12

Анонимен

преди 6 години

Мили българчета, стойте далеч от Държавата на Суджуците.Тук е корупционно блато, а най-видният човек е един чичко, прочел само една книжка.Ако се върнете ще загинете.Стойте си и се развивайте в НОРМАЛНИЯ СВЯТ.

11

Анонимен

преди 6 години

"някога и аз бях генерал" кога ще се връщат от Щатите - дано е преди речта за ЧНГ, че Йотова съвсем не става за сричане

10

риторично

преди 6 години

До 666Ами, и те нямат полза от Бг. Ти за каква полза пишеш?

9

Honi

преди 6 години

Licemerni fashisti. Da ima oficialen turski ezik togava i v rbg, da ne si zabraviame turskia ezik.

8

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТочно. За тези деца Бг ще бъде някаква екзотична дестинация, за която са чували нещо. че е родината на баба и дядо, откъдето са емигрирали заради бедност и безперспективност или нещо подобно. Може да дойдат да се видят с някой останал тук роднина, да ходят по курортите да гледат нестинарки, да хапнат шопска салата и толкова. Ще бъдат като туристи.

7

Анонимен

преди 6 години

Радев им е казал истината - че в момента държавата не е подходяща за връщане, но поне да се опитат децата им да не забравят българския. Много смела и честна позиция на президента, за разлика от банкянския ***, който надува розови балони.

6

666

преди 6 години

Все ми е тая дали няколко хиляди американчета ще знаят български! И да знаят, и да не знаят - полза за България никаква!

5

риторично

преди 6 години

Няма да се върнат, Г-н Президент! Няма. И да знаят езика и да не го знаят, пак няма да се върнат.И друг въпрос поставиха- да осиновяват деца от Бг. С децата си заминаха и още децата от домовете ще вземат, в чужбина ще ги отгледат и те няма да се върнат. Не е добре работата.

4

Анонимен

преди 6 години

Радеееев, наивен си ти. Тези деца ще поназнайват развален български, но техните вече не. Ако България малко се доближи до Нормална държава, ако корупцията се намали с 50%, ако има работещ съд и прокуратура, както и условия за развитие на Малкия и Среден бизнес, да не се изземва малко останалия успешен, може някои да се върнат, добре забравили нашенската простотия и завист. Само като тръгнат по администрацията за документ или каквото и да е, ще им прилошее. Който се е върнал е съжалявал много.

3

Анонимен

преди 6 години

"Мисля, че на този етап ще бъде излишно да ви агитирам да се върнете в България." Страшно признание за положението в държавата... Най-после един държавник да говори истината със сънародниците си!

2

Анонимен

преди 6 години

Тогава съветвам президента да върне в учебниците всички произведения, които отпаднаха за изучаване от учениците. Какво ли е общото между всичките, как мислите ?

1

Анонимен

преди 6 години

В КНДР новое землетрясение на полигоне испытаний ЯО, 3,6 баллов. Ким продолжает хоронить доллар...