11

Анонимен

преди 6 години

Елено моме много си лоша! Как така ще снимаш филм за ограда която струва 2 милиона за килиметър? Кой ти дава това право? Незнаеш ли че тази ограда я строи онзи с хотелчетата и бутача на бабички? Ама си и ти една! Никакви филми никакви приказки по повод на оградата. Тази ограда е неприкосновена при нея може да ходи само оня долночифликчията.

10

Секретно

преди 6 години

Има информация, че Кака Кори и журналистката са развивали подривна дейност. Винкела строил а те двете нощно време разкопавали. И при първия дъжд, основите подали и оградата се килнала. За да не се знае къде е пропаднала, информацията е засекретена, а;;муджите да не разберат и да влизат на талази. Гадни ***, хей, съботират успехите на правителството.

9

666

преди 6 години

Нинова, нахрани червените ***, че сега пак ще започнат да пишат за суджуци. Гладни са ти хорицата и в празните им глави се въртат само суджуци.

8

ф

преди 6 години

Елена Йончева трябва да я хвърлят през оградата и да си остане от другата страна без право на връщане. Там ще я ощастливят, точно както тя иска.

7

Фактолог

преди 6 години

Национален обект стана за да не се разследват кражбите на фирмите на хора на Симеонов ,които строиха мрежата.Камионите с двойно дъно за трафик на хора са бонус.Шефката на Кюстедндилските патриоти бос на канала за трафик се забрави тихомълкум...

6

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се купят "Грипени" за да пазят оградата !!!

5

Луди

преди 6 години

До вчера кабинетът обясняваше и умаловажаваше оградата, даже искаха да не се нарича ограда, а леко преградно съоръжение, защото международната нагласа го изискваше. Днес вече е обект с национално значение. Какво да коментирам повече?!

4

Анонимен

преди 6 години

Комунистите се саморазкриха, че умишлено са увреждали съоръженията.ГЕРБ са били прави за Йончева явно.

3

Анонимен

преди 6 години

Оставки в герберско правителство не се случавт. Хеле пък Валери да си подаде оставката. Той едва се докопа до властта сега ще драпа със зъби и нокти.

2

Анонимен

преди 6 години

Ех, тая ограда е като Солунската митница. Толкова много хляб има в неия.Винаги се строи и никога няма да се заврши.Но Петреотото и Гробарете - усвояват ли, усвояват.Богат народ - плаща.

1

Анонимен

преди 6 години

Да не са луди наглеците да подадат оставка. Оградата досега струва 10 пъти по-скъпо.Всички знаем кой прибира разликата.Освен това цялата е на дупки през които организирани групи превеждат мигранти.Всички занем кой прибира парите от тарфика на мигранти.Един тлъст Суджук в Банкя.