70

Анонимен

преди 6 години

До 118Още няма 7, но едва ли ще прочета по-голяма глупост днес...

69

:-):-)

преди 6 години

добре, че беше България, та да превърне мюсюлманите от кучета в хора, че и човешки имена им дадохме,а не техните ***, та после като избягаха като н'асрани в Анадола 1989 година..занесоха малко цивилизация в тая дупка, наречена ТУРЦИЯама то от турчин благодарност, че си го направил от животно-човек..от умрял - писмо :-):-)

68

първа чест

преди 6 години

Тате,а защо така ме боли?попита баща си Османлията,когато беше 12 годишен и някакъв овчар му беше разбил задницата срещу сандвич и айран в един тъмен сайван и много го болеше..-Нищо сине,ще свикнеш и аз като малък започнах така! отвърна бащата,погали сина си по непокорния перчем и отиде да подрине на прасетата в ТКЗС-то при които спеше,ядеше и вършеше всичките си физиологични нужди заедно с малоумния си син,който беше роден от сестра му.

67

Анонимен

преди 6 години

До extremistЕкстремисте и ти не си знаеш историята.Тя българо-турската граница е била определена на няколко десетки(мисля,че бяха 40 км.) километра северно от Истамбул,но последвалите войни и гръцката съпротива объркват нещата.

66

Анонимен

преди 6 години

Не искам да задълбавам в историята и фактите,защото съседите са ни приятели,но е факт,че на Балканите до около 1865 - 1900 година преобладаващото население са българи на Балканския полуостров,а там където са днес помаците се е говорил български език,дори селищата са били с български имена,които биват сменени в Турция и особено в Гърция.Без значение дали мохамедани или християни,те са говорели български език и са с български произход.

65

Анонимен

преди 6 години

Помаците и гораните са с български произход и корен,разровете се в историческите факти,за да видите очевадната истина.Това,че са мохамедани не ми пречи,но това,че им вменяват,че са отделна нация от българите и им промиват мозъците с лъжи,вече дразни!

64

Кико

преди 6 години

Самото съществуване на така наречените "славяни мюсюлмани" е типично доказателство за наличието на Ислямски Джихад на Балканите, през вековете на Турската Ислямска окупация на полуострова! "Религията" Ислям не е типична за нито една европейска народностна група и Ислямът изобщо не е присъствал на Балканите, преди да бъде насилствено наложен. Поколение преди да бъдат насилствено ислямизирани, родителите тези "славяни мюсюлмани" са били православни сърби и българи.

63

Дуду

преди 6 години

"Изданието отбелязва, че разликата между босненския и сръбския не е голяма"БРЕЙ, ТАКА КАЗВАШ, А?

62

Уйо

преди 6 години

От каде ще се прибереш?

61

Анонимен

преди 6 години

Анадолски именно демографската криза ще ме накара да се върна в България.Просто не мога да ти кажа колко съм отвратен от мигрантите, които нахлуха в Европа, и още повече отвратен от религията изповядвана от тези примитивни хора.Благодарение на отвратителната мюсюлманска религия плъзналаиз Европа, много Българи ще се приберат в България.

60

Уйо

преди 6 години

Аз например съм съчанлия ,и от старите хора съм чувал че при тежка зима и турци сме яли .Имали вкус на овнешко .Разправят че овце ги раждали .Затова е забранена содомията в Библията .Таквиз *** малииии.!!!!!*** и гладен седи ли са ?

59

Анонимен

преди 6 години

Ае стига с тея мюсюлмани ве. Егати гнусутията! Всяка 2ра новина все за тая противна религия!

58

Анадолски

преди 6 години

Демографската криза, която е подгонила една от нациите... си знае работата... Лека нощ!

57

булгар до Османли

преди 6 години

самите българи не си познават историята и за това е виновна най-вече руско-съветската окупация. Не съди по статии от български историци, те са бивши ДС агенти.и не бъркай религия с етнос и произход, това са различни неща. Пан-тщркизма също както пан-славизма се опита да ни присвои, но това е отхвърлено от световната наука. Българите са хуни, а те са скито-сармати.

56

Анонимен

преди 6 години

Да бе Анадолски това казвам и са по малко от 15% но за турция не важи същото.Бошняците , Лазите и Кюрдите са мнозинство в турция другите етноси не ги броя.Хайде бягай да раждаш да възстановиш статутквото, абе кво стана има ли напредък турчин да роди.Напъните на ердоган всяка туркиня да ражда по 5 деца са именно за това бе чоджум.

55

Анадолски

преди 6 години

"Когато турчин роди ние ще командваме света :-):-):-)"Назе ще изпревари бълГЕЙрина Петков от Дойчлант!

54

Абв

преди 6 години

Аха, значи "световната академия".Уау! Я кажи къде мога да прочета нещо от нея?

53

Анонимен

преди 6 години

До шматкаНе знам къде си прочел за 18-и век. Важно е друго - в далечното минало с това название са били обозначавани народните низини, предимно селското земеделско население и чак до Възраждането то е имало само социален смисъл.Доказано е, че нашите възрожденски книжовници са първите, които влагат етнически смисъл в тази дума и я употребяват в качеството й на название на народ.Османлията да отчете този факт, доказан е.

52

Анадолски

преди 6 години

А и забравих алевиите от Бг :-)

51

Анадолски

преди 6 години

Както и в България има българи, турци, татари, гагаузи, помаци, роми, каракачани, македонци, арменци, евреи, вече и кюрди малка брой и братушки... Това ли искаш да кажеш...:-) :-) :-)