18

Анонимен

преди 6 години

Ми така е в Бокова българия!Човек трябва да живее с прибежки и припълзявания сред бандитите!Лошо Седларов..лошо!

17

Анонимен

преди 6 години

Боко, къде ти е джипа бе?!?

16

Анонимен

преди 6 години

При РадеФ е така - обири, нападения, изнасилвания, убийства, побоища, страх, самоубийства, деца пукат далаците на съученици, баби скачат от 9 етаж, самозапалвания, катастрофи, смут, безработица, безпътица, бедност, мизерия, глад, инфлация, демографски срив, спад на раждаемостта, студ, мрак, морално падение, разпад на нацията, емиграция, страх, несигурност - това е част от Промяната на желания от вас президентин, подкрепен от партията-българоубийца БСП! Честито, хак да ви е!

15

varg

преди 6 години

Демокрация,демокрация

14

Tomboy

преди 6 години

Да бе...ей така изчезват,нали?Цецо 6-те апартаментта няма особено богато въображение.

13

Анонимен

преди 6 години

да видим кой в последно време плати огромен откуп за синчето си и е закъсал сега да връща заеми... Софка и тя милата едва свързва двата края, кредити има да връща

12

факт

преди 6 години

До Я гледай....Така става когато за охранители и то на пари назначават възрастни хора за по 500-600 лв.срещу жилището ми има офис сграда и се заговорих с хранителя на уж голяма фирма 161 еди какво си и го питах колко взима,той наведе глава и каза 450лв.

11

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 8 Ама разбира се че трима охранители са малко срещу трима бандити.Трябва да има числено превъзходство. Виж 12 човека, един звод са друго нещо.

10

Шерлок Болг

преди 6 години

Това без съмнение е дело на охранителната фирма: само тя може умишлено да наруши наредбите и да намали охранителите,за да не се обърка нещо в плановете на началството. Охранителните фирми ги държат комунисти и русофили а на тях сега им трябват пари за оръжие,понеже готвят пропутински преврат,а им трябва също обстановка на хаос и несигурност,понеже тя работи в полза на техните планове.

9

alf

преди 6 години

София не е за всеки, града има сурови закони и всеки който си мисли че ще му се размине и ще си остане с парата в жоба. тук се преплитат италианската , сръбската, албанската, руската, турската, китайската и виетнамската мафия. още повече при сегашното управление на учителка по литература и селски пожарникар

8

Я гледай....

преди 6 години

Каква минута? Два шамара и парите отиват в черния джип. И тава ми било охранители.Не дай боже война, че какво ще правим с тези меки китки?Меките китки в затвора.Как иначе ще се научит да вадят пистолетите.

7

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Със здраве да си ги харчат !

6

Анонимен

преди 6 години

Е как охранителите да бъдат трима, като фирмата трябва пари да икономисва. Наемат се и т.нар. наши послушковци - дето да работят за малко пари и да не се оплакват и така. Те ви лъжат, че ви плащат, вие ги лъжете, че работите и после някой срол в на друг гашите.

5

Анонимен

преди 6 години

С президент, който се появява на приеми по джапанки и потник това е нещо нормално.

4

Анонимен

преди 6 години

Голямо БРАВО на пичовете! Надявам се да се измъкнат безнаказано и да продължат успешно кариерата си. Тарикатите са си тарикати. БРАВО!

3

Стеф

преди 6 години

Как им завиждам само!

2

Червен бандит

преди 6 години

Така Орешарски фалира КТБ. Само за няколко минути.

1

Анонимен

преди 6 години

Търсете джипа и парите в гаража до Магнолиите.