81

Анонимен

преди 6 години

Идеята на Тръмп да разцепи ЕС върви добре явно.Напълниха ни с ***. Сега и Испания ще се раздели. После и мюсюлманска държава в центъра на Европа може да направят. Бавно, но сигурно ще разкажат играта на Евросъюза.

80

да помислим

преди 6 години

ЕС бил създаден да няма войни ?Изпълнява ли той това си обещание след като Испания е пред война?

79

до 78

преди 6 години

Испания ще си остане цяла и ще граничи със Каталунската държава да не мислиш че тоя референдум някой ще го признае ще има нов реерендум и Каталуния ще си отиде независимо какво казват експерти като теб.

78

До 89

преди 6 години

Май пишеш за себе си.Работоспособност, образование, .. в България не сме по-назад от Германия. Съвсем други са причините, ама с охлювско мислене ще стигнеш до причините след няколко века.

77

Анонимен

преди 6 години

В ЕС имa огромно неравенство и няма демокрация всички работят усърдно ама немеца получава по-високо заплащане. ЕС е съюз основан от *** и тънки мошеници, които искат да си лежат пред телевизорите и да вземат помощи, а българите, румънците и поляците да им доставят пица по домовете

76

Анонимен

преди 6 години

До 78 "А Сърбия защо на даде референдум на Черна гора , Албания , Босна , Хърватия др окупирани от нея ?"Не пиши наизуст. Албания никога не е била в Юголславия. Словения,Македония и Черна гора се отделиха без война. Такава имаше в Хърватия и Босна.А че, Югославия беше изкуствено създадена държава от Великите сили е факт. Между народи които не се понасяха. И след като вече не им трябваше, я оставиха на самотек и логично се разпадна. Макар,че русофилите твърдят обратното.

75

Анонимен

преди 6 години

До 87Простолюдието в тебе цари :) Много пишеш нищо не казваш. ЕС е създаден главно , за да няма конфликти и войни. Никъде не пише , че трябва да имаш равни пенсии с Германците - при положение , че нито си им на образованието, нито на работоспособността. Такива глупости , дето пишеш за равенство бяха за един деуг съюз , чийто управление още харчи милиарди левове :)) ***.

74

Анонимен

преди 6 години

Значи в Сирия може да се подкрепя сепаратизма и свободната сирийска опозиция ама в Испания не може да се подкрепя свободната каталунска общност ?! Лицемерието на Брюксел лъщи със Косово, Сирия, Иран, Ирак и Крим и санкциите към Русия и Украйна За туй сега мълчат като женски полови органи.За инските споразумения защо не наложиха санкции същ и на Украйна ?

73

евроидиотия

преди 6 години

ЕС не е държава ,а общност в която колониализма на 19 век е заменен с еврокрация .Поради факта,че всеки гледа да направи повече пари от другите общността е продажна и корумпирана.В нея всеки може да има мнение под шапката на американския Пентагон .От Макрон до Борисов всеки може да пелтечи нещо ,но когато стане криза каро в Сирия или сега всеки се ослушва и почва да нервничи.

72

Анонимен

преди 6 години

След като Косово беше отделено от Сърбия, няма изненада, че и на други места в Европа ще има отделяния, както стана и продължава да става. Разбира се винаги има хора с двойни стандарти - за едни може, за други не. Например според номер 81 фашистите може да избият законно избраните на държавни длъжност членове на БЗНС през 1923, вкл. и министър-председателя Александър Стамболийски.

71

123

преди 6 години

ostavete gi tiq katalunci sled 5g shte pochnat da jiveqt v mizeriq

70

е

преди 6 години

Никой не вярва в ЕС,даже Юнкер. Питайте го . д

69

мда

преди 6 години

На ЕС продължават да се случват лоши неща.И пак поради липса на външна политика ,помните как след Сирия и липсата на евроволя дойде мигрантската криза.Путин усети ,че ЕС е фалш и ги преметна с Асад .После присламчи и Ердоган .Сега вече в самата територия на ЕС става кризата и просто не ми се мисли какво ще последва след тоя трус.Щом 1 мил сирийци ни разклатиха лодката представете си испанския случай в контекста на излизане на Англия какво ще направи.

68

Анонимен

преди 6 години

А слагате минусчета за Сърбия , но викате на ЕС лицемери :) А вие какви сте ? Сърбия пуска всички държави след война ? Нито един референдум няма - само патрони и рязане на глави. Смешници. Разлика между вас и тея които нареждате цял ден НЯМА.

67

До болбоп

преди 6 години

В царство България националното предателство се е наказвало със смърт. Вапцаров е бил част от тайна организация, финансирана от Москва, която впоследствие става причина за избиването на цялата бг интелигенция. Нещо повече - нашите власти са били прекалено меки. Трябвало е да бъдат избити всички комунисти.

66

т

преди 6 години

За втори път ЕС доказа,че не е състоятелен като общност след сирийската криза в която нямаше позиция сега следват тъпоумните усмивки .Най -гадното е че тия еврозелки мислят ,че след като Каталуния иска в ЕС всичко си е по старому . Алчни хора .

65

Анонимен

преди 6 години

А Сърбия защо на даде референдум на Черна гора , Албания , Босна , Хърватия др окупирани от нея ? Точно Сърбия да давате за пример.....е жалко. Държавата избила най много хора в модерна Европа.

64

Един българин

преди 6 години

Айде бе? Ти да видиш! Лош сценарий? Дрън-дрън.Изпуснаха малко парата, поуспокоиха се, сега нещата ще си останат по старому.Испания ще си остане цяла.

63

Ами сега

преди 6 години

И испанците ще дадат фира.След това очаквайте сценарий СССР-2!Интересно ако се разтури този измислен ЕС бедна България колко дена и как ще оцелее без ЕС?

62

bolbob

преди 6 години

Видяхме истинското лице на демокрацията:"озъбено свирепо куче"Н.Й.Вапцаров разстрелян от български фашисти в демократичното царство България