147

Ангел

преди 6 години

РАЗВРЪЗКА КУМ ГЕЙТ:Бойко- Деляне ти сдай пост пък аз няма да приема оставката ти!Така хем пак ще си пич в очите на хората ,хем няма да те загубим!!!

146

Зозо

преди 6 години

А така, яко глад и лабуть за *** :))))))))))))))

145

Анонимен

преди 6 години

Значи пухльото създал цяла организация за крадене от област Хасково е герой в очите на неговите герберастчета. Представете си какво са изградили из страната мафиотските им структури щом приемат това за безобидна шега.

144

На хорото

преди 6 години

Поздрав на всички ГЕРБ-аджии от кмета на Хасково. :-) Яж куме пий, тебе ти е ред, тебе ти е ред куме да си най-отпред ! Ако остане депутат Делянчо ще е най-голямата грешка живота му като цяло. Младо момче е и има още потенциал да се откъсне от паяжината на Цецо.

143

:)

преди 6 години

Герберастливите имат избор - мутрата Тиквун или сивия кардинал Цуци Ушето.

142

Какви смешници

преди 6 години

Другарят Добрев смело, по комунистически, хвърли оставка, макар и с тъга в очите, но другарите му не му позволиха да ги изостави в този труден час. Като един партийната организация вдигна чиличен юмрук и се закани на враговете на народа, дръзнали да обвинят Дилянчо в престъпление.Ура, другаре от ГЕРБ! Ше победиме!

141

бай Петко

преди 6 години

А бе цецо, не му чупете хатъра на момчето. Не усещате ли, че си е намерил по-доходоносна работа без да има кахърите ви и както той каза поне две години ще си даде почивка. През това време суджук ли ще яде ? Той та той! Тъй ли не ти увря кра..ната.

140

ташак бульо Пено

преди 6 години

защо ни разиграват... той я дава ама ние не я искаме.е, нали и вие сте като него. Пък и вече ви хвана страх за себе си, че то както е тръгнало... цялото ГЕРБ на *** на политическата история.ОМЕРТА...(на италиански: omertà солидарност, взаимопомощ между престъпницирупите на организираната престъпност, като мафията, камората, ндрангета и др. понякога биват наричани и "общности на омертата"

139

Анонимен

преди 6 години

Абе моралисти,къде не е така?Спечелиш избори и назначавай чрез конкурс,ама след месец ти срине цялата управленска конструкция!Не е виновна Станишевата държанка,виновни сте ,че и се връзвате!Дайте и една стълба да си прескача огради и да гризе суджук,та да миряса!

138

Анонимен

преди 6 години

Не, не означава това, червен каскет. Ще си останеш с мечтите!

137

Анонимен

преди 6 години

Това означава ли, че ЦВЕТАНОВ ВЕЧЕ ОТКРИТО СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ НА БОЙКО, ЧРЕЗ ПОДЧИНЕНИТЕ МУ СТРУКТУРИ??? И ДО КОГА БОЙКО ЩЕ ТЪРПИ ТАЗИ ЗМИЯ В РЪКАВА СИ???

136

gotze

преди 6 години

ако тръгне да се разплита кълбото ще се стигне до суджук-бабаид и ще стане неудобно.

135

Анонимен

преди 6 години

Побъркахте го това момче, преди време го атакувахте, защото баща му направил цех за пелети. Ама как, откъде, колко? Тази поредна атака е режисирана отвисоко.

134

Анонимен

преди 6 години

Как можаха да се народят толкова морални инвалиди, та цяла партия-държава си направиха! Кастрирай!

133

Анонимен

преди 6 години

Сутринта един политолог беше прав . Излъчването и говоренето на Д.Добрев беше "защо аз ми то във всички градове е по този начин.". Това го знаем всички ,целият български народ. Само слепците от ГЕРБ реват, защото искат за запазят кокала в своето населено място. Нека някои политик да излезе и да каже в моя район не е така. Няма! Всичко се разпределя между роднини, близки приятел. Трябва да си ненормален за да не го виждаш това /само посочените по-горе за заслепени от пачките.А обикновените хора!!

132

Хасковлия

преди 6 години

Познавам хора, които гласуваха не по убеждения за ГЕРБ, а за запазване на синекурните си позиции в държавната администрация. След изборите, хора като Д. Добрев им се "отплащат" чрез раздаване на постове по общини и области. В държавата властва не можещият, както трябва да е, а подлизуркото, който се умилква около партия за топъл пост.

131

Ала_Бала

преди 6 години

до 131 Не гордост. Страх, от загубата на възможността за крадене. ГЕРБ са рушителите на Съвременна Българи. Първото място обаче държи Луканов следват: Беров, Симеончо, Борисов и Цветанов.

130

Анонимен

преди 6 години

Ти в час ли си? Герб ли ви направи прехода. Първо си раздодохте куфарчета, изкупихте всичко читаво, ама пак малко. Обезценихте лева, спестяванията на хората се стопиха. Другарите - милионери върнаха в банките трохи. А всички останали на опашки за хляб и мляко с купони. Герб бил партия на прехода . Всъщност по размер на БВП сме задминали 1989 г., едва сега след 30 години и без милион и половина емигранти. Давай другата опорна точка.

129

Ala_Bala

преди 6 години

Управлява ни слугинажа на бившите червени велможи - синове и дъщери на ***, шофьори, папконосци и други подобни, които са се облизвали около бившите власници

128

Браво ГЕРБ

преди 6 години

Това се казва достойна партия, и ще управлява завинаги. Браво ГЕРБ, гордея се с нашето правителство. Браво!!!