162

до 170

преди 6 години

Човеко,не знам дали е трабвало да си умрял,но май трябва да поспреш пиенето,че много несвързано ти е есето

161

Анонимен

преди 6 години

Е вие какво искате?Ето го кадърният лекар е отишъл куъдето трябва.Тук кои са останали?Всеки можещ бяга.За какво да стои тук? За 500 лв. заплата ли?

160

ХАХА

преди 6 години

До kolio99Грешка!Да беше взел със себе си и майка си , и сестра си и цялата родА,та да не го е страх за тях!И така ще стане!

159

Анонимен

преди 6 години

Лекарите са такива, каквато е здравната система.По рано на сестрите се казваше "милосърдна сестра", сега до един са СД / Събирателни дружества /.Единственото което може да ги оправи е СТРАХ! Но не от бой , а от съд до дупка, жестоки парични санкции и лишаване от правоспасобнаст!

158

Анонимен

преди 6 години

Следващия път като прочетете новина, че лекар е бил бит - да знаете защо е и да не ги защитавате.

157

да,да

преди 6 години

Съгласен съм,че ДОБРИТЕ лекари отидоха в чужбина.Но там са и добрите автомонтьори,компютърни специалисти,математици, и т.н.С една дума-всичко добро е в чужбина така,че и всички които пишем тук сме некъдърници.Иначе щяхме да сме навън,а не да оправдаваме некадърността си с патриотизъм.Логично,нали-съд ли имаме,нормални шофьори ли имаме,нормални ученици ли имаме,нормални политици ли имаме.Навсякъде имаме това което заслужаваме.Мислим,че като ги плюем ставаме по-добри,но сме същите неудачници и ние

156

Така е

преди 6 години

До Анонимен 161 Лекаря не позна че има скъсани връзки... Извинявай мила , но това не е ТОТО да позноеш , или Ванга. Казва се че не е установил диагнозата поради некомпетентност. То за това има кадърни богати доктори с нови коли и такива които кретат в СП за 800лв.След един мой припадът с болки в гърба и затруднено дишане от пневмониа, един такъв ми казва инфаркт.В СП кадърна кардиоложка веднага установи че е пневмония.Кво да го праиш? И тези некадърници леп требада ядат.

155

До 162

преди 6 години

Е то все още има такива които вярват в някакво робство,ама нейсе.....

154

Анонимен

преди 6 години

Дядо ми щяха да го убият. Спаси го лекар във Варна. Сириец...но и той замина в Германия.

153

Гост

преди 6 години

Ако си спомняте някога имаше един акад. Малеев и един проф. Драгойчев и двамата номенклатурни кадри.каквото са надробили те и себеподобните им,това сърбаме днес ние. Просто и ясно другари!

152

Анонимен

преди 6 години

Не плащайте здр.осигур. Кътайте бели пари за черни дни. Виена, Истанбул и т.нт. Тук не останаха лекари. Дори Митьо Очите не им вярва на нашите и се излекува в Истанбул.

151

Мнение

преди 6 години

Мафия в бели престилки. Сега се влиза медицина с две тройки по химия и биология. Представете се неподготвен безотговорен човек, какъв лекар ще стане.Щом в Пирогов и ВМА не могат да поставят правилна диагноза , мамата ни е е...а.Я погледнете Турция.Имат най добрата болница в Европа. Ама ни били поробители....

150

Анонимен

преди 6 години

Аз ще бъда напълно откровена . От Пирогов съм със смесени чувства .В единия случай лекар не позна че има скъсани връзки, потърси пари и ни изпрати по живо по здраво.Снима крака, няма счупване,да обаче връзките са били скъсани, нито гипс,нито бинт сложи, но поиска пари . Куцук, куцук -три месеца ..криво ляво връзките се позакрепиха, а можеше и за дни ако беше компетентен лекаря.В другия случай -бог да му даде здраве и живот на едно млад доктор македонец във зъбно челюстна хирургия че спаси живот

149

Анонимен

преди 6 години

Точна диагноза от Америка се поставя не само на клинична картина...

148

kolio99

преди 6 години

добре де ,сина па и той като е толкова можещ и знаещ да си беше седял тук и да лекува народа си...!!!

147

Анонимен

преди 6 години

Е в щатите е така, ама у нас е по-друго. Тука те попрепращат насам-натам да "олекотиш" здравната система. - белким хвърлиш топа от совалките между болниците.Тука си казват - е кво толкова, поживяла си е 67 години, за кво са и още, хм.

146

Анонимен

преди 6 години

дъщеря ми оперираха В Пирогов След 2-3 дена се наложи да я закараме в Германия Направиха и 2- ра операция на Горната челюст след като и свалиха планките от България Казаха че операцията е направена неправилно . можете да ги осъдите казаха.преди това искаха 7525лв докато не ги преведох нямало да започнат.Няма да цитирам името на този некадърник даносе познае и повече да не се занимава с медицина

145

Анонимен

преди 6 години

И във Германия повече от 50 процента от студентите по медицина отпадат още първата година . Тук куцо, кьораво и сакато влезе ли веднъж ще завърши .За това не се чудете че медицината ни е на този хал .Лъжат ви че са добри бъл лекари . Не са добри . Трябва яка чистка като почнеш от медицинските университети и стигнеш до клиниките .

144

Минаващ

преди 6 години

Синът й от Америка, моля ви се, казва, че е септичен шок, ама нашите "Не! Не е така! Няма да говорим с теб. Заври си дипломата...". Ей сега да се извинят на колегата си, че заради техния келешлък и некадърност майка му вече не е сред живите. Никога тази държава няма да се оправи! Ама никога!

143

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен700лв ли са причината за некадърността на лекаря?На такова и 1700лв заплата да му дадеш, то пак ще си остане некадърно.