53

аз

преди 6 години

До minava6tСкато!

52

В друг сайт,

преди 6 години

някой подробно цитира изказване на Саркози относно ромите. То на 100% покрива казаното от В.Симеонов в онова негово изявление, за което той получи присъда.Разликата е само една - Симеонов подчертава, че негативните характеристики, изброени от него, са присъщи само на ЧАСТ от ромите. Саркози твърди, че тези характеристики са присъщи за ВСИЧКИ роми.Защо БХК не съди Саркози? Ами защото няма кой да им плати за подобен съдебен процес, пък и ще са им нужни аргументи, за да оборят твърденията му!

51

minava6t

преди 6 години

До Zv.;ДПС е всъщност огледалото на България.Има турци, помаци,българи, македонци, роми като народни представители. В ГЕРБ ,БСП,ОП,Воля има ли таково широко представене. И престанете да ни гоните. Този път няма да хванем към южната граница. Този път ще ви се случи голяма случа и майките ви ще ревнат на умряло. По-добре е от сега да си подготвите шалварети и кърпите защото това единственно ще ви спаси. Умирате от яд и завист,че не можете да разигравате коня си както го правехте преди 1989 г.

50

АТАКА

преди 6 години

Българските "националисти" са сред най-толерантните и безобидни патриоти в Европа. ДПС да се радват, че нямат все-още силен противник подобен на патриотичните партии в Австрия, Чехия, Унгария, Полша, Словакия, Дания, Швеция и други страни, застанали начело на държавите си или участващи с 25+% в коалиция с национал-консервативни партии. Няма място за противоконституционни партии и движения като ДПС и ДОСТ в една европейска държава !

49

Анонимен

преди 6 години

ДПС да напусне парламента.

48

Има ли по-големи

преди 6 години

нацисти и ксенофоби от част от членовете и симпатизантите на ДПС?Кой иска възстановяване на границите на някогашната Османска империя, изкуствено обединила под една власт над 50 различни народа и натрапила господството на онези, които са по-назад в цивилизационното си развитие?Кой пише по стените "Смърт на българите"?Депутатка и активистка на коя партия призоваваше ромките да раждат още повече с аргумента "Държавата ще ги гледа (децата им)"?Чии симпатизанти приемат радикален ислям и бурки?

47

българина

преди 6 години

а ние нещем турски партии, пардон ислямски и то три в България.

46

Zv.

преди 6 години

Като не искате-кръгом и у вас.Не можете да преживеете,че вече няма постове и яко плюскане за вас.Вие сте абсолютно извън закона партия,която има наглостта да има претенции.

45

Анонимен

преди 6 години

искам ферари

44

Умник

преди 6 години

Ние пък българите не искаме да има етнически партии в парламента, защото се очаква, че всяка партия защитава интереса на народа като цяло, а не дели хората според това от кой етнос са и каква религия изповядват. ДПС - противоконституционна шайка от крадци.

43

сс

преди 6 години

и ние Българите не искаме турски националисти във власта

42

Анонимен

преди 6 години

Чиновници ! нещо за езика на омразата няма ли да кажете ?

41

Анонимен

преди 6 години

Щом не ви харесва управлението оставките и да ви няма.

40

Анонимен

преди 6 години

Тия насаждат ксенофобия срещу патриотите, евтин популизъм цирк и клевети.

39

Анонимен

преди 6 години

турски говорещи 155.000.000 и се увеличават много бързо!!! знаете защо нали??? 😂😂😂

38

Анонимен

преди 6 години

Ето кой пише доноси до Брюксел.

37

Анонимен

преди 6 години

Тез потурнаци и те не знаят какви са какво искат!И турците в турция ги гледат с отвращение и пренебрежение и българите в България също защото историята показва че не са нито турци нито българи а потурчени цгни!В турция им викат гяуриНито кон..нито магаре а катър!

36

Анонимен

преди 6 години

Мустафа Карадайъ и всички от ДПС които се припознават за турци да си ходят в Турция да си правят партия и да се конкурират с националиста Ердоган.Мястото им е там не в България където работят противинтересите на държавата ни.

35

Софиябад

преди 6 години

Споко ефенди, скоро София ще има кмет родом от Кабул..

34

няма лошо

преди 6 години

е....нека знаят европейските лидери, че им предстои да седят на една маса с лица, които днес искат да изметат роми и турци...пък утре може да поискат да изметат европейците...все пак и те не са "чисти аспарухови българи"