201

Анонимен

преди 6 години

И Калян Паргов каза, че сега не е време за избори! Колко герберюги всъщност се препитават в БСП? НФСБ изключили хасковския си координатор, защото се заигравал с ДПС.Ами заиграва се, защото не стана депутат.Дойде първи на предизборното събрание и раздаде календарче с преференция 2! След малко пристигна Павел Шопов и го измести от трибуната. Така есента на 43 година един щял да става с брат си партизанин, но в четата се явил само брата и казал, че брат му властта го назначила учител...

200

Анонимен

преди 6 години

Играта леко загрубява - прословутото европредседателство започва с вот срещу ББ. У скоро време Боко и Корни ще се избият кой да бъде признат за официален наследник на БКП и бай Тошо.

199

Анонимен

преди 6 години

Ако нещо функционира с ОМРАЗА, това е ГЕРБ. Толкова много пари за ПИАРКИ, за пропаганда ,за тролене. На ГЕРБ кройката е такава.... Дори и трима души да останат в България , ще има 5 телевизии , 10 сайта и не знам колко журналистки за да обяснят ,че това положение на България се дължи на климата, комунизма. След границата много неща ще стават "национални стратегически обекти" . Какво председателство на ЕК топли обикновения българин. Напротив сега е време да се каже че това няма нищо общо с Европейска държава. Това е държава на победилият МАФИОТИЗЪМ.

198

Анонимен

преди 6 години

Комунистът ББ, който отказа да върне партийна си книжка от БКП вече е антикомунист?

197

Анонимен

преди 6 години

Точно пък Борисов да се възмущава от "език на омразата"!?!Аз не видях нищо скандално, за разлика от обичайните му изцепки.

196

Анонимен

преди 6 години

Български политически театър. Никакъв език на омраза между БСП и ГЕРБ няма. Омразата е към Радан Кънев, който работеше за това ГЕРБ да има дясна алтернатива. Омразата е към Иван Костов , който не се вписваше в политическите схеми на демиурзите на прехода. Бойко си е "наше момче - мутре". В България щом Костов и Кънев не са във властта всичко е под контрол.

195

Анонимен

преди 6 години

Изглежда децата на партията майка се изпокараха. Случва се , във всяко семейство има кавги. Но родилните петна остават

194

радев

преди 6 години

че той на коя партия беше член!?

193

до 196

преди 6 години

Тя ЛЮБОВТА на народа ще пламне :))

192

Тинев

преди 6 години

Мафията свири сбор!

191

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВ БСП няма лобита, олигарси, обръчи, суджуци....Там всички сте пречисти деви и светици.

190

Анонимен

преди 6 години

милиционерите в паника и ужас ,че може да се сблъскат фронтално с "народната любов" точно по време на европредседателството

189

Анонимен

преди 6 години

Викаш суджуците са само за герберастията и обръчите ѝ. Милиционерска "справедливост" !!!

188

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНиккъв нов 10 Ноември няма да има. Този пркажен народ е толкова мрсен и долен и заспал, че...Бавно всичко ще се скапва, аз затова само в бежанците ми е надеждата.Да влеят малко живо семевъв вените на туй пркажено племе.

187

Анонимен

преди 6 години

Много трудно се "разделя синура" между клонингите наследници на БКП. От "време оно" си е тъй. А и "дялбата" между крадци, си е трудна работа!

186

Анонимен

преди 6 години

Ясно! Пак ще хвърля оставка и ще ги громи на избори! Па и наставника му Ердоган иска да го види на власт заедно с ДОСТ!

185

Анонимен

преди 6 години

Бойко умора нЕма, само ще се поизпоти лекичко, ще се изкъпе и отначало и, и гербаджиите ако не искат да изпуснат далаверата и те трЕбе а са като него.

184

Анонимен

преди 6 години

А кой присъства на откриването на паметника на Тодор Живков и неколкократно го хвали като добър държавник?Кой е отказал да са хвърли партийната книжка на БКП и затова е напуснал МВР през 1990г?В коя партия има потомци на комунистически министри? ГЕРБ и БСП са двете наследнички на БКП.

183

Анонимен

преди 6 години

Така както се движат нещата, явно скоро ще има втори 10 Ноември. Но ще е по-бурен и силен, непредвидим. И този дебел лъв, със сърдце на мишка, ще го видите как ще бяга. Отряд 28 може да вземе десетина от Шайката му, останалото ....да му мисли като ги набара народа. Няма вечно зло, вечна власт, panta rei, казват римляните. И времето на тези мишоци изтече.

182

Двуличие

преди 6 години

Никой не иска да бъде управляван от корумпирани суджуци.