118

Trolland Dump

преди 6 години

"В проучване сред служителите на ЕМА, публикувано тази седмица от "Файненшъл таймс", се казва, че ако агенцията бъде преместена в България, над 90% от сегашния й персонал би напуснал работа"А 90% от българите биха напуснали България, ако имаха възможност. Останалите 10% са роднини на управляващите...

117

славянин

преди 6 години

''Единната и неделима'' *** ес се разпада неудържимо!

116

политическо решение

преди 6 години

Френски дипломат беше казал,че приемането на България в ЕС е голяма грешка!Били сме приети под натиска на САЩ!

115

Голям прос

преди 6 години

С тия които каним, ще ни се увеличат само разходите. Добре, че нашите калинки в правителството не могат да насосат една свястна оферта и че си бием ***....с...те. Така тия еднополовите няма да ни се натрисат и да си придават важности

114

Wake up and

преди 6 години

open your eyes. Не ти е виновен съветският съюз брат, а сами сме си виновни. Че само с корупция и далавери сме по близко до братушките от колто до европейския съюз. Имаме прекрасна земя интересно кога ли, ще се намерят по-добри стопани за нея????? ......Жалко, че не сме ние.

113

Анонимен

преди 6 години

Fake news, Русака изработка. Нищо подобно не пише на с сайта на Европарламента.Руската пропаганда в пълна сила... А полсле ми твърдете, че нямало хибридна война срещу България от "Братушките"

112

Браво

преди 6 години

Най накрая да ви отворят очите!!!!!Ние имаме стратегическо значение като страна, пекрасна инфраструктура, университети с неграмотни самовлюбени ректори и декани дето се сравняват само със селските колежи и разбирасе управлявани от корумпирани мутри на които си умираме да се подмажем и харесаме. И правата си знаем и културата ни голяма а медицината ни е напреднала, с ракия лекуваме всичко!!!!!

111

ФАКТ!

преди 6 години

До обичКато не ти харесва джапанките в сака и на влака през Сербия с бежанците към Европа.Айде и по бързо се разкарвай че во.иш!

110

Един българин

преди 6 години

До: номер 114 (обич)Нищо подобно! Не се ли замисли защо не сме център на нито една агенция?

109

Анонимен

преди 6 години

Господи, ама на кой yмник му е хрумнала безумната идея да предлага България за център на агенцията по лекарства на ЕС??? Ми да бяха предложили да станем център и на Европейската Космическа Агенция тогава, а? Да изстрелваме ракети от Волуяк, а???

108

обич

преди 6 години

Единствената държава без агенция във ЕС е България.Това говори достатъчно колко ни обичат на запад.Нито сме в Шенген нито във Еврозоната.Европа на 2 скорости като ние сме със Румъния на трета скорост.Никакво равенство и равноправие.Ние се натискаме там където ни мразят меко казано.

107

Анонимен

преди 6 години

Господи, ама на кой *** му е хрумнала безумната идея да предлага България за център на агенцията по лекарства на ЕС??? Ми да бяха предложили да станем център и на Европейската Космическа Агенция тогава, а? Да изстрелваме ракети от Волуяк?

106

Анонимен

преди 6 години

По-добре да не идват. Ще си докарат западните ценности и мултикултурата. От Запада трябва да идват само мерцедеси и самобръсначки Жилет. Другото не струва.

105

ФАКТ!

преди 6 години

До анонименТова че бежанците не искали да припарват до България не се харесва само на някой *** аккъвто явно сте!

104

Анонимен

преди 6 години

Звучно шамарче за връзкарите със съмнителна къдърност изготвили ккипчето за *** и мордор.Последното изречение показва къде сме ние.

103

Анонимен

преди 6 години

За много от пропуските - инфраструктура, организационни въпроси - добре, нека така да бъде. Но по отношение на " опасения за дискриминация към хората с различна сексуална ориентация" т.е широко отворени обятия за откровенната *** и/или лесбийство - направо си ги правете тия работи далеч от България, изобщо не ни липсвате. Затова и Европа запада:вместо здрава основа- разврат, оргии опаковани зад политически коректната формула " уважение и приемане на различието у другия" Да пази Господ !

102

анонимен

преди 6 години

никои не иска да припарва до бьлгария наи пресния пример са бежанцитедаже не искат да минават а ние искаме лекарствата да доидат тук прегрьдкитеи целувките нищо не струват тупат ни по гьрба от сутрин до вечер ама сиренетое с пари честито на глупаците

101

Анонимен

преди 6 години

Нема страшно, може и да не харесват мърлява София но Картофка е най-добрия кмет на Вселената, Суджука най-добрия премиер, гробарите най-добрите партийци.

100

Дупетат народен!

преди 6 години

Не ми е братко твърде весело в началото на всеки пост та на кого му би харесало да спре да вдига тост след тост. Пържоли сочни да оставя и да преглъщам боб и грах на бедни милости да правя, да изоставя всеки грях та аз съм депутат народен, а Бог на избори не се явява, затуй и аз ще съм свободен, да постя със филе на скара. Да пости виж електората и да се труди нощ и ден, а аз ще ползвам се от благата, мандатът ми е преброен

99

Анонимен

преди 6 години

Писмото завършва ли с Конгречулейшънс, че е важно!