143

Цени

преди 6 години

Тази информация е с единствена цел да се качват отново цените на жилищата. Вече 6 месеца стоят едни и същи жилища. В момента има 1000 обяви в moti.info, + сигурно много повече се предлагат като ново строителство. Пи положение, че има още най-малко 1000 жилища необитаеми и че в страната непрекъснато намалява населението, в един момент предлагането на жилища ще бъде в пъти повече отколкото търсенето му. Това е изкуствено надут балон! Не боже до безкрайност това да продължи.

142

Анонимен

преди 6 години

Така журналисти и медий прават големите пари.Какво им кажат управляващите това пишат.Нали те им плащат.Иначе на улицата,безработен

141

Анонимен

преди 6 години

Цецо, който още преди 10на години имаше шест апартаменти (видни),. Сега сигурно са 60! Та той и шайката около него...такива купуват.Банките лихви не дават, всичко мръсно се инвестира в имоти...

140

Брокер София

преди 6 години

Цените на жилищата в София са нереални и надути до пръсване.Не купувайте ,пак повтарям не купувайте в момента нищо,нито кредит теглете.Всички купувачи които имат поне малко акъл се изтеглят от пазара.Това не са реални цени.Банките чакат спад в цените от порядъка на 20/30 процента.Това са поръчкови статии.Лихвите по кредитите ще се вдигат от догодина ,сега ви лъжат за да дръпнете кредит-имате двойни цени на жилищата и лихви с тенденция за вдигане.Не купувайте нищо в момента,особено на зелено.

139

Jaf

преди 6 години

Bg medii sa mafia, lajat nonstop 24x7x60x60

138

ха ха ха

преди 6 години

цената на нормалните жилища- квартал,етаж ,тухла е 1400 евро и нагоре!

137

Анонимен

преди 6 години

И Язе си продавам апартамента за 1000евра квадрата, *** нЕма кой да го купи, Оти балъците нещо поизмреха и кредити нечат да зимат, нихната мама! А, банките ни станаа като у швейцарско, сакат да им плащаш ако държиш мангизите си при тях и само дигат таксите- такса ветър, такса мъгла! Икономика нЕма, нЕма и да има! Само алцхаймери пущат пари из прозорците като им се обади некой по жицата- *** идилия, значи!

136

Супер тъп народ

преди 6 години

Но навсякъде по света мястото е най-важното нещо. Тук сме като стадо овце. Всички юруш в Студентски град и Малинова долина. Е, ако балонът се спука, ще се спука точно там.Дефицитът определя търсенето. А в един момент ще се озоват на място със свръхпредлагане на апартаменти под наем и много по-слабо търсене.

135

Супер тъп народ

преди 6 години

Материалите в строителството са предимно вносни, купуват се на същите цени като в Западна Европа. Цените се вдигат, защото земята се вдига, вдигат я алчните собственици, под влияние на алчни брокери, които, за да надцакат колегите си, им обещават повече и повече и оттам на строителите не им излиза сметката и също вдигат цените. Друг е въпросът, кой строител с какви материали строи и колко качествено, а продава на същите цени

134

Супер тъп народ

преди 6 години

Ходете тогава в Гърция и в Дрезден, неуки г... фони, които и името си не могат да измучат на чужд език. Цените в центъра на Берлин са 6000 Евро на м2, а в покрайнините достигат до 3500 Евро на м2. Една столица може да се сравнява само с други столици и възможностите, които предлага са съвсем различни. Храната, която ядем е на цени като в Германия и Гърция. Материалите, които се ползват се купуват от същите места и колкото по - висок клас са, толкова по-скъпо струват.

133

Един българин

преди 6 години

Една лъжа повторена и хиляда пъти си остава лъжа.Цените се държат високи, но пазарът е свит.Има празни жилища. В нашия блок например живеят предимно баби и дядовци.Тук там някой студент или студентка.Над нас в апартамента на горния етаж наскоро умря една баба.И сега не живее никой. Внукът и идва отвреме навреме, но по принцип е музикант и обикаля по Западна Европа, свири предимно в Норвегия, на цигулка или виола, не ги разбирам много.Това споделям от лични наблюдения.

132

Анонимен

преди 6 години

В тоза сайт има бум на търсене на жилища поне веднъж на две седмици, почва на рекламка да ми прилича.

131

До 140

преди 6 години

Ние разбираме, че нямат капацитет да инвестират откраднатото в друго освен в тухли и бетон. Но защо вие си мислите, че някой е длъжен да им купи прескъпите кутийки, само защото те са нямали акъл да си сложат парите в други активи? Или поне да диверсифицират малко портфолиото си.

130

Един българин

преди 6 години

Ти да видиш!Ами това най-вероятно означава, че вълната от бягащи на Запад от България се засилва.София е транзитен пункт към Западна Европа. Даже сирийските и афганистанските имигранти използват София като разпределителен пункт.Кой към Берлин, кой към Париж, кой към Лондон...Никой не ще тука.

129

До софиянка

преди 6 години

Ти на каква дрога си!?По грозна столица няма в целия ЕС!

128

Mari

преди 6 години

Без пари да ми да ми дават апартамент в София, няма да живея....

127

Нищо не разбирате!

преди 6 години

Много бизнесмени в България имат натрупани капитали а няма в какво да ги инвестират. Банките не дават лихви вече, фондовия пазар умря, а навън явно не им се инвестира заради недостатъчно познанване на чуждите пазари.И затова сега влагат кеша в имоти и земя. Дори от това да реализират малко загуба, няма значение защото инфлацията така или иначе изяжда кеша. А имотите няма да паднат до нула. Голяма част от тия пари са придобити по европейските програми.Има хора със по 40-50 и повече жилища.

126

Анонимен

преди 6 години

Надувайте момчета да стане на парчета.

125

Софианка

преди 6 години

Как няма да има търсене народа от Цяла България иска да живее в София

124

Анонимен

преди 6 години

надувайте балона, рано или късне ще се пукне и тогава тия апартаменти от 1000 Е ще са 1000лв квадрата, дори и това им е много на софийските бардаци