90

The Dogg

преди 6 години

До Анонименпарк Славия-пейките след 18:00ч.

89

Eagle

преди 6 години

До Соколакъде ги мяташ бе шамшал, сподели да дойдем да видим и ние, но си обуй памперс да не оплескаш обувките!

88

Анонимен

преди 6 години

До The Doggискам и аз. Кажи къде да дойда?

87

All

преди 6 години

Не е нормално кучкарката да не е показно пребита........за назидание на всичката нагла ***........Инач няма как такива *** и парцали да разберат къде им е мястото и какво могат да си позволяват....

86

Затворен

преди 6 години

Магазина да бъде затворен от хеи защото се продават храни а в него се разхождат ***.Колкото до двамата артисти да отнесат по една глоба солена. Най вече тя голямя ку. чк.а. ;)

85

Анонимен

преди 6 години

Подритването на кучето не може да се сравни с няколкото удара и напръскването със спрей ! Той го подритва съвсем слабо, без дори да му причини болка, а и не се знае с какво тя го е предизвикала преди това. Жената е агресивна, това е сигурно. Напръскването със спрей, без да има непосредствена опасност за нея, е нападение и лека телесна повреда. Не се знае как човек може да реагира на спрея, има някои случаи на шок и изгубване на съзнание. Според видеото, не той, а жената определено е агресорът.

84

TIPI4NO

преди 6 години

Ясно е, че ВСИЧКИ кучкарри и куччкарки са малооумни, нагли, агресивни. Този случай (и двата видоезаписа) го потвърждават. Трябва да се забрани изобщо отглеждането на кучета в блокове и влизането на кучета в магазини, хотели изобщо навсякъде, освен в личен двор на село.

83

Анонимен

преди 6 години

До ТялотоТяло, ако в България всички реагираха толкова остро, на всяка забележка, трябваше да имаме мобилни екипи, да събират трупове по-улиците, на избилите се дребнави човечета ...

82

Анонимен

преди 6 години

Подобна саморазправа не бива да се толерира. Утре, някйой може да влети в магазина с пистолет и да започне да стреля на месо. Тогава пак ли ще има "Амъ тя с кучето", "Ама той с тумбака" ...

81

Тялото

преди 6 години

Както обикновено, хвани единия удари другия.Това е частен обект и на господина не му влиза в работата да прави забележки кой с куче, кой с дете, кой с шапка, или без, ако не ше собственик. Камо ли да псува жената, което създаде конфликта.Ама пък й нейната реакция... Малко се направи на повече мъж от него.

80

Сокола

преди 6 години

До Призраци в блокапича е прав. И аз ги мелям псетата, дошло ми е до гуша от кучкари

79

до Голем мъж

преди 6 години

Па падай, смей се ...Тоя тип носене е от 100 години и си е военен патент, дали ще е командирска чанта, дали противогазна торба.Ама откъде ще ги знаеш тия работи като я си на 30 я не ...

78

Анонимен

преди 6 години

Пнякога, ей така от любопитсвто, влизам в сайтовете, да видя, какво с случва с държавата ...И винаги, си викам: - Еххх, добре, че записах да уча в чужбина още на 16 !"

77

Анонимен

преди 6 години

Абе и мъжете ни едни, и жените ни едни... Кой по-напред...

76

Анонимен

преди 6 години

Българска работа: *** и пачвра. Кой по-прав и кой е по-крив, от какво значение е? Нито кавалер би реагирал така, нито дама.Ако и широката публика имаше малко култура, нямяше да се впечатлява от селски сеир.Най-малкото е глупаво да се взема страна, следкато никое от действащите лица в тези видеа не е пример за подражание.

75

Голем мъж!

преди 6 години

Падам от смях като видя мъже, дето ходят с чантички "диагоналки". Какъв акъл трябва да имаш, за да носиш такава на дебелото шкембе и дали въобще имаш такъв... А в случая на излизане той наистина подритна кучето леко. Факт. Може и да е бил вербално агресивен, моце да е псувал, заплашвал и така да е преизикал реакцията на жената...

74

Анонимен

преди 6 години

Момченцето от 00.50 нататък, дето си тръгва с цигари, дали има 18 годинки, м?

73

Бай Кольо

преди 6 години

До ВладиславЯвно интелекта ти е по-малко, отколкото на кучето ти, щом не загряваш защо са ти "нацъкали" толкова минуси. Ще ти дам жокер- ако на улицата говориш на хората по този начин, ще ти "нацъкат" и шамари защото ги дразниш.

72

Мноу сте гуеми

преди 6 години

Тук във форума, гледам всички сте много гУеми, пък не видях нито един на камерите, да предотврати конфликта. Като един лекар, който заплашваше на едно ОС, че ще пребие един съсед, човекът само му се усмихна и не реагира. После се оказа, че заплашваният 30 г. е бил действащ офицер в реални бойни действия в други държави.По-полека с гУемите, не знаете кой стой срещу Вас, колкото и напомпани мускули да имате. Не съм видял никой да лови куршуми.Повече смиреност, възпитание и култура.Човеци сме!!!

71

123

преди 6 години

До ВладиславЗа едни си прав, че кучетата трябва да са вързани, ама не прекаляваш ли малко. То и моето си пази къщата, ама ако нападне човек ще има да яде бой... Само с мъжки кучета се бие, ама от това не можах д аго отуча. Ама пък задължително за си взимаш страшно и лошо куче, че да си страшен... Леле мале. Малко комплексарско идва не мислиш ли.