26

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЩе работят машини, те вече изкарват по-голяма част от производството. Хората ще живеят, машините ще се трудят....хубава схема, в която липсва основното звено - "печалбата".мислиш, че който докара света до тук, ще може да живее "без печалба" ? той сам себе си ще почне да лъже, само и само да докара печалбо поне "на книга"... )))брат-чедите взаимно ше се хванат за гърлата, когато няма да има кого друг да доят... сега са брат-чеди против "лошите", ама като няма да има "лоши"...

25

Стамат

преди 6 години

Все по-високи социални помощи в ГерманияСамо така! :-D

24

Анонимен

преди 6 години

Ще работят машини, те вече изкарват по-голяма част от производството. Хората ще живеят, машините ще се трудят.

23

Анонимен

преди 6 години

Докога ще плаща ли?Ами дотогава, докато новодошлите скакалци успеят да опапат онова, което много поколения германци са успели да натрупат.Вдигнали се от хиляди километри, за да дойдат в Европа да ядат наготово!

22

Анонимен

преди 6 години

Ще работят роботите и китайците. Тука само търговия и шоу програми.

21

Анонимен

преди 6 години

ще работят младите германци като слуги на камиларитеа нашите ще гледат възрастните им родителии ще има много престъпност и нови културни особености за немското населениетрадициите не са това което бяха

20

рх

преди 6 години

Но кой ще работи?...тези, които никога не са работили.махалото не се клати само за другите ... но и за тях! когато няма да има на кого да продаваш, защото няма да има кой да купува, тези които никога не са работили, ще се хванат взаимно за гърлата ... докато накрая остане само един!сигурно това ще да е "бог", но за негово огромно съжаление - няма да има кой да му се кланя ... освен този в огледалото!

19

Анонимен

преди 6 години

германците са прооости хорапак ще изберат баба Яга Меркел Изперкел

18

Анонимен

преди 6 години

На тях не им трябват специалисти, те си имат. "Специалистити" от Азия ще правят деца за да се реши демографския проблем, ще откриват магазинчета и ресторанчета и ще развиват дребен бизнес а мизерните *** от членката на ЕС на втора скорост ще мият магазините и ресторантите на турците и афганистанците. Всичко е точно.

17

Хм

преди 6 години

Кой щял да работи....Ами милионите "специалисти",дето ги вкараха от Азия и Африка!Най-добри са в хирургията(отстраняване на глава),оплождането(някъде му викат изнасилване),разпределяне на имущество(кражби),културно развитие(джамии под път и над път) и прочее.А бе невиждан възход за бъдещия Халифат Германистан.

16

Анонимен

преди 6 години

Нали Германия си внесе над милион "бежанци", те да работят.Но арабите не са много по работата...нито им се учи, дори немски език, безплатно.Те костват над 20 мрд от германския бюджет.

15

Jena

преди 6 години

To tuk sisto kucheta razhojdat bez da hodyat na rabota,neznam kak se izdarja taka.....yavno e po lesno na cujd grab da se jivee..

14

Анонимен

преди 6 години

До 4Кой мизерства, бе *** панелен. Стой си в България и не излизай от там, защото по нещастни хора от *** сгушени в мухлясалите панелки не съм виждал.

13

Анонимен

преди 6 години

В Германия това няма да е вечно, там се оправят и за една нощ.

12

Анонимен

преди 6 години

Не знам защо изобщо сте пуснали тази статия,никой не споменава,че тези помощи се плащат от самите немци и принципа е солидарен.Т.е.,те плащат за себе си.Разбира се,че е по-добре да има помощи,така хората изпаднали временно в затруднение,могат да стъпят отново на краката си,а и престъпността е по-малка,това е много по-разумно.

11

Анонимен

преди 6 години

Предлагам да направим референдум за присъединяване към Германия. Ще бъдем един примерен лендер

10

Анонимен

преди 6 години

Не искам да си представя Европа след 50 години. Някой изобщо мисли ли дългосрочно??? Не са ли им обеци на ухото повечето атентатори, които са второ или трето поколение неинтегрирали се хрантутници?

9

До анонимен 7

преди 6 години

Абе за сега е точно обратното.

8

развален телефон

преди 6 години

Може ли, преди да пуснете статията, да я прочетете? И евентуално да напишете някаква уточняваща бележка, ако, също така евентуално, нещо Ви направи впечатление.На български "социални помощи" за пари за трайно безработни. В самия текст си се описва, че става дума за пенсии, отпуск по майчинство/бащинство, болнични, пари за гледане на възрастни болни..., т. е. социални плащания. Можело е да използват като синоним буквалния превод: услуги.

7

Анонимен

преди 6 години

Гледайте себе си Бе хора, те са 100год напред в индустрията, не ги оплаквайте още! Ние да му мислим, дето работим ишлеме и поддоставчици на техни фирми. Тук соц система е само за брой деца-сещингс за кого работи!