13

До 14

преди 6 години

Няма логика, или е заради кинти които не са уреждали Зауендър, или Зауендър са се провали да го прецакат с кинтите или кобрата е планирал да не се състои този мач още когато имаха спор със Зауендър, задето не са се консултиране с него преди уреждане на дата. Още тогава каза, че му в необходимо повече време за подготовка.

12

Анонимен

преди 6 години

Джошуа щеше да го пребие като куче в първите няколко рунда. Пулев му го осъзна, колкото и да не му се иска. Ако Кличко го пожали, Джошуа щеше да го осмърти. Ако Пулев загуби този мач, изпада като боксьор. Сега се радва на славата като претендент на Джошуа, и може да изкара някой друг лев с междинни шишкави, пенсионирани боксьори от Централна Африка. Медиите ще проявяват интерес, заради възможния мас с Джошуа. Джошуа е в перфектна форма, докато нашия дори не е изчистен от мазнини.

11

Анонимен

преди 6 години

От всички догатки защо се е отказал ,,кобрата" ,най-реалистичната е от страх.Така си остава по-дълго време с ,,титлата"официален претендент,докато и следващият път не се откаже.

10

Тъпи

преди 6 години

Джошуа щеше да получи над 30 милиона лири ,Пулев само 2 милиона .По мое мнение се е обидил заради разликата в сумите а не дали ще падне или победи в бой .Тази травма е измислена и не е възможно спаринг партньор да го контузи при условие че е имал и по тежки удари по ринговете .Пулев не е профи боксьор и няма такива бързи движения и не знам как се е издигнал до тук

9

anonimen

преди 6 години

Възможнои ли е,Такам да е платил на Кобрата за да се откаже?

8

Ш

преди 6 години

Пулев вместо да се държи като *** достойно да прекрати кариерата!Тя свърши след боя от Кличко!Това дето виждаме е просто агония!

7

Анонимен

преди 6 години

Още малко и ще каже че със скъсан мускул е излизал на рингът..

6

Анонимен

преди 6 години

Според мен кобрата не се е отказал по своя воля. Струва ми се че всичко е заради незадоволителни условия за Зауендър, сто про става дума за пари.

5

До asas

преди 6 години

Изглежда и тебе природата бая те е поочукала в главата.Май не е останало много,ако е имало нещо.Горкият,как се подиграва майката природа с някои!?!?!

4

Анонимен

преди 6 години

Кличко го отказа Пулев още преди три години!

3

Анонимен

преди 6 години

И аз така мисля, че и без травма Кобрат нямяше шанс за победа! Така, че по добре да беше излезнал да отбие намера, както направи с Кличко!

2

Анонимен

преди 6 години

Е страха не е дреболия!Той просто се уплаши и реши да не загуби!Все пак Джожуа е терминатор , а нашия кюфте!

1

asas

преди 6 години

*** май взе да откача,ще сложа на по-африканския негърр.