104

Анонимен

преди 6 години

БХК също е руско-турска институция т.е. учреждение,създадено от старата колониална метрополия за да трови живота на нашето население тогава,когато неговите управници решат да надигнат глава и да се борят за истинска независимост от Москва,каквато още не сме постигнали!

103

Анонимен

преди 6 години

Валерката е пич, ако му бяхте осигурили мнозинство, нямаше да се налага да го гледате да шълзи пред Боко.

102

Аноним

преди 6 години

Проблема с ромите е много лесен за решаване.В момента е криза за неквалифицирана работна ръка,нека да им спрат помощите и да ги наемат за чистене,строителство,обслужващ персонал и.т.н.Тогава да видим дали работят или не.Но това трябва да се направи от Господата управляващи.Тъй като гледам в последните 27 години никой мяма кураж да ги безпоки,аман да не загуби гласоподавател.За ситуацията са виновни всички упавлявали през последните 27 години

101

Анонимен

преди 6 години

Ако имахме истинска демокрация,това нямаше никога да се случи! То обаче се случва с подкрепата на червените юристи и на руската (да- руската!) партия ДПс,за да накърни влиянието на хората,поддържащи неприятното за Русия правителство!

100

Анонимен

преди 6 години

В.Симеонов не лъже, само не казва цялата истина която е, че целокупният български народ краде та къса, не само ромите.

99

Анонимен

преди 6 години

А нима Валери Симеонов лъже? Това е самата истина, и докато държавата не се заеме с този проблем, ни чака гражданска война с тези ***. Ние не можем да търпим това тяхно поведение, кражби, мръсотия и само щети и да сме доволни, защото така иска ЕС или онзи *** от антибългарския комитет.

98

Анонимен

преди 6 години

Валери Симеонов е казал истината от която боли На ромите ако не им изнася ,напуснете БЪЛГАРИЯ ,тя е само за БЪЛГАРИТЕ

97

Циник

преди 6 години

Откога една ИСТИНА е дискриминация?Не го знам този Симеонов що за стока е - но речта му - е от сърцата и душите на всички българи.Под маската на някакви крайно лицемерни НАЛАГАНИ НИ ОТВЪН псевдопринципи - истинската ДИСКРИМИНАЦИЯ е тази упражнявана спрямо нас от ромите!Не искам да съм пророк на апокалипсис...*** наистина започвам да се питам - дали нещо по-малко от гражданска война , може да стресне ***? Да отсее - семето от плявата! Самозабравиха се !

96

смутен от смутита

преди 6 години

Благодарени на "умните и красивите" от БХК , Валери Симеонов започна да ми става симпатичен . Освен че е и прав , разбира се ...

95

Анонимен

преди 6 години

Далаверко обвинява цял етнос в нарушаване на закона и призовава за спазването му от целият този етнос. Това е некоректно. Далаверко трябва да наблегне на спазването на закона индивидуално и да изисква индивидуални наказания за всеки закононарушители без оглед на вяра, етнос и раса, така както той самият е осъден индивидуално за расистките му изказвания, нищо, че и той спада към етноса който обвинява. От случая, се вижда, че след като той самият е осъден, тъмничките не са имунизирани от присъди.

94

Анонимен

преди 6 години

Красимир Кънев е предател ,защитава всякаква *** която българският народ влачи на гърба си като шлифер в жега цял живот той води дела против българи коит се противопоставят и на тия еничари от ОМО Илинден и какви ли не антибългарски организации

93

Анонимен

преди 6 години

Ако не си съгласен обори го с аргументи не със съд!...Законът е единственият аргумент с който работи съдът

92

1

преди 6 години

като му гледам снимката,сякаш изказването му е било,за етноса,към който и той принадлежи,нашия край на такива българи,им викат дьонмета.

91

Един Българин

преди 6 години

Не подкрепям никой и не заставам зад никой.Изказването на г-н Симеонов е истина !Как може някой да го осъди ?СМЪРТ ЗА ВИНОВНИЦИТЕ КОЙТО ИЗОБЩО СА СИ ПОЗВОЛИЛИ ДА ПОДБИЯТ БЪЛГАРИЯ !

90

Анонимен

преди 6 години

До Пустиняк педи аз съм напуснал България преди 17 години, но хора като теб продали се да доунищожат България ми иде в повече.Педи кажи което е казал Валери Симеонов не е вярно, педи престанете да предавате България чрез НПО, ще дойде време да ви се потърси отговорност.Педи намери си нормална работа знай че ще има възмездие за такива като теб и твоя шеф Красимир Кънев.

89

Jddn

преди 6 години

Осъдили са го, че казва истината. Аз не виждам нещо в думите му да е лъжа. Много тлъста структура са тия БХК, протежета на Сорос. Правят си гавра с народа. Това е истинският ЦИНИЗЪМ, а не глупостите които дрънка тоя *** недоносен "пустиняк" по долу..

88

Анонимен

преди 6 години

Кога държавата а и ние ще предприемат някакви действия спрямо НПО да ги премахнат, или поне да ги ограничат да извършват анти Българска дейност?

87

Пустиняк до 96

преди 6 години

Какъв стадион, бре ориенталски среднвоековецо. какво да кажа аз, като такива *** като теб са 90 процента от населението на територията, имате право да гласувате, и прогонихте всичко що нормално останало имаше, а другите искате все да избивате. Накъде си тръгнал с това мислене, бре! Освен до пълно опустошение на ***, в която ежедневно грухтиш!

86

РОМАН

преди 6 години

Сега Симеонов да съди БХК за дискриминация спрямо свободно изказване , дискриминация върху свобода на словото и изопачаване на думите в контекста и смисъла на казаното. Да съди БХК за безхаберие, че не назначават на ръководната позиция РОМ на мястото на КЪнев. За дискриминация по отношение на етнос пол и религия които БХК прилагат спрямо Ромите пардон. ***! Да назначат в БХК поне 85 роми и с ръководен кадър РОМ!

85

Анонимен

преди 6 години

До Пустиняк такива като теб трябва на стадиона.......... за назидание на други жалки същества, продали жалките си душички за един пробит долар.