39

Анонимен

преди 6 години

Много са черни пикселите. Май се досещам от кой етнос е. От нези които скачат пред колите леко да ги чукнат и после изнудват шофьорите.

38

lo6@ ku4k@

преди 6 години

Ами природата си иска, мойш ли спря малката фурия да издуха старата директорска показалка. Те и даскалиците знаят за кво става дума всички са ползвали старата показалка, май само жена му е в шок шок шоок.

37

риторично

преди 6 години

Какво конкретно е направил директорът?И ако обичате, не ми трийте поста! С нищо не ви нарушавам правилата.

36

Анонимен

преди 6 години

И да има запис по българските закони не важат . в съдът се работи само с показания от свидетели .Ако се покажат кадрите в ефир тва е влияние на делото и то няма да е честно

35

ДО 30

преди 6 години

Мдааааа що ли си мисля че ми е познато .

34

До Helleborus

преди 6 години

Все още не е ясно има ли въобще реално посегателство в случая. Не знаем какво има на записа, не знаем и дали въобще въпросното 'дете" не се е пуснало само на директора. Да не говорим, че на тази възраст ромските момичета вече не се държат като деца.

33

?

преди 6 години

1.Имам внучка на 14 години, модерна, но НЕ се гримира!2.ЗАПЛАНУВАНО ли е било снимането на Директора? И КАК едно 14-годишно момиче се съюзява с бивша учителка , прави ТАКА, че да бъде ИЗВИКАНА в кабинета/?ГОЛЯМО КОВАРСТВО( по Шекспир?) Каква ученичка е, Успех, Учи ли?3.Следователи, разпитайте бившата учителка?Защо е напуснала?ЗАЩО дава такъв "ПЕДАГОГИЧЕСКИ" съвет на 14-год. момиче?Освен коварно е махленски, подло, низко.Отвратително.

32

по комунистически

преди 6 години

До Един българинНарочили са за педофил и ще му вземат здравето докато се оправдае!*** се оправдаваха, че тях ппет пъти са ги водели на разстрел и нищо им няма!

31

заключението

преди 6 години

До Анониментова е чиста проба АЛО-ИЗМАМНИЦИ!

30

Един българин

преди 6 години

Нали има запис? За да го арестуват трябва да има достатъчно доказателства.В противен случай - ще го пуснат. Такива са правилата.Щом са го арестували, щом има запис (който не сме видели още), възможно е да е виновен. Така че нека безплатните му адвокати да замлъкнат. Сигурно ще му осигурят истински.

29

Helleborus

преди 6 години

Човек не може да вземе страна, преди да знае истината, обаче кое е по-опасно за обществото? Хората, които са вече развратени, не може да им помогнеш, малки или големи, сами трябва да се осъзнаят. Но такива, които разполагат с власт или физическа сила и се гаврят с малки деца, би трябвало да вбесяват всеки. Нещата не са толкова забавни, когато говорим за насилие и за посегателство, а тоя тип престъпност расте.

28

съвет

преди 6 години

Истински блудник ми е казвал, че така я издокарва работата, че тя да се почувства виновна и да не споделя с никого, дори и пред съда! Не ми каза как го прави!

27

Анонимен

преди 6 години

Учителски войни !

26

Анонимен

преди 6 години

на *** като и гледам възраста сигурно вече е родила дватрима ало измамника

25

Анонимен

преди 6 години

оченичката е от боята и сигурно е вече няколко пъти баба

24

Анонимен

преди 6 години

И тая е от боята,жалко за човека ще остане без работа заради измислиците на тоя *** !

23

Анонимен

преди 6 години

Между другото, добре е да се направи паралел със случая на Лазар Влайков, където отначало дори не му беше повдигнато обвинение, при очевидни обстоятелства. А на директора му повдигат такова, при доста съмнителни. Това е двоен стандарт на макс.

22

дядо на внучка

преди 6 години

Светът е пълен с будали-мъже! Трябва да умееш да ги търсиш и намираш!

21

bluesky1

преди 6 години

Хубаво е, преди да се пише за някого, че е сторил престъпление, да се докаже вината му! Това, че директорът е арестуван, съвсем не значи, че е виновен. Чисто житейски всеки всяка една пръц.а може да се опита да съсипе живота на някой нормален човек. А за непрестъпника един арест си е чисто съсипване, тормоз... Обратно, ако се докаже, че е виновен, то е редно да си носи предвидените от закона последствия!

20

риторично

преди 6 години

До 13Така е! Всеки може да каже- Тоя уби човек, оня обра магазин, другия ми се закани да ме убие... Даже записи не са нужни, трябват само 2-*** свидетели, които да потвърдят обвинението и си аут. Никой не се интересува, че няма труп, че в магазина няма липси или че тоя дето се заканил на оня изобщо не го познава и примерно никога не го е срещал. Забележете- БИВША учителка посъветвала ученичката да обвини директора. БИВША!