84

Стам

преди 6 години

Изключително ниската култура на Стоичков най-сетне беше оценена по достойнство.

83

марксист

преди 6 години

До 50 годиниЗаради тоя в лагерите загинаха над 30,000 човека!

82

Анонимен

преди 6 години

Тепично в неговият стил да се оцапа ама хубаво.Не разбирам защо се изказва без да са го питали нито е наясно с историята,културата и законите на тази страна,ще кажете има права на мнение като всеки един нали това е демолрация ,ами разбитасе ама като интеигентен човек да си замълчи или да каже ,че е за избори но без да се потъпкват правата и на др.част от каталунците и т.и А изказването ,че този или онзи са едиквиси подобава на един безмозачен индивид който няма минималната култира да излезе от Ш

81

До 83

преди 6 години

Само да ти разясня ,че имам 2ма приятели консули и те са задължени да подържат доброто име и да работят в интересите на държавата, на която са консули. Я кажи сега Ицо как работи за интересите на Испания, като им обижда вицепремиера ? Кой нормален консул, ще обижда премиер на държавата ?

80

Анонимен

преди 6 години

Поздравявам Стоичков за доблестното му държание! Човекът изказа мнение и получинаказателен удар! Гледам, някои нещастни никаквици побързаха да се нахвърлят на Христо! И това ми били българи! Че и за кюрд го обявиха! "Жалки, нищожни хора!", би казал синът на турския поданик! Само дето не знаят как се казва този син, защото не са чели книги. Нека се радват, когато Христо започне да хленчи!

79

KYDE E SVOBODATA?

преди 6 години

AIDAAA IZKARAXA GO SEPARATIST

78

Анонимен

преди 6 години

Трябваше да е пас относно тези събития.

77

Анонимен

преди 6 години

Никой не го иска тоя сел.так. Пратете го временно в Антарктида да разцъква топка с пингвините... докато и те не го изгонят.

76

50 години

преди 6 години

50 години от подлото убийство на Че Гевара. Никой не е забравен, нищо не е забравено!

75

Анонимен

преди 6 години

Дръжте си го там, не го щем тук!

74

Анонимен

преди 6 години

Стоичков да не би да е искал да го правят почетен консул? Политиците са му предложили, за да си правят реклама на негов гръб, сега го гонят. От къде го гоните, смешковци? След следващите избори, тия ще ги забравят за два дни, а Стоичков и след 50г. все още ще е легенда в Барселона.

73

Анонимен

преди 6 години

До Калеко АлекоА ти какво имаш? Някой знае ли те? ***.

72

Анонимен

преди 6 години

До Калеко Алеко Смени си сутиена че ни омръзна !

71

Анонимен

преди 6 години

айде набиха му шута на кюрда

70

Анонимен

преди 6 години

ЗАКОНОВО ИСПАНИЯ Е ПРАВА!! РЕФЕРЕНДУМА БЕШЕ ПРОВЕДЕН ОТ КАТАЛУНЦИТЕ БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ СЪС ЗАКОНИТЕ!!!НАКРАТКО КАТАЛУНИЯ И ИСПАНИЯ СА ВЪВ ВОЙНА ЩОМ ЗАКОНИТЕ НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ!ТЪЙ, ЧЕ МНОГО МАЛКО СА ГИ БИЛИ КАТАЛУНЦИТЕ РЕАЛНО!

69

Анонимен

преди 6 години

ИСПАНИЯ И КАТАЛУНИЯ СА НА ЕДНА КРАЧКА ОТ ВОЙНА!!!КОЙТО ВЗИМА СТРАНА ДУПЕ ДА МУ Е ЯКО :DИ ИСПАНЦИТЕ СА СИ ПРАВИ! ТАЯ ЗЕМЯ СА Я ЗАВЛАДЯЛИ СЪС ВОЙНА!!И КАТАЛУНЦИТЕ СА СИ ПРАВИ ДА ИСКАТ ДА СА СВОБОДНИ :DТА КОЙТО ВЗИМА СТРАНА ДА СИ НОСИ ПОСЛЕДСТВИЯТА :D

68

Анонимен

преди 6 години

А ние да го върнем на кюрдите!

67

Иван Пешев

преди 6 години

Да го ду --- хат франкистите , нали са големи демократи и те и ЕС сега им лъснаха мазните империалистически муцуни ЕС ако беше нещо много готино нямаше да го е страх да го напускат ама не влиза се трудно не се излиза никога !!! Долу империализма на ЕС и Испания !!! Значи в Украина може да бутаме законни правилтелства и да се жалваме от полицията ама иначе когато нашата полиция бие е демократично и законно нали ? Онези трябва да подадат оставка след тези сцени !!!

66

Калеко Алеко

преди 6 години

Недейте да корите Ицето, все пак човека има уникален ляв крак и с това се изчерпва напълно връзката с главния му мозък !

65

Анонимен

преди 6 години

Нищо, ще стане почетен консул на Каталуния в Кюрдистан.