44

Анонимен

преди 6 години

Горката ни армия, и всичките и сили!! Ръководени от Незнайковци, които са гледали армията само по ТВ зиите. И този тлъст мухъл, пълен с лой и празни приказки, без никакъв опит, какво ще направи? Едно нищо! Много търпяха военните и защо чакат? Да изкарат 3-4 танка, два взвода и да изкарат крадците от МС и НС. Да ги закарат в един лагер и да започнат да връщат. Първо Суджука да върне 10 милиарда откраднати от нас, след тях и другите, БСП, ДПС, НФСБ, Патриотите, остатъците от СДС и Царските крадльо

43

До шматка

преди 6 години

,Научи правописа,вземи матурата !Иначе си праФ!

42

ДО 44

преди 6 години

Къде си Живял под ботуша на руския войник ?Кога и къде е било това ?

41

До 29-ХА-ХА ХА

преди 6 години

Не поживяхме ли доста дълго под ботуша на руския войник? Видяхме какво е.Служихме по 2-3 години.сЕГА Е ВАШ РЕД ,ама само акъл давате и не щете да служите ДОБРОВОЛНО а само акъл давате пубери пъпчиви и глезени.Не можете да проумеете че е смешно ,,пиленцата да учат кокошката да снася".Жълтулчета мамини! Ти къде и колко служи бе 29?Държал ли си АК-7 62мм в ръцете си ?Войнишка клетва давал ли си?. Наряди давал ли си?Пазил ли си България ,,родолюбецо"???

40

Анонимен

преди 6 години

Толова много военни самолети имаше преди 30 години къде отидоха и са летели-къде отлетяха,че и от гражданската авиация къде отлетяха,че се не видяха или канцеларски плъх ги сгризка кат бисквитка на закуска,само в гражданските бяха голяма четирицифрена бройка горе-долу така писаха,горе летяха по направление долу поемаха пътниците за полет и така се въртяха,че и бойни,що министри се правят,че не знаят за тях кат сивите мишлета дет гризкат и хартийки,че когато се сменят на стола подписват портокол.

39

26

преди 6 години

И Вие пак се карате ..... ГЕРБ - БСП, САЩ-РУСИЯ, ЛЕВСКИ-ЦСКА.... И тези, същите, Вашите любимци .... им харесва, точно това целят! "Кучетата си лаят.....", "Двама се карат..." Как така не виждате, че са две страни на една монета!

38

шматка

преди 6 години

До 35Политиците саПрезидента Р Радев и К НиноваСрам е за Бг армията че се поддаде на ефтин политически цирк.Кое не разбра от цялата ситуация.

37

ХАЙДЕ БЕ КАЛЕКО

преди 6 години

стига с тез Свободния свят, Евронезнам каква си солидарност. Стига си ни пращал тук и там. Миризмата на оборски ТОР се носи от теб та се не трае. ЯНКИ ГОУ ХОУМ. Не ги ЩЕМ твоите кумири ТУК. Не разбра ли, че НАТО Е ВРАГ на БЪЛГАРИЯ и българина не ги ще и това не могат да променят никакви напъни нито от КОЗЯК нито от БАНКЯ

36

26

преди 6 години

Какъв е този език, който се използва от политиците!? Плъхове, пици.... че и министри, направо - "събрахми са ва "...."шшшш найш ли кой сам аз ва"..... Или те наистина.... толкова си могат. Две изречения не могат да вържат без да използват ..... жаргон! Или така сега е модерно, говорят на езика на избирателя!

35

Калеко Алеко

преди 6 години

До ХАЙДЕ БЕ КАЛЕКО ... Не партията, а България има нужда от тях, защото официалната и политика е на Държава която е част от Свободния свят, този на ЕС и НАТО .... А тези които тровят форума с рушкия си акцент и миризмата си на рушка газ, да ходят да се окопават на яз.Копринка, докато чакат третото пришествие на "братушките" си ....!!!

34

СТРАХЪТ Е ГОЛЯМ

преди 6 години

Много го е страх ТИКВАТА и разни псевдо ПАТРИОТИ да не би случайно АРМИЯТА да си каже МНЕНИЕТО за тях...

33

Анонимен

преди 6 години

Измяна има ! - организирана в "граф Решетниково" от княз ал Дондуков - Корсаков 2

32

ХМ!

преди 6 години

КАТО НЕМОЖЕТЕ ДА СЕ СПРАВИТЕ И ВЕДНАГА НЯКОЙ ВИ Е ВИНОВЕН - КОИ СА ПЛЪХОВЕТЕ???? ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ТОВА Е ЖЕСТОКА ОБИДА КЪМ СМЕЛИ ХОРА -ЛЕТЦИТЕ -- А НЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ГЕРОИ НА ЗНАЕЩИ - ПОГЛЕДНИ СИ ФИГУРАТА И ПОГЛЕДНИ ЛЕТЦИТЕ - СТИГА СТЕ ОБВИНЯВАЛИ ДРУГИТЕ И КОИ СА ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ????

31

ХАЙДЕ БЕ КАЛЕКО

преди 6 години

Яхвай самолета. Какво чакаш. ПАРТИЯТА има нужда от теб. ВЕРНИ на ГЕРБ кадри. МЕТЛИ ИМА В ШКАФА...

30

Лилит

преди 6 години

Аз пък искам да бъде назначен най-накрая военен министър, който да не ме кара да се срамувам от някои български мъже, но уви! Ще си живея в свят на несигурност, разтрисан от *** изказвания на всякакви нгвс-та.

29

Анонимен

преди 6 години

Значи България харчи луди пари за плъхове с "мнение", а не за "уволнение" !

28

МОЖЕ И ДА Е

преди 6 години

най-читавия от ПРЕВРАТА 1989 като го сравним с адвоката СВИНАРОВ, пияницата АЛЕКСАНДРОВ, дъртака АНЮ, върнат от чужбина като военно аташе поради ПРОФЕСИОНАЛНА НЕГОДНОСТ, и КОЙ ЛИ НЕ. Защото се считаше в АРМИЯТА няма много за крадене и повечето ламтяха за други постове. Ама не значи , ЧЕ СТАВА ЗА МИНИСТЪР. Особено сега, когато трябват ТОПКИ да се противопостави на НАТИСКА от КОЗЯК за купуването на старите американски таралясници Ф16, ТРЕТА РЪКА, по-стари и от нашите МиГ29

27

luckyman

преди 6 години

На времето имаше едни такива министри на отбраната дето ги посрещаха с фанфари и по медии и на всякъде... ...щото всеки ден уволняваха, закриваха поделения, нарязваха машини и въоръжение.. и то започваха от възможно най-далекобойните, най-скъпите и най-силните.... ...спомням си за един Свинаров... ..нещо да сте написали за него?!

26

:):)

преди 6 години

до17мн четеш вестник Строго секретно и теория на конспирацията, кви термобарични бомби бе пич. Да не мислиш че като дойде двигателя и се монтира в самолета ей така слепешката. Човеко това с ремонтите е бизнес и никой няма да си с е ре на бизнеса за да падне някой самолет на БГ ВВС ,гинейки политически дивиденти анти НАТО.Стига с тива първосигнално мислене на фили и фоби безделници.

25

Румен до 17

преди 6 години

Къде ги чете тея глупости бе ***? И какво разбираш от термобарични взривове, освен че ти звучи много научно.