6

Баба Вида

преди 6 години

Знаете ли, че в едно "супер елитно" френско училище в столицата търсят учител по IT с френски език за 1200 лева. В същото време таксите им са космически. А знаете ли колко взимат момиченцата, които сгъват дрешките в магазините из моловете?! Да, почти толкова. И какво излиза - този, които е учил, поне 5 години висше, че и чужд език знае, и то френски, накрая ще вземе почти колкото този, който си е живял живота през тези 5 години. Български парадокси. Това училище е накрая на София. Ами горивото?

5

Анонимен

преди 6 години

Ква е тая " Синя карта" ? Да ги неправат седесари ?

4

Симеонски

преди 6 години

искам да разпоря на рияна черния терли

3

helti

преди 6 години

Повечето дори и на интервю не ме викат. Направо в кошчето ми заминавало CV-то. Поинтересувах се и разбрах след месец за няколко фирми, че на обявените позиции са наети хора, които въобще не покриват изискванията им в обявите, а пък за образование и стаж по-добре да не споменаваме. Същите фирмаджии после реват по медиите, че нямало хора. Хахах, няма, ама друг път. Просто като ви видят CV-то и разбират, че не им се дават пари, и директно ви отхвърлят.

2

Анонимен

преди 6 години

Смотаният вице, защо назначи хиляди сервитьорки по морето, на заплата от 400 лева. Те какви ITспециалистки са?

1

helti

преди 6 години

И защо не наемат български специалисти?! Не им се дават нормални заплати и това си е. Може ли за позиция, която изисква една камара компетенции и образования, да се дават същите пари като на сгъвачка на дрехи по магазините. Дори и касиерките взимат повече. Подигравка с образованите хора. Как ще си платят хората наема и режийните с подобни заплатки?! Ще ми правят те по 100 интервюта и не знам си какви задачки, и казуси за домашно. Айде бе! Накрая подигравка с парите.