14

Lina

преди 6 години

Толкова е " натурален" сока, както е " качествено" бебешкото пюре. Отдавна не купувам затворени натурални сокчета, по - добре да пия от наливната парфюмерийка на рефан , нищо натурално няма в тези " сокове". А за бебешките пюрета е до майката - по - добре да се правят домашни такива( когато е възможно). И в тези хипермаркети не очаквам да открия чудеса - откакто си приготвям сама храната разчитам на естествената, не на опакованата.

13

Анонимен

преди 6 години

Ами не им купувайте ***. Това е начинът, друг няма. Научих се почти всичко да си правя самостоятелно - масло, сирене, кашкавал, кисело мляко, все от домашно мляко. "Натурални" сокове вкъщи не влизат, ако някой иска - в сокоизстисквачката се слага, каквото сезонно има в момента, по възможност собствено производство. Хептен за баламурници ни взеха - хем безобразно скъпо, хем и бъкано с ***, които разболяват.

12

онбашията

преди 6 години

ми не ги купувайте бе, български храни колкото щеш, *** наглата сгaн, хем иска да е модерна и "аз купувам само германско", хем претенции има

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10Тозчно защото ако го направят няма да има пазар за турците. Всчико е скачени съдове, ама някой си мисли, че живее в свободна страна.

10

Анонимен

преди 6 години

Ами защо не направите като турците?Толкова ли е сложно?Първоначално си купиха машини(от Германия) за производство в малки фирми,след което се разрастнаха.Качествени,натурални зеленчуци и плодове могат да се произвеждат бол в България.Има професионална база от преди много години за селско стопанство.И защо няма БДС и редовни проверки?

9

АЗ

преди 6 години

Hipp за това ли ни облъчват отново с "качествената" си храна по рекламите? Айде по-високите цеби ще ги преживея, ама различното качество на храната им за децата ни - не мога! Лешояди!!!

8

Анонимен

преди 6 години

в кауфланд от пролетта цените са практически двойни, без никаква, ама никаква обективна причина...90% от сладкарските неща са отровното палмово масло, което се отлага и напластява като пластелин по вътрешните органи, и предизвиква холестерол и раквсички кренвирши, разни "салами", шунки и др. л*на - пълни с гмо-соя, рога и копита"сиренето" - също палмово масло90% безалкохолните - пълни с аспартам водещ до рак и разстройване на психикатакроасани - цялята мендел. таб, вътре каквото се сетиш

7

:)

преди 6 години

"И скъпо, и некачествено!"Като ремонт на пътищата по времето на ГЕРБ ли? Или като санирането?

6

третия свят

преди 6 години

Нали заради това махнаха БДС, за да могат да си пробутват в концлагера токсичните храни и да ни накъсяват. 3 комшийки си заминаха от рак на червата..

5

мишки сме

преди 6 години

И храни ,лекарства,други стоки,банки тн.всички ни грабят и изнасят парите а ни я само стоим и гледаме.

4

Дзъ

преди 6 години

а при лекарствата????? нещо никой не проучва фармацефтичния бранш

3

кой

преди 6 години

Още ли някой си мислят че сме правно правен член на ЕС?

2

Анонимен

преди 6 години

За това с надутите цени, едва ли имат пръст производителите, ами по скоро са вносителите и най-вече българският мениджмънт на хранителните вериги тук.

1

Анонимен

преди 6 години

И в политиката, и в правосъгието! Безсмислена новина!