14

ТHE Патриот

преди 6 години

Фалшива новина!

13

Анонимен

преди 6 години

Ти си по- добре от вчера и тия на софрата ви. Я мръдни из селата и градчетата да видиш за какво оскотяване и сиганясване става дума! Важното е да се краде. Хората кучета ги яли, българите се топят.

12

Анонимен

преди 6 години

Всеки прогамист в София взима 2500-3000лв. колко Свищака Горанов , всеки програмист има къща за 5милиона..

11

до 10

преди 6 години

Другаросвай Вожда си - треторазрядната мутра от развъдника за милиционери в Симеоново, който още си пази Партийния билет от БКП.Аз съм на 26 години и никога не съм членувал в никаква партия.Нямам намерение да го правя и за в бъдеще.Партиите са котила за некадърници - пример Владислав Горанов.

10

Анонимен

преди 6 години

Ало Свищака , *** негодяйски , замълчи , че си смешен

9

Анонимен

преди 6 години

До до 7Др. червен домат в България няма нищо има само БСП , която се грижи за себе си и за краливите си другари . Друго не ни трябва .

8

Анонимен

преди 6 години

Нинова им каза, че не търпят второ мнение вътре в партията, а ГЕРБ като истинска комунистическа шайка показаха, че не търпят което и да е мнение, защото права е всяка линия успоредна на партийната

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Др. червен суджуг , обидите и псувните към ГЕРБ няма да ти помогнат . След като имаш данни и документи ги занеси в прокуратурата да започнат разследване срещу г-н Горанов. Другото е клевета и затова може да те съдят .

6

Анонимен

преди 6 години

ъс сигурност за Владиславчо, който със заплатата си от 2 850 лв си построи палат в Бистрица за 4 800 000 лв, България днес е по-добра от вчера.Защото довчера беше разносвач на банички в детските градини в Младост-4,а днес е Министър.Нищо, че няма образование де, не е само той. Почти всички в партията на Суджуците са малограмотни, начело с Вожда.Това какво е, ако не КОРУПЦИЯ, бе по-моч-ко герберастки ?!?

5

Анонимен

преди 6 години

Горанов спри с нар.коти.ците . Виж реалността. Никога не сме били така ограбвани, както при управлението на ГЕР.Б

4

Анонимен

преди 6 години

"Ако ние бяхме на тяхно място, отдавна да сме внесли много повече вотове"А защо ревете тогава, че БСП били диваци?Държат се като опозиция.А ГЕРБ са май по-големи комунисти от тях, защото при ГЕРБ няма опозиция, каквото каже Бай Бойко това става, никой не сме е да му опонира.Нямало изводи, че има нещо незаконно ... тоз сериозно ли?Към 1.5 млн. обществена поръчка на фирма без Булстат, при наличие на такова изискване и парите отиват във фирма на бащата на внук му. Добър опит за измъкване!

3

Анонимен

преди 6 години

г.рбераст *** и ***

2

Пуч трол

преди 6 години

Утре ще е по-зле от днеска.

1

zeus

преди 6 години

По-добре е само за тези, които имат достъп до суджука ;)