92

Анонимен

преди 6 години

По хиляда лева плащам на година за здравеопазване.Като закарам малката на доктор ми искат направление от личен лекар иначе 70-тачка. Личния лекар вика нямам направления.При зъболекаря си плащам.Болничен не мога да си позволя да изляза защото при часника няма място за почивка.

91

Анонимен

преди 6 години

Риторичния,колкото и риторични въпроси да си задаваш,сам няма как да си отговориш.А аз съм още достатъчно млад и годен за работа,така че не ми трябват нито болнични,нито телкове,засега.Доказано е,че има цели махали и села с "инвалиди",дори и децата им-всичките.Ако системата не се промени,няма да има нито за действителните болни,нито за пенсионерите.Това е истината.

90

svetlio

преди 6 години

Анонимен не лъжи!!!В болничен може да си не повече от 6 месеца!!!

89

Анонимен

преди 6 години

Болнични ползват само работещите - етноса не.

88

сминдух енд чесън

преди 6 години

Наистина ли вдига кръвно премиерът,на мен ми изглежда здрав.

87

До 95

преди 6 години

Бързо *** до банята,че много замириса.

86

Супер ББ

преди 6 години

Браво Бойко ти си моя герой.

85

Анонимен

преди 6 години

С болнични злоупотребяват държавните служители.В частните фирми си ходим с антибиотика в джоба, дори и в болнични, пак ходим на работа.А пък робовладелците да продължават да вдигат още пенсионната възраст и да не се чудят що хората масово са в болнични.Имах колежка, която преди пенсия близо година изкара в болнични.

84

Анонимен

преди 6 години

Конграчулейшънс Борисов, конграчулейшънс... успя да сринеш държавата във всяка една сфера... проклинам те до десето коляно всеки божи ден...

83

Анонимен

преди 6 години

Проблема на Боце, е че държи всички по надолу в йерархията да са по-*** от него. И то доста по-***.

82

Анонимен

преди 6 години

верно, че и фалшиви болнични има, ама и хората са болни... и как няма да са с тез ***, дето се продават по магазините във вид на храна

81

Анонимен

преди 6 години

Бойко кажа, че нема време за личен живот от ного раота и кажа че нема само он да работи и вие требе да работите и да не се излежовате

80

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Тя темата н е за ромите ама те лапат социялните ,енергиините ,безплатната медецинска и юридическа помощ . Милиарди отиват за тях а от българите да има как да им вземат и зъбите .

79

Анонимен

преди 6 години

Бойко генерира невероятно обществено напрежение. Изчерпан е!

78

Анонимен

преди 6 години

Някак е хубаво да си данъкоплатец а чиновничетата от шуро-баджанашкия борд в държавата да ходят да си наливат рицина, да рипка сиртаки и да щракат с пръсти в Гърция!Това е обществена тайна за всички от 10г. ама Баце явно днес е станал с прозрение след като стана ясно чиновниците масово боледуват 5-6 пъти повече а в частния сектор хората ходят болни на работа!

77

Анонимен

преди 6 години

чудните приключения на Суджука в паралелният свят

76

риторично

преди 6 години

До До 78Нямам какво да ти обяснявам лично на теб.Когато се докаже, че тия 500 000 са фалшиви ТЕЛК-ове, тогава ще обяснява, който трябва. Бройки, писани на основа "една жена каза" или така пише в незнамсикой вестник, няма да обсъждам.Нещо те е яд на ТЕЛК-а. Май не са те освидетелствали. Това си е твой проблем. Не са ти виновни инвалидите, та да клеветиш Джипито.Темата не е за инвалидите.

75

Анонимен

преди 6 години

Това е лицето на ПАРТИЯТА ГЕРБ . Българина лъже ,краде ........и той ПЛАЩА от собствените си пари:) Да беше казал че това се отнася за СОФИЙСКАТА държавна администрация , която върви към числото 60 000 души. За частните фирми проблемът с болничните е НИКАКЪВ. На красив и умен премиер се полага ЗДРАВ (народ) роби. Като са болни ...в газовата камера и да се приключи с "тъмните сили", които непрекъснато спират възхода на България.

74

Анонимен

преди 6 години

ПИТА СЕ ?КОЯ Е ФИРМАТА СЪС 150 00 ХИЛЯДИ БОЛНИЧНИ ИЛИ ТАЗИ ФИРМА Е СТРАТЕГИЧЕСКИ ОБЕКТ И Е ДЪРЖАВНА ТАЙНА ? ....ИЛИ ПРОСТО КАЗАНО БиБитко ...ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ИЗЛЪГА.

73

Анонимен

преди 6 години

До До 72С мислене като вашето, нещата никога няма да се променят.Виж си разсъжденията, отношението, държанието и тогава реви, че ти крадяли.Един пост не можеш да напишеш без да унижиш събеседника си и без да използваш обидни обръщения. Искаш промяна в другите, но ти не си готов да се промениш, не си готов да станеш човек.Темата изобщо не е за ро.мите, но под всяка статия насочвате нещата към тях.Айде, по живо, по здраво!