27

Червен клошар

преди 6 години

Г-н Тодоров заскужава държавно отличие затова, че огласи далаверата с Грипен, която Радев смяташе да направи.Жекаем му здраве у пак да се върне в политиката!

26

ОСТАВКАТА 3

преди 6 години

Сега е ред да опразни стола и неграмотния татаро-черкезин дон Винкелони- представител на шайката на ПАТРИДИОТИТЕ- предали и продали своите избиратели!!!ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.

25

Анонимен

преди 6 години

Който се е доверил на герберите не е прокопсал! Патриоти,вие сте наред!

24

Българин

преди 6 години

Не го защитавам този но тук лъсна политиката на Герб за наши и по -наши. Този реши да постъпи "мъжки" с подаването на оставката, само и единствено с вярата че ще бъде повален както Д.Добрев, но уви - изритаха го и "майка" и "мащеха"

23

Анонимен

преди 6 години

Бушонът изгоря.

22

сминдух енд чесън

преди 6 години

Много доносник, много нещо в този почти "другарско милиционерски" парламент

21

българина

преди 6 години

Впечетляващата надменност и наглост на този индивид преля чашата на добрата атмосфера. Явно никой не разпозна че е представен от него... даже сутрин преди гласуването , отчаяно се извиняваше публично на журналиста, което показва че освен че има проблеми с емоциите , няма и нужното достойнство да понесе последствията от глупостта си !!! МАРШ на селУ !!!! Има толкова продуктивни и качествени млади хора !!!

20

Анонимен

преди 6 години

Нека му е. Да види, как го употребиха и го хвърлиха на казана. Да сравни случая с Делян и да види как се мери с различен аршин. Целта на Цветанов с включването на Тодоров в депутатските листи бе една - ОКЕПАЗЯВАНЕ на президента. Тодоров обаче взе, че сгафи с журналистите. Нека сега да озверее и да разкрие всички схеми в ГЕРБ - ако има малко достойнство.

19

Анонимен

преди 6 години

За разлика от Делянчо Добрев,който е в схемата с шуро-баджанащината и енергетиката ,като по този начин пълни партийната каса на ГЕРБ с парички от корупция и контрабанда заради което и го оставиха в парламента Антон Тодоров не е никой,той просто беше избран за едно плашило и плялпало срещу президента и след като се издъни и не свърши работа гербавата Шайка набързо му би шута.

18

Анонимен

преди 6 години

Сега е ред на следващия простю да оака положението и да се сгромоляса за срам и резил :-) :-)

17

Анонимен

преди 6 години

Очаквам Шайка - 2. Тони няма да се даде току така хахаха

16

Анонимен

преди 6 години

Всички "журналисти" са платени драсккачи.Кулезич и Диков - вземат кинти от Цветан Василев.Бойко Василев - платен сорросоид.Иво Инджев - платен сорросоид.Андрей Райчев - хранилка на Масква.И от изток и от запад идват мангиззи за тия национални предатели.

15

НЕМА ТАКОВА

преди 6 години

т.ъпо животно като депутат от ГЕРБ. Едно време ТИКВАТА ги караше да си пишат оставките още преди да ги сложи някъде. Демек шантаж до дупка. Каква свобода, каво лично мнение. Всичко е както каже ОН - царя ТИКВА - човека ПАРТИЯ, човека ДЪРЖАВА

14

Анонимен

преди 6 години

Тез гербажии напоследък нещо много взеха да пукат като *** под подметка

13

Анонимен

преди 6 години

Следващият, моля! Не се бутайте, за всички ще дойде ред! Днес Антон, утре Валери и така до Цветан и Бойко. Като не щете групово, ще стане поединично.

12

ШАЙКАТА ГЕРБ

преди 6 години

ще дочака написването на следващата книга на яничаря - ШАЙКА 2 - поглед отвътре

11

ТАЛИБАН от ГЕРБ

преди 6 години

Това го чака всеки талибан от ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГРАЖДАНИ от БАНКЯ когато злепоставят царя-ТИКВА

10

@

преди 6 години

След като му ритнаха столчето "неговите" си хора от ГЕРБ, авторът на "Шайка - книга 1: Бойко, Росен, Цецо и другите" г-н Тодоров ще пише новата си книга: "Мутрите - книга 2: Бойко, Цецо, Делян и бухалките".Представяте ли си докъде сме стигнали като общество, щом такива индивиди решават съдбата и бъдеще на нас и нашите деца?

9

Манолски

преди 6 години

който гроб копае другиму сам пада в него. Много се радвам, че това мекотело е аут, но тази съдба чака всеки който дръзне да опетни реномето на вожда

8

Елена

преди 6 години

Не може така!Човекът най-гласовито и откровено близа пода пред вас ,а вие да го изритате!