70

Оня

преди 6 години

Аз не мога да разбера защо ни занимават с някакъв мега стандартен случай на пиянско хулиганство... пияна *** добре... ама такъв случай се разрешава за 2 дена и човека си плаща... защо го държаха толкова време .. .че арести че али бали... голям скандал вече "АЙДЕ ФАНАХМЕ ЛОШИЯ ПИЯН ШВЕД"

69

Анонимен

преди 6 години

Аз пък мисля, че единствено българските съдии трябва да се извиняват, за безумната присъда. Шведите бяха по-възмутени и от нас от деянието на сънародника си. Със сигурност ако бяха го съдили там, щеше да получи по-голяма и ефективна присъда.

68

Анонимен

преди 6 години

Воле пак набърка в майонезата!Реках,че онзи шамар го е поумнил,но уви!Ум царува,ум робува.........!С Курнелиика на един акъл,а тя се бара юристка!

67

Анонимен

преди 6 години

Е сега веднага ще ти се извини краля на Швеция .Руско нощно гърне ...

66

пенко

преди 6 години

*** канадиен -ти плащаш данък на "кралица" в 21 век ! Във финансовото сериалче " ТРОНОВЕ" се каза: -"желязната банка ще те унищожи/*** робе/ !!! " Парите са еквивалент на труда -на всеки РАБОТЕЩ човек на Земята ! Банките са за удобство във взаимоотношенията ни ! Ако нямаше международни банки/ юдео , еврейски/ , а имаше само международни банкови взаимоотношения -светът щеше да е както трябва !!!

65

Eni4er

преди 6 години

Вчера Ердоган и Путин се разбраха да назначат Воленчо за валия на Дунавския вилает,обаче след тези глупости които приказва май ще му се размине

64

Анонимен

преди 6 години

Това много малко хора го знаят:Волен продаде на Делян министерската квота на АТАКА за 10 млн.лв. И сега министърът на икономиката е човека на Делян, бившия шев на Агенция за приватизация, с който Делян взе Булагратабак...и сега на мушка е ВМЗ Сопот...

63

Темида

преди 6 години

Белия вожд извинили се на жената дето я би в самолета. Извини ли се на човека когото наби на магистралата.Много *** народ сме, не за друго, а защото такива *** не ги махаме нито след първата им простотия нито след втората 3тата или 10000ната.Бензаказаноста Царува, народа умува какво не е наред!

62

Анонимен

преди 6 години

Волен още не е изтрезнял от сватбата!

61

Анонимен

преди 6 години

Защо пък Швеция?! Да не го е съдил шведски съдия, по шведски закон?

60

Анонимен

преди 6 години

Abe suderov ti kato bi horata isvini li se barso se prebojadisa boiko zezko ba4varova iskaha da te satvorat sa ganenstvo i sa pravi i taja mlada kobila deto dtar4i 2 glavi ruga skoro 6te ima6 kapka besche seks jena super goljama spez po frenski usten

59

Анонимен

преди 6 години

Пффф. Този пак не си е пил хапчетата, ама тъпата коалиция реанимира този политически труп

58

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Сидероф си намери...поприще.От горд...водач-патриот,стана горд крепител на...статуквото (с напълнени джобове)и ще ни заглавичква с един битов хулигански инцидент на пиян швед.Тоя хептен свали гарда.Ако има още някой балама да му...верва,ще е...голям смях.

57

Софакъл

преди 6 години

Патриота с мека китка съвсем изперкал що не кара Бг. съдията да се извинява ,а цяла Швеция да се извинява за един ***.Все другите им виновни на тия крадливи фашаги.

56

Анонимен

преди 6 години

Тоя русофил пак не си е пил хапчетата. ТИ И ТАКИВА *** КАТО ТЕБЕ, КОИТО ПИШЕТЕ ЛОБИСТКИ ЗАКОНИ ЗА РОМИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНЯВАТ-***!

55

М, да ...

преди 6 години

Хипотетично да приемем, че Ралф е бил обран от камериерката. Интересно ако Ралф бе подал жалба в полицията, също бе се оплакал на работодателят и, какво щеше да стане/последва?

54

Анонимен

преди 6 години

Любимата фраза на Волен :- Извини се ! И не виждам защо Швеция трябва да се извинява персонално за някаква шведска пиянка,при условие,че български съдия определя присъда.

53

Анонимен

преди 6 години

До АнтименНе е взела нищо. Чети.

52

Антимен

преди 6 години

Ами камериерката е взела извънсъдебно парата и е спряла личната жалба,а държавната глоба е 4,500лв и готово .Кви са тия драми.....

51

Анонимен

преди 6 години

За какво да ви се извиняват бе диваци! Къде видиш българин, заритай го по муцуната му като превантивно-профилактична мярка, преди да са те окрали и ограбили! Грешката на шведа е, че той я заритал след като вече е бил пострадал от "гостоприемството" на крадливите и грабливи българ/к/и.