84

всеки знае

преди 6 години

Помнете....всяко престъпление в БГ има своя герой. И той винаги е бивш или настоящ полицай. В мутренска държава не може да е друго. Но мутттрата я избираме ние.

83

maca

преди 6 години

Не е много сигурно какво е станало, дъртаците много си вярват и много си позволяват да наглеят. Заучената фраза " това новото поколение", не ви прави велики, така че не се вживявайте много.

82

БАЙ Иван

преди 6 години

Мдааа ,просто през годините свестните хора се евакуираха от тук и в момента има пенсионери,шведи ,пропаднала маса и тук там някои свестен човечец ....

81

Въпрос

преди 6 години

А ако същя пребит мъж след това пребие съдията пуснал 20 годишния бандюга без да има свидетели да разбураме ли ,че ще бъде задържан за 24ч и пуснат след това???

80

Гражданин на държава

преди 6 години

До АнонименПалячо, ти който си се спасил преди 20 години, ами гледай си новата родина и не се вълнувай какво става тук.

79

Значи да си знаете

преди 6 години

Когато ви ухапе куче ще осъдите общината - без наличие на свидетел . Когато обаче ви пребият с бухалка трябва да си носите свидетел защото биячът не е кучето. . . има право да ви бие безнаказано защото няма свидетел и нищо няма да му направят щом няма свидетел . Такава е правовата ни система . Твое задължение е да си имаш свидетел когато те пребиват !

78

Анонимен

преди 6 години

До бившо ченге 57А какво правехте когато Владко (на фараоно сино) се напиеше, трошеше, биеше и изнасилваше! Пак ли го спирахте в зародиша или само гледахте да не се пореже на строшената чаша???????? Абе под кръгла фуражка акъл не търси!

77

Анонимен

преди 6 години

до 94 Що се прайш на ***, бе? Кой велик спортист са го вкарвали в панделата ЗАРАДИ УКРИТИ ДАНЪЦИ? ТАЙСЪН ГО ВКАРАХА ЗАРАДИ ИЗНАСИЛВАНЕ. Единствен пример.

76

Анонимен

преди 6 години

До муспи 95Тук си в грешка! Ние сами се избиваме! Помниш ли вица за българския казан в ада където демоните не го охраняват за да не избяга накой?

75

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 92Не бързай! Запознай се със случая на Щефиния татко! От теб научавам че делата вече са приключили както беше едно време с Щефиния татко! Уж всичко свърши и - щрак за топките! Има една такава приказка на запад че над Полицията са единствено Бог и данъчните служби!

74

Анонимен

преди 6 години

ние от Сибирското одтеление на отделениете при такива случаи биеме и двамата до умирачка с един ход назад, Единия като е почнал да се тепа да си земе белжка и да да дотепва отбраняващио се, а не да ни се праи не незнам разираш ли мъ на кво. Вториьот га тепаме оти да знае когаж се отбранява тека да се отбранява че да дотепа нападателоПо този начин най малко 50% от участниците ще мирясат, а може при по тека тренинг да стигнеме и до 100% укротяване на опърничивите палавници. тва сме га отписале.

73

Анонимен

преди 6 години

do 89 Пак ти казвам, не бъди най-големия наивник.. Да вкарат Роналдо и Меси в затвора заради неплатени данъци? Момък, нещо да те светна- Тия двамата вече нямат такива дела. Приключени са!Ха сега познай в коя полза! Муахаахахахахаа....Щял да вккарва световни спортни личности с половин милиард в затвора. Уахахаххааххахах...

72

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 87Може и да не го намери след като си нямаме Полиция на място! Тъжно но факт!

71

Министъра

преди 6 години

И тоя е калпазанин. Ще му дърпаме ушите и у дома.

70

Анонимен

преди 6 години

До 84Не са ги оправдали така както ти си мислиш! Хапнали са сериозен лабут ама не пред камерите и със сигурност не са вече много човеци! Ако си мислиш че западно-европейската полиция не знае как да действа спрямо подобни прояви много се лъжеш! Имат доста ефикасни начини за вразумяване макър и не чак толкова легални и ги ползват само в крайни случаи! Питай някои нашенски Швед за това! С перце галят но ако ги разяриш стават по-страшни и от гестапото! Там съм и го знам от първо лице! :))))

69

Анонимен

преди 6 години

до 83 Муахахахах..значи си мислиш, че Роналдо и Меси ще влязат все пакя някога в панделата? Муахахахахахахахаааххахахааххаахахахаххаахахаххха

68

До 79

преди 6 години

Мнооого филми гледаш... бас ловя, че повече от панелката си не си излизал/а. На запад какво било, ако беше ходил/а извън България щеше да знаеш, че в някои държави които все ги давате за пример дори са още по - зле нещата. За пример Любимата ви Германия, ами там арабин да си можеш да си караш в насрещното и нищо няма да ти направят, какво стана с груповото изнасилване на момчето в басейна от арабите-невини естествено, защото те не знаели немски и не знаели че крещело за помощ, а не от удовоствие

67

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 80Не бързай! Бащата на Щефи Граф също беше оправдаван за няколко години но накрая го пъхнаха в дранголника а и отделно си плати и за това което не дължеше! На запад пипат бавно, но славно! А и не забравят откъм характера на престъплението! Веднъж да те набележат или усъмнат - въпрос на време!

66

Анонимен

преди 6 години

Младежът и бития са жетва на едно болно общество MNOGO BOLNO TRAGI4NO NAPRAVO

65

Анонимен

преди 6 години

до 79 Муахахаах..то затова ли Роналдо и Меси укрили данъци за милиони си играят на терена, а техните адвокати си печелят делата срещу държавата ИСПАНИЯ?