12

нямам думи

преди 6 години

Как наистина спешна помощ не разпознават напреднала бременност?? Отиват на сигнал на човек с болки в корема....??

11

Анонимен

преди 6 години

Овца колко хора чакат за такава трансплантация тя решила деца да прай ... на това му се вика естествен подбор.

10

Анонимен

преди 6 години

Безотговорни из роди, това животно е ходило да се еббе тайно при положение, че е с болно сърце. Лекарите пък не могат да разпознаят бременност в 8-ми месец. Лудница...

9

Анонимен

преди 6 години

Нали уж беше шведка...

8

kolio99

преди 6 години

само не разбрах в АГ-то имало ли е въобще някакви лекари.....

7

До 5

преди 6 години

Всички сме го чели това писмо, няма нужда да го поместват и тук. Без да защитавам абсолютно никого, точно анонимността му ме притеснява. И между другото, има достатъчно доказани случаи на неустановена бременност, момичето може и наистина да не е знаело. Факт е, че в АГ са едни от най- добрите специалисти в страната, но съм се сблъсквал челно и с управлението.

6

от Сидней Аав$тралия

преди 6 години

Това някакъв фелейтон ли е или Sci-Fi разказ ама без хепи енд?

5

Анонимен

преди 6 години

Ако искате да сте обективни защо не поместихте анонимното писмо на лекари от АГ-то за случая? В него се говори потресаващи неща за некомпетентност да се предприеме нещо при елементарно кървене, за часове суетене и опит да се прехвърли жената другаде. След това за принуждаване на работещите да лъжат че жената е дошла вече мъртва, каквато беше и първоначалната версия. Това тук сега е отговор точно на същото писмо, очевидно писан от ръководството на болницата, за да замаже случая.

4

Пончо

преди 6 години

Недейте плюйте поне тука.

3

Анонимен

преди 6 години

Човешко е да искаш да имаш дете, не можем да виним жената. Бог да я прости

2

онбашията

преди 6 години

ако поне детето беше здраво, можеше да е някаква компенсация, ама с тия проблеми дето ги изредиха дори да оживее шанса за дцп и още по-лоши увреждания е голям.

1

Анонимен

преди 6 години

Истината е някъде по средата - лекарите няма как да не носят вина, че не са разпознали бремеността. Може дори да са я предизвикали. Но и това красиво момиче вероятно има вина за трагедията