77

Класация БВП 2016

преди 6 години

Брутен вътрешен продукт в USD :1 United States 17 419 000 000 0002 China 10 354 831 729 3403 Japan 4 601 461 206 8854 Germany 3868291231 8245 United Kingdom 2 988 893 283 5656 France 2 829 192 039 1727 Brazil 2 416 635 506 0768 Italy 2 141 161 325 3679 India 2 048 517 438 87410 Russian Federation 1 860 597 922763Коментарите са излишни !

76

Калеко Алеко

преди 6 години

План за възстановяване на Сирия може да има само след отстраняване на диктатора Асад и изтеглянето на зелените човечета на товарищ путин от територията на Сирия. Докато тава не стане Сирия ще си остане разкъсвана от граждански войни, а сирийците избягали от терора на Асад, няма да има как да се завърнат в Родината си !

75

до 81

преди 6 години

Как ще отидеш като спиш пред компа? Един каза, че на една позната и казала нейна приятелка и т. Н. В руски социялни мрежи си споделят много фотографий , по чистота и подреденост са на светлинни години напред от Бг. За животът незная как е.

74

До Русия е в 19 век

преди 6 години

Лъжа, много тиражирана! Русия е във втората половина на XXI век по много показатели.Има много по-добри градове за живеене от Москва и СПб. Всички, които са ходили там, разправят за потресаващата чистота на руските градове и градчета. Разходете се из София, да видите потеклите контейнери, адската мръсотия и воня! Вижте сметищата към Искър по Дефилето! Вчера видят двама наши родни трезвеника как се търкалят!Стига с безсрамните щампи!В пиянството преди Русия са Литва, АВСТРИЯ, Молдова, Полша, ние

73

Анонимен

преди 6 години

До: 73Не е нужно да ходя чак дотам.Гледах интервю с една рускиня в Будапеща, и тя каза че за нищо на света не би се върнала в Москва!За сравнение, заради ембаргото сега московските магазини са полупразни, стоките са скъпи, а и един хляб да си купиш трябва да пътуваш с кола. Защото нямат квартални магазини, всичко е в големи хипермаркети които се намират много далече!

72

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 65Путин точно това и прави - възстановява Русия! Ти гледай да не реши да възстанови Российская империя!Между другото, вече монтираха и втората гигантска арка на Кримския мост - тази за автомобилния транспорт! Фантастично! А американчетата се въртят в коритцата си наоколо и се чудят каква беля да направят! Но не им стиска, след като неотдавна на приборите си намериха 20 свои кораба ...на сушата! В Черно море! Този път наистина ще има екологична катастрофа и силна воня в нашето море.

71

Анонимен

преди 6 години

*** чакайте малко бе! Тя войната в Сирия още не е свършила! Какво ще възстановяват след като пак ще го сринат?

70

Русия е в 19 век

преди 6 години

На 50 км. от Москва селяните живеят в дървени къщи, спят върху печките след тежък запой, хващат прясна риба от дупки в леда и чакат с канчета пред цистерни с надпис "квас". За жалост това е състоянието на по-голямата част от населението на Русия извън големите градове, което в болшинството си живее със стандарта и манталитета на 18-19 век.

69

до 75

преди 6 години

Ами как да измисли друго като мисълта му е обзета само от " дълги неща" .

68

Анонимен

преди 6 години

Сирия трябва да бъде възстановена от САЩ, Англия, Франция , Саудитска Арабия това са главните виновници за нейното унищожаване. А, щях да пропусна и София ГЕРБ защото те каниха и обучаваха терористите от ИД.

67

Анонимен

преди 6 години

До дългият нос на ПутинТова съм го чел поне два пъти 1:1! Давай нататък! Или не можеш да измислиш нищо друго, мъррлиячъ?

66

Лудост

преди 6 години

Ало мижитурки къде бяхте когато ИД превземаше Сирия и коляше хората,ако не бяха поканени от правителството Иран и Русия да помогнат сега Сирия щеше да се казва ИД,вия изобщо мислите ли като пишете и.диотщини?!

65

Анонимен

преди 6 години

Явно не сте ходили никога в Москва или Санкт-Петербург разликата с нас е от небето до земята, малко градове изобщо има толкова чисти и подредени с безброй паркове зеленина спортни площадки. бг ***

64

Ужас

преди 6 години

Просто се ужасявам като чета какви глупости пишат някой за Сирия и Русия,така са им промити мозъците от запад че те лъжат и себе си и другите!бог да им прости ния не...

63

Анонимен

преди 6 години

Не трябва да им се помага нека измират от глад, даже щатите трябва да пратят б52 и да ги изравнят с земята мръсни комунисти

62

До 19

преди 6 години

Хаха..нямало екзекуции вече?! Защото не ти ги дават по ТВ.А, ***...като си освобождаваше Сирия...сега да си я възстанови. Само че Запада не е глупав и не се връзва на кагебистки номера.Сега сирийците ще псуват своите "освободители" руснаците, с години.Все едно дете да си играе в пясъка и да не допуска останалите деца. Да го унищожи...и после да призове всички да събераат пари, за да го построяъ отново. Хаха..само маллоуумен кагебост може да е толкова нагъл.

61

Анонимен

преди 6 години

Че кой си пък ти, та да се наместваш някъде?!Защо се трявожиш за глобални въпроси, които нито разбираш, нито те засягат?Путин и Асад разрушиха Сирия, а сега Путин ще иска да прати руски фирми да възстановяват.

60

Анонимен

преди 6 години

Като гледам пак други ще се намърдат да възстановяват Сирия. Асад ще плаща с евтин нефт. А ние както обикновено ще си останем с пръст в уста. Верни и горди по.длоги на запада. Както бяхме много горди, че няма да строим Ю Поток и други се наместиха. Така и сега.

59

Анонимен

преди 6 години

На you tube може всеки да постави за гледане каквото си ще.От години гледам там предавания за политика и култура.Това,което визирате Вие е някакво либерално жалване.За сведение сега либералите имат около 3 процента популярност.И нищо чудно,искат да вдигнат годините за пенсия.Надеждин се изказа,че ако здравеопазването е добро и средно човек живее до 85 години значи може и да работи до късна старост.Ако Вие сте либерал ще си намерите много още на you tube в този дух.

58

дългият нос на Путин

преди 6 години

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !