198

Анализ

преди 6 години

Ако Хитлер си беше седял на *** нямаше да има Световна война,Нацизма нямаше да е забранена дума а Германия щеше да е доста по велика сила от днес.Същото важи и за Турция.Ердоган ако седи мирен ,Турция ще е уважавана и богата държава ,приета от всички.За радост обаче на всички Ердоган прави точно това което Хитлер навремето.Превръща Турция в истинска заплаха за Европа!И Европа ще стори с него и държавата му това което навремето стори с Хитлер!

197

Анонимен

преди 6 години

Я ке сабирам па четата .Кой сака може да доде.То се е видело ,че на фесот требе па да трошим кратуната.*** кат гледам без русите па нема да моем.

196

Хуморист

преди 6 години

Гледам снимката и се чудя що ли не виждам поне едно усмихнато лице! Това е лицето на исляма - само тъга и злоба!!!

195

авер

преди 6 години

дрън дрън дрънкулки...необоснована статия...предразсъдъци до небето...

194

Ангел

преди 6 години

Нека се ислямизират.Никой няма да унищожи една модерна и цивилизована Турция но не така стоят нещата ако Турция се ислямизира до краен предел.Хората като мен,които желаят нейното унищожение могат само да се радват че Турция се превръща в истинска заплаха за Европа.Само така запада ще бъде принуден да я заличи!

193

Анонимен

преди 6 години

До ТурчинТи какво си мислиш бе, че турция и мюсюлманите ще сте вечни ли? Всяко начало има и край. Тази планета няма да може да понесе още дълго присъствието на много неуки хора.

192

Анонимен

преди 6 години

Мдааа. И на фона на всичко това, правителството ни обявява Русия като най-голямата ни заплаха.

191

Анонимен

преди 6 години

Таз къдъна по средата много лошо гледа.

190

Турчин

преди 6 години

До БългаринаПросто, непросто, вие изчезвате от картата, и не говоря само за българите, но и за разни шведи, германци, французи, изобщо за превъзнасяния от вас запад.И това включва и руснаците, да не мислите че като имат Путин са се спасили? Те също се поддадоха на върховната светска тъпотия "добре е за икономиката" и отвориха дуп... ъъ портите.

189

Анонимен

преди 6 години

Вариантите са два свят без ислям и свят само от ислям. Свят мулти-култи няма са стане както си мислят някои евро чиновници.

188

Българина

преди 6 години

500 г са имали да се реформират и не са успели, че сега ли? Първо са просто племе по ген и второ исляма е най смотаната религия. Все пак исляма възниква 600 г след християнството като много лошо извратено копие което съществува и до днес в същия праисторчески терористичен вариант. Рано или късно ще бъде забранен в белия свят. А турция си е и винаги ще си бъде ***. Радвам се на рвформите им. Готвят се за война не за прогрес

187

12345

преди 6 години

Турция се развива много добре.За това около 20 държави от Европа въртят интриги с/у Турция.Само че Турция не е слаба страна като българия,Ирак,Сирия,Либия и Украйна.Така че всеки да си гледа собствения двор и да се радва на живота ако може.Със завист и злоба няма да стигнете далече.

186

Анонимен

преди 6 години

е, машала. честито.

185

Tюркофоб

преди 6 години

До ТурчинШмате, успехите на Турция се дължат именно на развитието на светската държава, след налагането на исляма тепърва ще видите какво е международна изолация, икономическа криза и кон боб яде ли! За справка вижте историята и реалността - има ли една ислямска държава световен, икономически и политически лидер.

184

Ясновидец

преди 6 години

Иран рязко се приближи към БГ

183

Анонимен до 272

преди 6 години

Кои вие бе кого си завладял точно ти, кой те брои за жив още повече за турчин ?

182

Анонимен

преди 6 години

Турците винаги са били с назадничаво мислене сега и преди по време на Османската империя. Защо мислите идва залеза на империята последван от разпада и. Това което сам си направиш другите не могат да ти го направят.

181

Темида

преди 6 години

Някой се шокира, че светска държава може да се ислямизира и да се върне 100години назад?!?! Справка Иран, Афганистан. Който не вярва да провери фактите.

180

Турчин

преди 6 години

Евалла! Видяхме до къде я докара запада със светското образование, станаха толкова слаби че ги завладяхме без една пушка да гръмне :) Какво като имаш военна техника, когато държавата ти я води женcка, дето и е жал за всяко гладуващо негъpче? Само показваш снимки на дечица и портите се отварят широко :) Ето това е светското образования в пълната му красота :)

179

Ач

преди 6 години

Сузанита и трябва подобно училище