62

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКИ КОИТО НЕВЯРВАТ В СЪЩЕСТВУВАВЕНО НА БОГ СА ПЪЛНИ ПУТИНОФИЛИ И ПРОСТЪЦИ!

61

GolemPraz

преди 6 години

Ако бяха истински вярващи люде, щяха да се помолят господу да им даде пари всичко да е точно. Ама нъцки. Те се не молят, пък оня не дава и те ти проблем...

60

Анонимен

преди 6 години

600 ИМАМИ НА 600 ХИЛЯДИ МЮСЮЛМАНИ В БЪЛГАРИЯ!!!АКО ИМАМЕ 4 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ТО БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМА 2000 ПОПОВЕ , ЧЕ МРЕМ КАК МУХИ ОТ ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ ФИНАНСОВО НА БУДА И СИЕ!

59

Анонимен

преди 6 години

Москва не вярва на сълзи... като им гледах ролексите и мерцедесите на снимки няма как да ме убедят, че нямат пари, просто не е нармално това което става там...

58

42

преди 6 години

Боже, колко *** има тук. Съвсем естествено е и църквата да е организация, като всяка друга. Кое може да съществува в човешкия свят без организираност. Нищо. Само потвърждаваме, че живеем в последната глава на Библията. Пълно е с опростачени морално деградирали слуги на материализма и Дявола. Хора, които отричат светостта на вярата и брака. Какво да очакваш от такива?

57

Анонимен

преди 6 години

Нямат пари, но карат мерцедеси

56

шшш

преди 6 години

Погледнете обществото в което живеем днес, общество, което отрича християнските нравствени и морални цености, то се разлага и деградидира.Материализма е издигнат в култ отричащ състраданието, съпричастноста, милосърдието и добротата в общуването между хората, та дори и в семейството.Безразличие, агресия, омраза, лицемерие, извращения и насилие това са само малка част от ежедневието ни.Бог да ни е на помощ!!!!!

55

Анонимен

преди 6 години

Ами той и Суджукът станал набожен. Само дето не знае на коя страна се кръстят православните християни.

54

Анонимен

преди 6 години

Най-ме кефи оня дъртия развратник в Нови хан, дето има харем от 50-60 малолетни ромейки, а българите му събират пари и дарения - да има за уиски и гуляи.

53

Анонимен

преди 6 години

Изключитлни лицемери. Никой не ги е упълномощавал да са посредници между Бог и Вярващите.Лакоми и алчни самозванци. Не е тайна че БГ свещениците тънат в лукс и разкош, нещо което религията, която проповядат заклеймява.Богатеят от мъката и на гърба на паството си. Всъщност и самото патство си е виновно, че им пълни гушите на сватби, кръщената и погребения. Спокойно може и без тях.Религията е опиум за масите.Задгробен живот няма.

52

шшш

преди 6 години

Знаете ли, че атеизма също е религия!Атеизма отрича Божественното творение на Вселената и човека като венец на Божието творение и гради постулатите си на идеята на Дарвенизма. Тоест човека е произлязъл от *** (нито една *** до ден днешен не е еволюционирала в човек, но човек без Вяра бързо се превръща в подобие на "***")Вярата е носител на нравственост и морал, и формира общочовешките и законодателни закони в обществото, а не тези на джунглата.

51

Анонимен

преди 6 години

Еми да се хванат общи работници - на Сточна гара има глад за хамали.Ама там трябва да се работи, не само да се блажи по цял ден.

50

Анонимен

преди 6 години

При напредничавите народи и прогресивните хора в култ е издигната НАУКАТА.При изостналите и манипулирани *** поданици тиквопоклоници в култ е издигната РЕЛИГИЯТА.Религията не обединява - тя разделя народите.Запомнете го.

49

ПРОГРЕС

преди 6 години

Поповете са едни от най противните и безполезни същества в нашия свят.Двулични, лицемерни, забавляват се с оргии с малки момченца, пият алкохол, прегрешават постоянно, живеят в разврат, а ни учат на морал.Дотам се докарахме. Когато науката се готви да изпрати мисия до Марс, ние пълним гушата на някакви мракобесници от средните векове.

48

nkavrakov

преди 6 години

Щом и поповете напускат кораба ,ясно е накъде отива държавата.Коментарите са излишни.

47

Ман Гел Драгалевский

преди 6 години

Като бъдат отлъчени крадливите владици,които парадират бедността си със скъпи возила и вещи,ще има пари за по-големи заплати на поповете и монасите.

46

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 53Как си представяте милиарди народ да се управляват без да са впримчени в нещо?..теб кат те вкараха с превръзаката на лицето у тъмното и като те сложиха да легнеш у коФчега - не са ли сам впримчи ве, бас*тун? не са ли вкара сам "във филма"... и да си го разбарал - няма да те пуснат да излезеш ...освен с краката напред

45

Istanbullu

преди 6 години

Всяка лъжевяра рано или късно губи последователи. Ислямът, като единствения прав път към Аллах няма проблем с липса на имами и последователи. Дано отказалите се от лъжеверите по-скоро да намерят пътя към Аллаху-Теаля. Амин!

44

Deberlin

преди 6 години

Idvat investitori architekti na krematoriumi.

43

Az

преди 6 години

Искахте ЕС и НАТО - на ви ЕС и НАТО! Гласувайте за тьпоьгьлника за 4 пьт))