

нн

преди 6 години

Типично по български. Какво ли не прави българина за децата си. Умен човек, професор, добър професионалист, генерал, не е знаел че нарушава закона ли? Ясно му е било като бял ден и навярно се е надявал че няма да го засекат и ще мине метър. Предишния шеф на ВМА се издъни подобно и този и той, колко ли болници в България сас със същите шефове? Казва ли ти някой.

184

Анонимен

преди 6 години

То и Бойко има зет в дълбока нелегалност и е интересно да знаем какъв е, какво работи, печелил ли е поръчки.... Все пак, дъщеря му не е Дева Мария, нали? Иначе ни разказа всичката си фамилия от прадядо си насам, но по въпроса за зетя - нищо!

183

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

190,193 *** сте само вие кремльовските агенти, защото ви се плаща в рубли. Ние го правим от чисто УБЕЖДЕНИЕ!!

182

Я гледай

преди 6 години

До Анонимен 184 А кои са нашите стари братя? Руснаците или турците ,че се обърках?При едните 500г. владичество , при другите само 45г.

181

Анонимен

преди 6 години

Колко елементарен е подходът на гербо-троловете.Когато лъсне поредният случай на корупция в редиците им, те започват :Ама, моля другарко - те и другите правят така.

180

Я гледай....

преди 6 години

До Анонимен 174 Кои танкове? Руските или Турските.Щото ние танкове нямаме.

179

Питам

преди 6 години

До Анонимен 188 А с една торба не става ли ?

178

Анонимен

преди 6 години

Герберастките *** налазиха форума.Сигурно им е свършала оперативката при Цвък.Получили са опорните точки и сега ще ни възхваляват Генерала на Кофопопаджиите.А кой, го назначи това корумпе - не беше ли точно Борисов.Защото той избира само такива - компрометирани некадърници, които са лесни за управление и се подчиняват безропотно.Е, и се отчитат навреме де.

177

Галя

преди 6 години

Не само да подаде оставка и всичко да се потули, а да възстанови тези ОТКРАДНАТИ пари заедно с лихвите! И в затвора да края на живота му. Не се наядоха! Продажници!

176

Така е

преди 6 години

До до 155 170 То па при всички управления на БСП нямяше никакви кирливи ризи. Само три пъти фалит на държавата.

175

Анонимен

преди 6 години

Не зная кой му е дал титлите Професор и Генерал, но за мен това е един от най-некадърните лекари, с които съм се срещал.Толкова хора умори в Бургаската болница.И ако не носиш две торби, въобще не те приема за преглед.

174

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

А Нинова кога ще си подаде оставката? В толкова много корупционни схеми е замесена..! Но както тя така и секретарят на президента, така и всички останали комунисти НЯМАТ съвест и уважение към своите избиратели на които постоянно замазват очите с някакви гейтове и измислени проблеми!

173

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 166 Ами безбожности. Нали са комунисти.

172

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ започнаха да градят кариерата на този крадлив некадърник още по времето на Атентата в Сарафово.Тогава телевизиите им по 5 пъти на ден го показваха, как лекува ранените евреи.Забележете, нашите нови братя - евреите.И Плевнелиев, и Борисов и Цветанов ги има на снимки, унижават се като пудели със смешните еврейски шапчици.Хора без грам национално достойноство.***.

171

реалист

преди 6 години

Защо още не с белезници? В България трябва да се въведе правилото, виновен до доказване на противното, защото ни управляват противни хора без капка морал и съвест.

170

The big щепсел

преди 6 години

И в Китай, на практика е комунизъм, но там за такова нещо получаваш 9 мм. инфекция в челото и пращат разписка на роднините ти да заплатят стойността на инфектора!

169

Анонимен

преди 6 години

"обществени поръчки, спечелени от фирмата на мъжа, от когото дъщеря му има дете" С 20 думи зет му.

168

Анонимен

преди 6 години

"Законът е спазен, тук можем да говорим само за моралната страна", коментира по-рано зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пред bTV."Хахаха той и човек да беше застрелял, за Цецо щеше да е в рамките на закона.

167

Пенсионер

преди 6 години

Браво на Борисов. БСП да се учат от него, как се ръководи държава. Безкомпромисен работохолик, който преобрази държавата.Любемец на народа.Да е жив и здрав.