69

Изрут

преди 6 години

За европарламента и терзанията на служителите в него, болежките им и съдбата им - НЕ МЕ БРИГА...

68

Snorky

преди 6 години

И какво се оказва сега? Защитниците на европейските ценности са се чаластрили безогледно...

67

не е от днес,

преди 6 години

не е само в САЩ или Ес.По време на "социализма' беше НЕЩО, за което НЕ СЕ ГОВОРИ; на кого ще кажеш? На ОДНА ПАРТИЯ БКП??? Знаеше се, че "бройките са запазени за протежета или членове на БКП или лщбовниците им.ЗАЩО сега се правят на "ощипани"??Кой сега в Русия или федеративните републики ще каже, че шефът иска да спи с нея( него)? Никой.Пак добре, че демокрацията позволява.Но това беше "НЕГЛАСНА ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА" 45 години и а си казал, а са те уволнили или ИЗЧЕЗНАЛ.

66

Анонимен

преди 6 години

юдео-масоните сатанисти и глобалисти измислиха това недоносче ЕС,постриоха сградата на Европасрламента във формата на недостроената вавилонска кула използвайки за модел картината на масона художник и сатанист Питър Брьогел -Вавилонска кула ,същите масончета взеха ,че изтипосаха пред вратите на европалрамента и бронзов монумент на вавилонската блудница(жена) яхнала телеца.След всичко това защо се учудвате,че там царяло поквара ,содомия и разврат,нали това е целта на масоните сатанисти

65

АМАН От следене

преди 6 години

ПОлицейската мафия уврежда исключително тежко живота на земята с нагло вредна техника ударно внедрявана последните години.Всички притежатели на лични и банкови карти с а включени на постоянно следене . Следят се и се увреждат трайно.В много источни и западни страни са блокирани ежедневните семейни полови контакти които даваха ясна незаменима информация на природата с цел диагностика и корекции вкл лечение на климата.Стотици милиони мъж еи жени са тежко повредени от обемно маркирани презервативи

64

ЕВРОС*ЕКС

преди 6 години

Съжалявам, че трябва да го кажа, ама то е първото, което ми дойде:КАКВАТО ИМ Е КАТОЛИЧЕСКАТА ЦЪРКВА, ТАКЪВ ИМ Е И ЕВРОПАРЛАМЕНТА. Не, че у нас това не се случва де..

63

Анонимен

преди 6 години

добре, а нашата еврокомисарка не е ли омъжена за друг еврочиновник и къде са се намерили? И като са се намерили как са се ухажвали, кой към кого правил любовни и/или сексуални намеци и ако ухажвания не му е допадал ухажора, то това сексуален тормоз ли би било или ..? Т.е. нормално е да има ухажване, но правилник за това къде е границата никога не е била ясна.

62

Анонимен

преди 6 години

Някоя българска евродепутатка да се е оплакала?Нееее!Или не са харесвани,или доброволно се съешават с когото трябва.Сещам се за една,много активна и тук и там,която ходеше под ръка с високопоставен брюкселски чиновник.Изводите си направете сами.

61

Анонимен

преди 6 години

И там ли,бе?

60

Анонимен

преди 6 години

Га ядаха кифтетата ни риваха - ся ревът....

59

Анонимен

преди 6 години

Това с измисления имунитет на такива места създава чувството за безотговорност. Никой не трябва да има имунитет за да е отговорен за действията си.

58

123

преди 6 години

Направо ми става хубаво, като знам, че до 10-тина години населението на земята ще намалее с едни 95-96%. Особенно след такива статии.

57

Анонимен

преди 6 години

Жените сами си навират вибраторите във в.агините. По този начин няма ни да усетят ни да вкусят истински к.у.р

56

Анонимен

преди 6 години

63, Това е само защото европейските мъже са по-смели да споделят какво се случва дефакто.

55

Анонимен

преди 6 години

За Харви Уайнстийн ще пишат в "наръчниците на модерните жени", че е последният хетеро герой. Жените ще кътат списания с неговия лик и ще въздишат думайки "ех, да имаше един Харви да ме оправи сега:((("...

54

Анонимен

преди 6 години

Ха, таймс да вземат първо да публикуват извращенията в британският парламент да видите за какво става въпрос. Това в ЕК и ЕП бледнее пред постиженията на розовобузите...

53

анонимен

преди 6 години

Защо само няколко български,не е ли това един от популярните начини за намиране на добра работа,след роднинството и плащането,разбира се.

52

Анонимен

преди 6 години

Щом като е в еропарламента съм сигурен, че сексуално насилените мъже са много повече от жените. Ценности, какво да ги правиш...

51

Анонимен

преди 6 години

Там се недосегаеми, те сами си определят правилата, сами се назначават, ни само трябва да им плащаме големите заплати.

50

666

преди 6 години

Има стара латинска поговорка - кариера чрез вагината! Така израстват повечето служителки, вкл. официално знаем за няколко български.