78

упс...

преди 6 години

до АнонименТръмп и дума не обелил за С400 много сте назад с новините.------Тръмп може и да не е казал нищо, но от Пентагона и НАТО ореваха всички медии.А, инак в постъпкато на Ердоганчо има доста смисъл, особенно в тези непредсказуеми времена.От една страна руските купуве С-400, а от друга страна в момента води преговори с италиано-френски концерн за закупуването на ЗРК SAMP/T с ракети Aster 15 и30.Тоест, "Не носи всички яйца в една кошница".

77

Smej

преди 6 години

Националният интерес на Турция е да следват пътя на Ататюрк - подчинение и копиране на Запада, воден от САЩ. Така излязохте от османската *** и станахте хора. Сега пак ви засърбяха...за бой и друго. Откажете се от този измислен път за независима и свободна Турция. Стойте си мирно!

76

Анонимен

преди 6 години

Ей така се защитават национални интереси,макар,че всичко това е в наш ущърб!!!А за нас,Соломончо го изръси в една от телевизиите в прав текст - Ф16 ще се купува!Точка!...Другото беше някакви обстоятелствени пояснения за раята,но главното беше това!СОЛОМОНЧО,ОБАЧЕ ИЗРЪСИ И НЕЩО,КАКТО САМ СЕ ИЗРАЗИ,ШОКОРАЩО:"ЗАЩО РУСИЯ ДА НЕ СТАНЕ ЧЛЕН НА НАТО?!!!!Не се смейте!Нещо се мъти в тази посока.Може би ,някаква голяма провокация,не толкова срещу Русия,а по оста Русия-Китай!!!Мислете в тази посока!

75

Анонимен до 71

преди 6 години

Щом смяташ че BBC NEWS са Руски фалшиви новини толкова по зле за теб.Казах чети и чужди преси ако можеш разбира се не Руски.Та точно в BBC NEWS имаше снимки от ракетния удар, коментара беше че ракетите не са достигнали целта си.Тези които са поразили летището, са нанесли незначителни поражения.На следващия ден летищитето е изпълнявало 100% дейноста си.Та какво викаш за томаховките да ама друго си е да ти спуснат опорни точки от Козяк.

74

smej

преди 6 години

Севернокорейският луд дразни САЩ, но по същото време да ги дразни и турския луд става опасно. За мен няма съмнение, че Турция начело с Дели Ердоган ще пострада лошо. В момента севернокорейците и привъжениците на Ердоган са в еднаква позиция - мислят си, че са достатъчно силни, за да дразнят най-големият Звяр на земята - САЩ. Няма да стане така. Звярът винаги пролива кръвта на враговете си. Винаги и без никаква жал.

73

Анонимен

преди 6 години

Тръмп и дума не обелил за С400 много сте назад с новините

72

Анонимен

преди 6 години

ВЕЧЕ ВСИЧКИ СЕ ПОДИГРАВАТ НА САЩ И ПОКАЗВАТ СРЕДЕН ПРЪСТ НА ТРЪМП.НЯМАТ СРАМА.

71

Анонимен

преди 6 години

Според Лозанския договор и после Анкарския договор между турците и англичаните ако Ирак не може да опази териториалната цялост на Ирак турците имат право да приобщят Мосул и Киркук към Турция

70

Смехурко

преди 6 години

Турция купува С-400, за да може по-лесно да сваля руски самолети.И за да осъществи на практика поговорката "с вашите камъни, по вашите глави".Майтап!

69

Хихихи

преди 6 години

Доги ако си мисли, че като нареди 2-3 комплекса С-400 около сараите си Израел или САЩ няма да могат да го очистят ще има да гледаме голямо шоу :-)

68

Анонимен

преди 6 години

Тук само тур:::чуля се скъсват да хвалят Изтрещелия Болник Ердоган. И кво от това като на всички е известно, че Пуйкия е тотално изолирана, кюрдите ще си вземат независимостта. А болника предупреждава, плаши, какво ли му е в кухата кратуна. Няма *** в леглото си, ще му видят сметката и такава гражданска война ще пламне, реки от кръв ще текат. Слугите му ще бъдат избивани като ***, ще бягат но никой няма да им дава убежище. Каквото си сътвориха, това и ще сърбат.

67

100 % TURK

преди 6 години

А междувременно , точно в момента на турско сирийската граница се провежда голямо военно обучение с нерегистрирана до момента численост. ....Като наблюдатели , натовските генерали гледали (думи на репортера) с отворени усти и водели записки .....

66

Анонимен

преди 6 години

ами и турция да не коментира като Янките дадат на кюрдите по-добри оръжия

65

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 59Щом ти става по-добре да тиражираш руски фалшиви факти и пропаганда, добре. Но Томахавките не са като Калибрите, които изтрепаха планинските кози в Иран.

64

Факт

преди 6 години

Няма нищо изненадващо-Турция гледа напред и се готви за бъдещето в което САЩ няма да са решаващия фактор.Далновидността е страшно полезно качество!И тука не става въпрос за 2-3 години,а за десетилетия напред.

63

Анонимен 59

преди 6 години

От 52 томаховки 39 нещо не можаха да достигнат целта.А онзи ден Сирийците свалиха Израелски безпилотен самолет, опитал се да бомбардира.Ф- ките ще забравят да летят над Сирия.Чети и чужди преси не само нашите поставени да изпълняват други интереси.

62

турчин

преди 6 години

До Да се чуди човекСултаня има ракети за сваляне на руски самолети. На него му трябват за сваляне на "съюзнически" самолети като се наложи ! Анладънму !

61

ggg

преди 6 години

te turcite kogato vlizaha v Siriq i togava ne pitaha NATO "moje li?" kazaha "vlizame" i vleznaha

60

Истината

преди 6 години

Американците многократно лъгаха Турция и Ердоган по време на многобройните си войни в региона.Турция пожертва доста от интересите си,за да им бъде лоялен партньор.Обаче историята с кюрдите преля чашата!Американските планове за създаване на държава Кюрдистан вече са нещо прекалено.Естествено,Турция не се е юрнала да излиза от НАТО,но става много по-твърда.Интересното е,че САЩ смятаха да компенсират Турция с български територии,в замяна на загубените в Кюрдистан.Геополитическо инженерство му викат

59

Българина

преди 6 години

Значи член нато може руски ракети защото са добри, но ние не може грипен или миг защото не са американски , според евро атлантика соломончо от сутринта... Западното лицемерие е безгранично