66

Българка

преди 6 години

По 187 евро на дете,семействата живеят,дори никой да не работи.Така ли ще ги интегрират,като възпитават мързели.Като вземе Меркелана всички кандидати за социал и работещите намаляват,кой ще изкарва парите.Явно политиците не мислят толкова надалече.Необразованите и мързеливите не плащат данъци и осигуровки за хубавия живот на германските бабички.След 20 години ще разберат,но ще е късно за всички.

65

Анонимен

преди 6 години

Бре, бре тоя много загрижени ама много . Лесно е да плямпа дитирамби от там да имаме късмет да вземат цялата тази *** тогава ще повярвам в оня горе.

64

Deutch

преди 6 години

Тоя да не е забравил как Хитлер ги е интегрирал в газовите камери,че ще ни помагал как ние да сме се справили!Ало ""Наци" я по лека!

63

българин

преди 6 години

нека ги вземе германия, на нас не ни трябват, ненужни ни са, нито се интегрират, нитосе образоват, могат да вършат само елементарна работа, работа с две ръце и която се научава за час, не стават за интелектуален и за сложен труд.Много се измъчихме с тяхи ви ги даваме даром и не ги искаме обратно.

62

Анонимен

преди 6 години

Вземете си и парите, и ромите.Много ще са щастливи всички :)Ама после да не ревете ...?

61

Турчин

преди 6 години

А тоя немец знае ли, че всички които му казват че са турци от България, всъщносъ са чисти роми ?Щото няма как роми и турци да живеят заедно нито в Столипиново, нито в някой немски град !Има много турски фирми в Германия, има къде да работим.За мързеливите роми никъде няма работа, чакат само на социални помощи

60

ТHE Патриот

преди 6 години

взимайте ги всички и ще ви простим за националните катасрофи обещавам, паметник на Германия ще направя даже :)

59

Анонимен

преди 6 години

Супер даваме им ги всичките заедно с полагащите им се от ес помощи. Това е лъч надежда за БГ. Лека и пръст на Германия.

58

Анонимен

преди 6 години

Браво на германците. Сега ромите да си занесат и "традициите" в Германия, че да видим как ще се оправят тогава германците...

57

Пешо

преди 6 години

Научете и традициите и не ги нарушавайте: те не крадът а берът,не изнасилват деца а традиционно се женят рано!

56

Пешо

преди 6 години

Е как така от България и Румъния?От Индия идват колкото са наши толкова са и ваши!Те са граждани на света!

55

Анонимен

преди 6 години

Кои сме ние да оспорваме немските желания. Предлагам да им дадем това, което искат. Щото сме аверчета няма да поставяме условия.

54

шматка

преди 6 години

Ама моля ви.Халал да са ви и парите и ромите.Не усвояват парите щото са хитри(българите и румънците)защото тези пари ни ги давате за да им вдигнем стандарта.Те ще се отблагодарят като увеличат раждаемоста.Не мерси.Вземете си парите и ромите всичките и ги интегрирайте.

53

Анонимен

преди 6 години

Сякаш някаква мечта се сбъдна току що. Тикво- утре при лудата немска баба да уточните формалностите.

52

БАЙ ИВАН

преди 6 години

Око няма проблеми. Да ги взимат всичките, да ги отглеждат, множат и интегрират... УСПЕЕЕЕХ

51

Българин

преди 6 години

Искам в България да няма ...!!

50

Анонимен

преди 6 години

"Щом България не усвоява парите за ромите, нека ги вземе Германия, казва в интервю за Дойче веле министърът на интеграцията на Северен Рейн-Вестфалия. В тази германска провинция се заселват особено много български роми."Желанието ви да ни лишите от ромите като някаква заплаха ли трябва да го възприемаме? :D :D :DДавайте направо още утре сутринта да договорим транспорта, даваме ви ги без никакви условия, само че помнете, че не приемаме рекламации.

49

гост

преди 6 години

Ще им се нарадват бързо. Вече споменават за усложняване на криминогенната обстановка. Това, дето ги плещят швабите за интеграция, учение и работа нека ги разправят на шапката ми. Ще ги видя след няколко докъде са стигнали. Гарантирам, че доникъде няма да са стигнали.

48

анонимен

преди 6 години

Такова куче може да видиш само в ромска махала и никъде другаде !! Абсолютно !!

47

некъф там

преди 6 години

Всеки "швед" - юмрук в лицето на ЕС...