77

Анонимен

преди 6 години

Искам да успокоя летците, че нови изтребители няма да видят нито тази, нито следващата година.

76

Burzum

преди 6 години

Ми то навсякъде има проблем,а мандата е трети вече.....

75

Анонимен

преди 6 години

Добре глави 45 г правихме нещо дойдоха седерасите да го приватизират и го разрушиха това не е ли престъпление. Потърсете им сметка Цацата да не се ослушва.

74

Анонимен

преди 6 години

Парите за изтребители ги окрадоха с АЕЦ Белене и корпоративна касичка. Сега се вайкат откъде да вземат самолетчетата на промоция

73

Активист на БКП

преди 6 години

Ще има ! Щом пожарникари и доносници на ДС разбирате повече от летците,ще има !

72

Циник до 71

преди 6 години

Ми аре бе отварачко ... земи 1 рибарско столче , и сядай до учиндолския плешивец!Таман шси лафите!Ааааааахахаха

71

Ха-де

преди 6 години

"Това, което е правено 25 години за мен е престъпление. Защо тогава не са поставили въпроса тези будни съвести?", попита риторично вицепремиерът.Като е престъпление, кои и къде са сега престъпниците, защото не си спомням да има осъдени срещу националната сигурност.

70

Анонимен

преди 6 години

Хм, хм, излиза, че заповедите се изпълняват само във военно време. Когато не са във война летците не спазват уставите и законите. Дали така е в другите държави?

69

Анонимен

преди 6 години

Военните ни пилоти след като се чувстват психологически непригодни за полети е добре да се лекуват в подходящи медицински заведения. Хубаво е също така да се откажат от заплатите си, нали заплатите се плащат само на нормални войници, а не на негодни за военна служба

68

Анонимен

преди 6 години

Ако ще ходя на война искам да съм с калашник. М16 натовците да го заврат там откъдето са излезли.

67

Анонимен

преди 6 години

Ние сме с Русия, всички видяха че дадохме няколко милиарда за старо желязо, което така и не получихме. Ето това е вечна дружба. За такава дружба НАТО-вците могат само да сънуват

66

Анонимен

преди 6 години

А референдум за нато кога дрогаре цинични краваре?

65

Анонимен

преди 6 години

'Чл. 142.(1) В случай че военнослужещ откаже да изпълни запо...."Това не важи за пилотирането в мирновременни условия, ***. Чул ли си нещо за безопасност на полетите?

64

Циник

преди 6 години

По евтино ще е ако нашите пилоти се обучават във виртуалната реалност Икс Бокс...Плейстейшън....ще станат истински асове! АаааааахахахаМайтап бе, другарЕ

63

Анонимен

преди 6 години

Долу нато, долу сащ! България има нужда от СУ- 34, СУ- 57, Т-14 Армата и дружба с Русия.

62

БА

преди 6 години

Чл. 142.(1) В случай че военнослужещ откаже да изпълни заповед (разпореждане), командирът (началникът) е длъжен:1. да го отстрани от изпълнение на заповедта (разпореждането) и да приложи предвидените в Правилника за кадрова военна служба и този устав мерки;2. да доложи на непосредствения си началник;3. да уведоми писмено военната прокуратура и службите за сигурност по места, ако са налице данни за извършено престъпление.

61

Анонимен

преди 6 години

27 г. само се краде на високо ниво и народа трае, вече резултата е плачевен.

60

Анонимен

преди 6 години

Сащ и нато да правят като вятъра. Герб също. Време е за оставка на мега, гига, хипер, ултра некадърния кабинет. Тиквата на топло за да не замръзне зимата. Напролет трябва да храним прасетата.

59

Анонимен

преди 6 години

В Испания загинаха двама пилоти наскоро на Юрофайтъри при излитане, но никой пилот в Испания не казва няма да летя. hашите са страхливци и не заслужават нови самолети И в САЩ загинаха пилоти от Сините ангели и Русия загинаха Летиш и ако нещо стане дърпаш катапулта какво му е ясно е че някой ги натисна преди сделката Кои са лобистите? Aрестунайте пилотите и докато не кажат затвор и военен съд. С тез пари купете нещо за другите родове войски по-добре без авиация отколкото със такваз аваиация.

58

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че Суджуците, които нито разбират от самолети, нито им дреме за друго освен да целуват зад-ници, взеха ТЛЪСТА КОМИСИОННА за 40-годишните португалски кошници Ф-14 А и сега трябва да я връщат.Затова са толкова изнервени и постоянно саботират Президента Радев, който за разлика от тях е ИЗБРАН ОТ БЪЛГАРИТЕ.