15

Анонимен

преди 6 години

Само като чух как Мара се жалваше за колата дето й взели, за малкия апартамент и за това как щяла да плаща скъпото училище, ми се догади от тази жена. Марче,освен коли има автобуси. Нормалните хора живеят в нормални апартаменти, а колкото до училището, има стотици държавни такива. Ако това е било брак по любов, тая щеше да плаче за мъжа си, а не за облагите от които вече е лишена. Та питам:Къде й е моралът?

14

Анонимен

преди 6 години

Думи немам.

13

Аз

преди 6 години

Тази АлиЕкспрес дизайнерка ще има успех ако новият и бранд се казва ПсихоПатка !

12

Анонимен

преди 6 години

Мара защо си носи 3 бона в чантата? За кво й са в къщата? Това с дарението е режисирана история с Мария и продуцентите...смешници!

11

morelini

преди 6 години

Никой уважаваш себе си човек няма да влезне в това риалити шоу.То е публична тайна че фолкпевици,плеймейтки,модели... заработват и по друг начин.До вчера както се казва си ги уважавал и днес като гледаш как си показват кирливите ризи се чудиш как си могъл.Такива са ни тези... измислени випове...като всичко останало...

10

????????

преди 6 години

КОИ СА ВИП???? И ТОВА ЛИ Е ВИПА НА БЪЛГАРИЯ ?????? ВЪПРЕКИ ВСИЧКО МАРИЯ МИ Е ПО СИМПАТИЧНА И ЩЕ ТРЯБВА ДА СЪДИ ТАЗИ ГРОЗНОВАТА "ДИЗАЙНЕРКА"

9

хахаха

преди 6 години

Много възпитано я е нарекла. Едно време на такива жени им викаха к***и!

8

АТАКИСТ

преди 6 години

Мигленче, тя че е компаньонка е ясно, но трябваше да допълниш, че е била компаньонка и на бившия си съпруг, а не съпруга!

7

ГАДОРЯН

преди 6 години

Отвратитка Противнякова!!! Коя ли? Миии всичките ***.

6

Анонимен

преди 6 години

Що изобщо се излъчва това нещо? Подобни изцепки и по селските мегдани не се случват вече, но показват докъде са стигнали VIP-овете в България. А щом VIP-овете са стигнали до там, смятайте какво се случва с обикновеното народонаселение, което не е VIP.

5

Анонимен

преди 6 години

За да се ожениш за тоя 150 кила човек, а ти да си 50 кила... нееее, то не е проституция, само по любов са се оженили..да знаете!

4

Анонимен

преди 6 години

"Аз съм певица, с едни от най-високите хонорари. Как ще ме нарича платена компаньонка бизнес дамата с евтините рокли?!"Мигленчето в случая е абсолютно права.Марийче, ***, я кажи ако не си компаньонка как ще се ожениш за онази дебела грозна *** Гущеров, ***? Колко милиона му взе при развода?

3

Анонимен

преди 6 години

За Бога, братя, не гледайте! Ако няма гледаемост, всички такива предавания ще отпаднат от екран!

2

Анонимен

преди 6 години

Колко е хубаво, че българските журналисти показват пишат за такива неща! Така българите ще могат да се поучат от първа ръка за основните ценности в живота и за трудния, но славен път на звездите!

1

Анонимен

преди 6 години

Падение след падение....