22

Анонимен

преди 6 години

drogata idva ot rusia

21

Анонимен

преди 6 години

Всичко е генетично. Хората се поддават на наркотици и никотин и кофеин поради своята генетична заложеност. Природата сама ще почисти и тях и обратните и всякакви ще се самозатрият по естествен път чрез селекция. Проблема е че арабите се размножават по-бързо и че тяхното нашествие се стимулира от левите партии, което обръщат резбите на всички и ги наркоманизират.

20

шенкела

преди 6 години

За жалост баща ми е алкохолик. Знам какво е. Това е божие наказание. Не е виновен човека.

19

Анонимен

преди 6 години

NALI IDIOTIT,E V BALGARIA ISKAT MARIHUANA DOSTAPNA ZA VSEKI.SLED MARIHUANATA IDVA I HEROINA I VSICKO OSTANALO.

18

Анонимен

преди 6 години

майката така го е възпитала..."златното синченце на мамааа"

17

Анонимен

преди 6 години

Сигурно пак Путин е виновен или боко тиквеника ,пращайте го в Психиятрията тоя ***

16

Анонимен

преди 6 години

Оооо не , на 15 години за детето авторитет са приятелите ... Така че да , родителите имат вината в известна степен , но има семейства които изобщо не разбират че детето взима наркотици докато не стане положението зле . незнаят какво е наркотици , незнаят как изглеждаш когато си взел ... Преди 15 години не беше чак толкова масова употребата както е в момента .

15

Анонимен

преди 6 години

Мъжът е банкомат за децата и жената си, Ха. Добро утро. Къде е тръгнал да се оплаква. че ръси тука бисери. Виж банкомат на 35 години си е притеснително. Нещо е пропуснато във възпитанието. Но при положение че той не се е родил сам по собствено желание, а е бил привлечен и въвлечен против волята си и е заложник на собственото си тяло неподвластно на всичките ни желания на този свят можеш ли да го виниш.

14

Пешо

преди 6 години

Не банкомат да съм, ако ще и боксова круша да съм детето няма да си застрелям за нищо на света. точка!

13

Анонимен

преди 6 години

Колко жалко е а изход е имало трябвало е да се обърне към Господ Иисус Христос и сина му щеше да е жив и тои да не отива в затвора но хората винаги търсят други начини и еи го на резултата един в ада а другият в затвора но още има шанс за бащата да се обърне към Господ

12

Анонимен

преди 6 години

Да бе ама не е ли до голяма степен негова вината, че синът му на 15 години се е наркоманизирал? Не е ли имало кой да му обърне внимание, да го възпита.. можело е ситуацията да бъде овладяна още от тогава, поне така си мисля.

11

Анонимен

преди 6 години

Преди 10 години е трябвало да го приключи! Знам че не му е било лесно и въпреки това го е търпял толкова години като е живял с надеждата че сина му ще се оправи. В голяма грешка е бил! Наркоман Алкохолик Айдук Изнасилвач и Блудник ги оправя само гроба. Много правилно е постъпил въпреки че едва ли му е било лесно да вземе това крайно решение! Имам деца и знам как боли когато са само болни а какво остава да ги убия. Но при него ножа е опрял в кокала!

10

Неа до 7

преди 6 години

Изброй няколко начина как да се отървеш от наркоман ...

9

Анонимен

преди 6 години

Еми сори ама съм на страната на бащата.Кой знае какво е чувствал всеки ден, в който сина му е тормозел всички около него.За мен този мъж не е престъпник.

8

Анонимен

преди 6 години

,,рождения си син''... От къде ги вадите тези лафове... Човек му иде да грабне пистолета :-)

7

Jj

преди 6 години

От една страна разбирам човека.. Не мога дори да си представя какъв е бил тормозът, на който е бил подложен. Но от друга страна - каквото и да си говорим, това е убийство. Ако нещата наистина са ескалирали до такава степен, има и други начини да поемеш попечителство над бебето и да отрежеш сина. Разбирам хората, които призовават човекът да бъде пуснат на свобода, но, ако искаме да живеем в правова държава, тогава то той трябва да бъде съден... Убийството, уви, не е начинът!

6

Циник

преди 6 години

Много обичах родителите си...липсват ми страшно.Няма по-голямо наказание от случилото се за един бащаА снимката разказва томове - човечец съсипан от живота!

5

Неа

преди 6 години

Ох само който си няма алкохолик или наркоман на наглавата ...незнае какво е ... Добре е направил ...наистина ...

4

Шопо

преди 6 години

Не мога да го съдя...

3

двойно счетоводство

преди 6 години

Тия прокурори много люти,бе!?Страх ги е да не подпука наред наркоманите,че им отиде далаверата!