17

Анонимен

преди 6 години

А *** какво казват?

16

Анонимен

преди 6 години

Да му го вържат на възел !

15

Анонимен

преди 6 години

Тея никой не може да им намери цаката.Брей големо лоби, големо нещо.В парламента много шведи има май.Майчински се вдигат помощи за тея се вдигат, отделно фондации. Сега па каруци и коне не забраняват. Сега очаквам да им се закупят чисто нови каруци за европредседателството с чисто нови коне, да не се смущават европейците като дойдат в София. Само дето в ютуб обезателно ще има клипове снимани от чужденци "Каруца задминава последен модел Мерцедес в задръстване в София"...

14

Осман

преди 6 години

Не е хубаво да има каруци. Без това трудно се кара в градски условия. Не можеш даже да смениш лентата. Пускаш мигач уж ама те изпреварват отляво даже отдясно. Наближаваш светофара и хоп каруца. В извънградски условия пък направо си е опасно защото скоростта е висока и виждаш каруцата в последния момент. Кофти е ако фарове на насрещен автомобил ти заслепят очите.

13

Helleborus

преди 6 години

Това го видях наскоро, реших да дам стари мебели на един ***, той се появи с каруца, жената и децата, но без кон. Натовариха всичко и след малко видях през прозореца как каручката лети по пътя, теглена от самите роми. Трябва да им измислим някаква работа на тези хора, те сами не могат да си я намерят, освен ровенето по казани, проституция и грабежи. Все може да се измисли нещо да произвеждат, което да е рентабилно, така и по-малко деца ще раждат.

12

КАТ

преди 6 години

Ще има изключения само за каруци със EURO-4.

11

Анонимен

преди 6 години

Чак и заплашват,характеристка на етноса,ама ние до кога ще търпим?

10

Анонимен

преди 6 години

И сичкото кон е породист 100 % шведско порода.А природо защитаващите как па не могаха да накарат ЕС да ги осъди тея шведи (то друга е думата, ама сайта не дава да говорим на оригинал) за лошо отношение към животните?

9

ПИТАМ

преди 6 години

Кога законите ще започнат са важат и за тия НЕбългари

8

zeus

преди 6 години

Хаха, почвали да крадат без каруците, точно обратното, с каруците крадат.

7

Хм

преди 6 години

Е ми точно по време на Европрецедателството е време народа да излезе по улиците и да покаже, че не е доволен от това което 27г. управляващите правят с нас!

6

от мааалата

преди 6 години

По-добре от столична община да ни раздадат безплатно каруци отговарящи на евростандарта!

5

Анонимен

преди 6 години

Миналата седмица видях една каручка с 3-4 ***, опитваха се да направят ляв завой на кръстовището преди летището. Естествено благодарение на тази маневра се беше образувало леко задръстване. Представете си как изглежда това в очите на някой чужденец?

4

Анонимен

преди 6 години

Как ще дърпате каруцата бе.Че то конете имат много повече акъл от вас.

3

vlady

преди 6 години

Дейците на Евророма имат гарантиран безплатен градски транспорт и нямат никакво оправдание да ходят с каруци в града.

2

Анонимен

преди 6 години

Не стига че унищожиха заводите в които тези хора си искарваха прехраната като общи работници ами на всичкото отгоре ще им забраняват и да събират отпадъците. На какви се правиме пред триполовите на цъвтяща държава и преуспяла ли? Не искат да ни видят действителноста триполовите ли? Ами такава е действителноста другари селянжъри. Едни умират другите им го за.ви.рат! СИТ НА ГЛАДЕН ВЕРА НЕМА!!

1

аб

преди 6 години

Спирането на каруците в София от Столична община само за времето на т.нар. ''председателство'' е висша проява на безотоговорност и двоен стандарт.Хората са му казали да го сметеш под килима.