11

skillet

преди 6 години

Каквото и да си говорим, за да си на върха, навсякъде се изисква акъл. Точно това ни отличава и от животните. Просто не се заблуждавайте, че човек, който е омъжен за Андреа и повтори сто и петдесет път "продължаваме напред" има шанс срещу професионалист като Джошуа. Нито му е на акъла, нито на възрастта, нито на уменията.

10

Надето

преди 6 години

Аман вече от измислен, псевдо-патриотизъм,в който трябва да подкрепяме някой само щото е българин.Даже и да е некадърен...Човек е свободен да подкрепя,който си иска,защото живеем в свободен свят!В този случай Кобрата на мен ми прами впечатление на един много възпитан и интелигентен мъж с качества,но според мен няма шанс срещу Джошуа заради краткото време на подготовка.

9

Анонимен

преди 6 години

До 8: Изобщо не е така. Прякорът "Кобра" идва от баща му заради стила му на игра.Ами не е невъзможно Кубрат да спечели. А.Дж. е доста офанзивен боксьор, което значи, че също честичко се открива. Кубрат прави едни много изненадващи мощни леви прави в торса, тъй че може и нашето куче да хване заек. Само нещо два месеца наистина малко ми се виждат... А.Дж. е голям, но не подценявайте Кубрат.

8

избирател

преди 6 години

Бъдете Българи бе хора!!!Все тая,какъв ще е изхода от двубоя,все тая,колко е умен според Вас Кубрат.......той е БЪЛГАРИН мам-ка-му!!!

7

LoveBeat

преди 6 години

Ще го бие,ама друг път.Много под нивото му е,въпреки Ганьовото самочувствие без покритие.

6

До 2

преди 6 години

Даскале, а замислял ли си се, че може да съм чужденец или може да съм с Дислексия. Може би не, защото цялото ти внимание е било насочено към това да намериш грешка, а не да прочетеш коментара.

5

МУТРИТЕ СЕ ЗАВРЪЩАТ

преди 6 години

Боксът е престъпление срещу човечеството,Кубрат Пулев е престъпник на свобода!

4

Анонимен

преди 6 години

Има един начин да: може да го бие на сантасе, щот за да го бие на шах требва и акъл хахах.

3

Анонимен

преди 6 години

Начинът му е акъла но той силно липсва или е под сянката на мисловна агорофобия! :)))И така из цялата страна!

2

до 1

преди 6 години

Съдейки по правописните ти грешки, не би следвало да те занимават въпроси за умните хора и науката ни!

1

не ме вълнува

преди 6 години

Защо тоази *** новина, не е в рубриката спорт. Един пехливанин ще се бие с друг евала. Искамдазнам какво се случва с умните хора в България, с науката ни, с децата които ще се грижат за нас когато станат самостоятелни.