40

Аз

преди 6 години

За такава статия, аз бих дал ЖУРНАЛИСТИТЕ на СЪД!!!

39

Бай Х

преди 6 години

До Тошко А ние ставаме в 5 и 45 и си лягаме в 9,30б.аси живота

38

Един

преди 6 години

Че то си е за депресия - другарите са я наредили на хонорар в посолството в Рим, апартамент са и дали (да ви кажа ли как вървят наемите в Рим?), двама мъже са и плащали издръжка, в България я чакат наследствени другарски имоти по Лозенец, отново някой друг и плаща сметките. Как да не се депресира!? А пък вие учете и работете по 12 часа на ден, щастливци недни! Спомням си как баща и разправяше в парламента как си хранил кучетата за 600 лева на месец, какво да ви кажа - нагли до край!

37

Пич

преди 6 години

"дотогава е била в българското посолство в Рим, но само на хонорар, не на щатна позиция. Освобождава и апартамента си там."Забележете само как си живеят децата на ***. Хващам бас, че и апартамента е плащан от посолството. Тоест тази примадона се е водила на работа в посолството, взимала е парички, апартамент, и съм готов да се обзаложа, че никой не я е виждал изобщо и не знае, че тя "работи" там. Брат и по същата логика стана директор в БНТ, въпреки очевидната му некадърност.

36

Томи

преди 6 години

Сега женските раждат от един с друг се *** с трети живее и за четвърти се жени

35

Анонимен

преди 6 години

До AlooКато гледам как си си написал коментара - ти си най-големият патриот!

34

Aloo

преди 6 години

ZASHTO SE CUDITE NA KAKIV EZIK E GOVORELA S DETETO SI? TE VSICKI BILGARI V CUJBINA SE OTRICAT OT BILGARSKOTO.A B BILGARIYA SE PRAVYAT NA GOLEMI PATRIOTI, SISHTO KATO TIYA OT PATRIOTICEN FRONT.

33

до Тъпи

преди 6 години

Ахам ,мъжете й виновни. Има 2 деца от различни и накрая пак сама. Къ па се на нея ще се случи. Добре, че не е успяла да разтури семейството на ученическата любов.

32

Тъпи

преди 6 години

Жената има нужда от любов .Тя не е виновна че се е влюбила в женен мъж който и направил номер ,според мен вината е в мъжа който е искал само да я чукне и да каже чао .

31

Анонимен

преди 6 години

Нещо не схващам. Тая патица с детето си на италиански ли е говорила? Защото много ме съмнява да го говори перфектно. И детето да не знае думичка български. После - пълно е с работа за хора с езици. Кол центрове с лопата да ринеш, вестници, списания. Ама нееее.... направо шефка някъде не става ли? И още - винаги могат тоя малкия да го запишат като частен ученик на индивидуален учебен план. Варианти колкото искаш.

30

Анонимен

преди 6 години

По всичко личи, че жената е посетена от Тихата гостенка - Царицата на ужаса. Оставам ви като гатанка коя е тя. :S

29

traf

преди 6 години

До ШибиРибитипични соц.глезеници- винаги всичко по презумция им е дадено и поднесено! от комунизма с привилегии,а и провъзгласени за ентелегенция :) обаче неспособни на нищо...клетатат женица ..тя не е виновна, родителите са виновните- но коста цонев дай му пеперуди, анахид също

28

ШибиРиби

преди 6 години

Типическа бг ентелегенция. Тя за певица не мож са пласира, взели я на работа в посолството.

27

Какво ни

преди 6 години

Занимават с подобни ***,две деца от двама мъже,сега срещнала трети и какво искала да му развали семейството.... Ех,все същества за пример,цялата им рода са за geenata.

26

Стеф

преди 6 години

До ТурчинА хубаво ли е да си презрян "мъж'' и единственият начин да си с жена е да я принудиш?

25

светлина

преди 6 години

Ееееех...колко злоба има в хората!!!Засрамете се!!

24

Анонимен

преди 6 години

А Димитър Цонев защо умря във Варна?Какво изобщо е правил там умирайки в един и същи ден и град с онзи Николай убит от Анита Мейзер-мис незнам какво си и ромкастранна работа

23

Рим

преди 6 години

В Италия пеела джаз и мислела, че и тук ще пее....откачалка

22

дора

преди 6 години

Жената на снимката страшно много прилича на баща си Коста Цонев. Просто - едно лице!

21

az

преди 6 години

как можеш да живееш в И талия от поне 5 години и да не можеш да си платиш квартирата в София за един месец ?