13

ВъпросчИ

преди 6 години

Вие сега ли разбрахте за далаверата с екологията!?!

12

Анонимен

преди 6 години

древните римляни имали поговорка : " -А кой ще ни пази от пазачите ?!"

11

Анонимен

преди 6 години

Тия намериха срещу най- изрядното водно спасяване да напишат тая пълна с малоумия статия. Май някой се е наакал, че не е успял да вземе и този плаж с поставено лице и да сложи за 5 лева по една разкривена вишка и бутилка за газ за шамандура. На Корал бяха из-ряд-ни. Браво, момчета!

10

Анонимен

преди 6 години

Тиквено-Прасешките медии и сайтчетата им надъхват хората срещу еколозите, защото еколозите им пречат да съсипват БГ Черноморието и да го превръщат в бетонирано Фекаломорие.

9

Анонимен

преди 6 години

Пеевски това, Пеевски това, а аверчетата му ББ и ЦЦ, които управляват и делят с него парсата те са светата вода ненапита.Тиквата е самата Майка Тереза, а Цвинокио пък си е като един Татко Терез.

8

LIKE

преди 6 години

Суджука и Прасилян харесват това.

7

Emil

преди 6 години

Явно Пеевски нещо ще строи щом лайнометите му почнаха залповете :)

6

Анонимен

преди 6 години

Пеевски какво смята да строи на "Корал", че използва вестника си като лай номет срещу всички дето му пречат?

5

Анонимен

преди 6 години

Прави ли ви впечатление как изведнъж засипаха противниците на застрояването с цяла камара фекалии без да се посочва източникът на информацията? Започва се с твърдението, че са крадяли ток и вода, после че обрали общината, а накрая били раздавали "фекална" вода на всички минувачи... ахахха очевидно статия, писана под диктовка.

4

Анонимен

преди 6 години

И тия изпечени далавераджии и крадци, кой ли не е в нашата псевдодържава. Главатарят на държавата нискочел бандит - еднокнижник, станал милиардер по същия начин, далавери, кражби, лъжи, изземване на успешни бизнеси или принуда да му плащат за да мигат да съществуват. Защо псевдоеколозите да не изкарат по някоя кинта с измами, цялата държава живее на основата на измамата. Така блажат едно 5-10% а останалите оцеляват, преживяват едвам или бягат в чужбина. Над 2 милиона вече ги няма.

3

Брат Вурст

преди 6 години

Абе, парцалът Монитор не беше ли на Пеевски? Явно Дебелян има апетити за плаж Корал. Да фекализира 5-6 хотела направо на пясъка.

2

Анонимен

преди 6 години

А цялата работа е заради претенции Корал да бъде застроен. Сега са тези, т.нар. еколози, които пречат. Утре може да са други, просто защото пречат на далаверата на ГЕРБаджиите.

1

Анонимен

преди 6 години

Цялата екология е измислена само как да се печелят пари Ако някои си мислят че еколозите ги е грижа за природата жестоко се лъжат Както и средствата за масова информация са направени от мутрите_политическите партии за да заблуждават хората истински истории и истината се прави само в социалните мрежи тук има ЦЕНЗУРА