49

Olzd

преди 6 години

Obedineni turski i bulgarski komunisti i agenti sa v partitansko nastaplenie...vazmojni sa pojari, explozii, teroristichni aktove...

48

БСП ЛИ Е КРИВА?

преди 6 години

НОМЕРЪТ НА ГЕРБ Е -*** ДО УШИТЕ,НО С ОСРАНОТО ОМАЗВАТ ВСИЧКО ОКОЛО ТЯХ. *** ЛИ СТЕ, ЧЕ НЕ РАЗБИРАТЕ - ГЕРБРСКАТА ШУРОБАДЖАНАЩИНА Е ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ. ТАМ СА"БРАТ'ЧЕДИТЕ" НА ДЕЛЯНЧО, ЦЕЦО, БОКО И ЦЯЛАТА ГЕРБАДЖИЙСКА ***.ПРОБЛЕМ НА БСП Е, ЧЕ НЕ УМЕЯТ ДА ГОВОРЯТ ИЛИ ГИ Е СТРАХ. ВИЖТЕ КАКВО НАПРАВИХА С НИНОВА-СПРЕТНАХА Й КАТАСТРОФА,ПРЕДИ ТОВА ИМАШЕ КУЧЕ.ДЪРЖАВАТА Е ЗАТЪНАЛА В КОРУПЦИЯ,НАРОДЪТ ОБЕДНЯВА,ЦЕНИТЕ СКАЧАТ НЕПРЕКЪСНАТО И ТОВА Е ЗАСЛУГА НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО.А ЦЕЦО И БОКО ВСЕ ПО-ЛЪСКАВИ

47

1

преди 6 години

До До 42,допълнение,към вашия коментар,при първото правителство на бойко,същия делянчо беше изгонен от герб,но след случая ''катарски плаж''трайчо беше изгонен от бойко,и от немай къде,върнаха делянчо,''големия капацитет''в министерството на енергетиката,вече,като министер.

46

яка далавера

преди 6 години

Да обясни депутатката Снежана Дукова как синът и веднага след като тя стана депутат влезе в бордове на държавни дружества,как уреди съпруга си военен пенсионер на топло местенце ,началник инспекторат в агенция за бежанците.Последният е на 71 години.Подмазва се на Борисов,Цветанов и успя да ги заблуди.Сега да и сърбат попарата,докато не получат нож в гърба от нея.

45

Анонимен

преди 6 години

До много долно иНародният съд беше много милостив...Нaгло гepбеpacтче, ще видите какво е Народен съд 2.00 Hard Edition...

44

много долно и

преди 6 години

отвратително; вероятно цялката група на БСП има такива листи ксерокопирани със снимки и данни на тези хора, които не са ПРЕСТЪПНИЦИ.КОЙ Ви дава право да злоупотребявате със снимки? И то- от ТРИБУНАТА на НС на РБългария.Харесва ли това на Президентството, на Съдебната власт? Напомня ми за "народния съд".Беше 1945.Сега сме 2017.

43

и те така

преди 6 години

БСП много кахърни че ГЕРБ прилага техните отработени схеми.От един дол дренки сте.

42

Край

преди 6 години

Аз пък да ви кажа две хранилки от които папкат и управляващи и опозиция за това си трайкат. В санирането лапат и едните и другите. Държавните търговски дружества се управляват по един смешен правилник от 90те. години който е нарочно направен да могат дружествата да се точат. За това всичките са под вода. Като се почне от БДЖ Марица изток и последната общинска болница някъде си.

41

До 42

преди 6 години

Хехехееее,Делян Добрев ли е образовония бе .Че той е завършил две годишен колеж в САЩ по история на изкуството бе. А преди това продаваше папагалчета на Димитровградския пазар.Кого стана експерт по енергетика бе.Къде я изучи тая енергетика ,че и експерт го наричате.Експерт по далаверите -разреши ВЕИ-тата и сега някои хора докато си спят в къщи стават милионери ,ама милионите им ги плащаме ние през електромерите

40

.

преди 6 години

БСП най-добре ги знае схемите. Нали те са ги измислили. Видяха, че "схемите" вървят в момента и се хвърлиха да вкарват нови.

39

досещаме се:

преди 6 години

БСП иска да ОТВЛЕЧЕ внимание и времеме на ГЕРБ за подготовка за Европредседателството и се чуди какви "стенлисти' да размахва..Добре, че ГЕРБ не са акъла на БСП и те да започнат да РАЗУЧАВАТ РОДОВЕТЕ им, къде работят, да лепят снимки... "Актьорите" от БСП чувстват ли, че се окепазиха със РАЗМАХВАНЕТО на тези снимки на хора образовани, ценени специалисти? Затова ли получавате големите заплати?КАКВО УМНО нещо свършихте? Срамна "дейност".

38

ГЕРБ - НЕКАДЪРНИ

преди 6 години

ДО 55 ДРЪН, ДРЪН.ЯВНО СИ ГЕРБераст, на девера Петко вуйчов син

37

Анонимен

преди 6 години

45 години няколко комунистически династии бяха на държавната хранилка. Ерменкови са сред тях. Татенцето на Таско е активен борец срещу ф ашизЪМа . Крадецът вика "Дръжте крадеца!"

36

ГЕРБ - НЕЧЕСТНИ ХОРА

преди 6 години

А оня гербераст с бузките как се снишава, явно, че няма да повтори номера с фалшивата оставка.

35

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 6 години

НАПРАВИ ЕДНА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ "ГЕРБ". ПО НИЩО НЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ БКП.ДОРИ ДЕПУТАТИТЕ НА ГЕРБ ВЕЧЕ УВОЛНЯВАТ НЕУДОБНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ.В ГЕРБ има повече комунисти отколкото в БСП.

34

Анонимен

преди 6 години

ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ СА ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИЦА. ТЕ СА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, КОЕТО УПРАВЛЯВА И СИ ТРЪГВАТ ЗАЕДНО С НЕГО. САМО ЧЕ ГЕРБЕРУНГЕЛИТЕ СИ ПРАВЕХА ОГЛУШКИ И ТРЯБВАШЕ ДА ИМ ПОМОГНАТ С РИТНИК ОТЗАД.

33

Анонимен

преди 6 години

Патентите на БКП сега са прилагати и от ГЕРБ...

32

55

преди 6 години

О, присмял се хърбел на щърбел. Така казваха на село на такива ката Ташака. Вие ли бе, ще ми говорите за хранилки, вие ли дето цялата ви партия се състои от 15-20 фамилии и всички до 9 коляно са на държавна хранилка. Не ви ли е срам? На 3 пъти фалирахте държавата. Унищожилте /убихте/ интелигенцията на българия. На 9 септември прасетата взеха властта и превърнаха България в ***. Дано никога повече народът не ви се довери.

31

Анонимен

преди 6 години

Е щом като и Таско заговори за морал,работата в България е много зле!

30

ГЕРБерите ряпаДаЯдат

преди 6 години

Пред БАН те са "в механата слаба ракия с лоша салата"!Който не вярва, да се поинтересува как "бедните" БАН-човци правятдалавери за МИЛИОНИ.Вече се писа доста по този въпрос.ГЕРБерът Сим.Дянков, с помощта на солидна еврейска финансова групировка се опита да си откъсне нещо от имотите за 5 милиарда, с които разполага БАН, но НЕ УСПЯ.Да попречиш на силен евреин да направи сделка, която си е набелязал! Това не всеки го може.Успяха не от любов към науката, а за да не изтърват кокала (далаверата)