238

venix

преди 6 години

Пътища и туризъм не ядем!

237

Анонимен

преди 6 години

Аз съм доволен от Борисов. Намирам за нужно до го кажа.

236

gio

преди 6 години

правосъдие - хмм, след като чакаш годони, пръснеш една камара пари по адвокати и си скъсаш нервите от всевъзможни небивалици.здравеопазване - даже и парите не помагат в България. Лекарите те доят и буквално те държат на системи и пак те доят. престъпност - няма един знаков арест (да не говорим за адекватна присъда по дело). Организираната престъност се е сраснала с държавата."Борисов 3" - премиер с криминално минало. Надолу същия дол дренки.

235

Анонимен

преди 6 години

*** народ слаба държава!Куфара, паспорта и еднопосочен билет - това е спасението!

234

гого

преди 6 години

кои българи, онези 200000 пътуващи по празниците до Гърцуя и Турцуя, а др 6000000 ръпат асфалта.

233

затова се обичат

преди 6 години

Той *** и народа ***!Който има грам акъл да изчезва от тук!

232

Анонимен

преди 6 години

Абе герберастчета, единственото обяснение на това да пишете тези глупави коментари би било ако ви плащат.Ако дори не ви и плащат, значи наистина сте много, ама много зле.

231

Николай Иванов

преди 6 години

Много сме доволни, особенно тези които сме зад граница браво на господин Борисов, и за здравеопазването браво и за стандарта на живот браво и образованието пак браво и мисля че и пенсионерите тия нещастници с 200 лева пенсия и те трябва да кажат браво те хората и в Замбия взимат такива пенсии. С две думи БРАВО господин Борисов добре че бяхте вие че емигрирахме!!!

230

Sushsh

преди 6 години

По - поръчкова и гнусна лъжа отдавна не бях чел. Чудя се само колко са се вързали на тия .....

229

Пази боже!!!!

преди 6 години

Значи 20%са доволни от качеството на живот толкова е процента на ГРОБ!!!По груби сметки от тея 20% може да извадим ромската неграмотна част и кръга от хора на Герб бъркащи к кацата,накрая ще излезе около 7-8%ей на това му се казва висок рейтинг!!!

228

Анонимен

преди 6 години

Чета тук някакъв тиквопоклонник се хвали че взимал 1 200 лв при това в София.Ами ти си направо за жалене бе, момченце.Аз не познавам човек в София, който да взема под 2 К.Сигурно редиш стоки по рафтовете в някой от хипермаркетите.Виж там еднокнижния ти вожд да ти намери някое топло местенце, че то срамота.То чистачката в централата на ГЕРБ взима 2 200 лв.

227

Гърбер

преди 6 години

мне брато, тук съм си, и ми е жал, че хората, вкл. И аз, не виждат смисъл да раждатдеца на тази държава. Или ще им ги уморят в болницата, или ще ги пребият в училище, или ще ги опродтачат като минимум. Живял съм и преди, не беше така. Но ти скачай, защото не си червен, ти си модерен човек. Като ти дойде акъла, ще е много късно.

226

Анонимен

преди 6 години

В централата на ГЕРБ ли е равено проучването ?

225

Анон

преди 6 години

Не е важно опозицията в парламента да е слаба.Те са купени ваши дружки за делба.Важното е опозицията извън парламента да стане силна и да ви измете.

224

До Гърбер

преди 6 години

Браво, взимай ги тия 3,5 пъти повече, хвала. Гледам че въпреки това пак си нещастен човечец и си седнал да плюеш, храниш и злобееш по хората под някакви статии. Вероятно си емигрант и сега седиш в някоя дупка под наем и слушаш песни на Кичка Бодурова и плачеш патриотични сълзливи коментари за България вечер като заседнеш с ракията. Да си жив и здрав :D

223

qwer

преди 6 години

На манипулаця продължава да живурка българинът ! Няма да се оправите вие там в тази о'вча територия България, затъвате и се радвате, една Румъния вече се отдалечи от вас, защото е населена с НАРОД, а не с о'вце като България !

222

до 247

преди 6 години

Както казах, мн няма да схванат тънките намеци от природата и ще бъдат пометени от промените, така дано е по-триизмерно и ясно...

221

Ева

преди 6 години

Широко известната с подмазвачеството си на всички силни на деня Арфа дРисърч пак се подмазва недвусмислено. Издънката - псевдопод на Калъп интернешънъл на Андрей Райчев и Кольо Голфа, който си запази голфа за сметка на опазването на птиците, и сега ще му платим и глобите, трябва да се отблагодари! Но аз не мога да повярвам, че целите и идеалите на българите са толкова ниски, колкото им се иска на Алфа Подмазвачите.

220

Гърбер

преди 6 години

на кухата герберска кратуна ти и говориш за България, тя с Русия те плаши. Ще си останеш с тези 1200, даже и те са ти много. За справка, взимам 3.5 пъти колкото теб, кеуеш.

219

КУКУВИЦА

преди 6 години

Няма по щастливи българи от тея които чакат на терминал 1,или 2!Бога слънце ни дари с безупречно качество на живот :работеща правна система,добре въоръжена армия ,здравеопазване дори и реши въпроса с демографията внос на вискоко образовани кадри от Ирак,Пакистан,Афганистан и прочие.Сиреч ,сълзи от радост в очите на всеки пенсионер!!!