97

П.Петров

преди 6 години

След концерт, Трифонов се прибира мъртво пиян към стаята си в хотела, но ужасно му се приходило по голяма нужда. Нахълтва в първата отключена стая, се*е на терасата, избърсва се с пердето, което вятъра развява пред лицето му и доволно въздиша с облекчение.В този момент забелязва изумените наематели на стаята, които го гледат с широко отворени очи и уста. Без да губи самообладание, Трифонов влиза в роля, гордо се изправя, закопчава си панталона, казва "За мен бе чест, че с*ах тук" и излиза.

96

A_na_bas

преди 6 години

Eitoia shte e sledvashtata pateritza na gerb

95

Политологът

преди 6 години

Симеонов помни ли коварството, двойнственността на Трифонов и сие от 1990-1991 г., когато под МАСКАТА на НОВИ, на демократи взривиха ентусиазма на хората с "БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ" и след няколко месеци най- отвратително се ГАВРЕХА по тв с всички от СДС?От тях Курумбашев стана член на БКП/БСП и сега живее добре в ЕП в Брюксел.Явно и Станислав иска да 'осребри" някакви "аспирации" и се впуска в следващия 'ПОРЪЧАН ПРОЕКТ" да подкрепи отново "НОВИ"-столетници.Какво ли не видяхме досега..;-)))

94

Фазан Фандъков

преди 6 години

Фандъкова пуска ли фандък на партийни приятели?

93

Анонимен

преди 6 години

На снимката: Георги Димитров пред Лайпцигския процес - без перука и брада !

92

Анонимен

преди 6 години

Генералът е най-успешният проект на Слави по схемата - Шоуто-Решетников-Корнелия-Радев Президент. Къде вижда този политолог тук ГЕРБ ?

91

Анонимен

преди 6 години

предпочитаме тиквата пред рапона

90

Обикновен Българин

преди 6 години

Разкарайте този ***. Не моем да го дишам. Богат, но селски бек.

89

Анонимен

преди 6 години

Trqbva da se nameri nqkoi politik, koito da zabrani DPS. Na GERB shte im se e-- maikata do edin mesec, na Bsp prezidendat shte im sveti masloto. Predpolagam do kraq na esenta shte ima zapalen Parlament i nabiti pluzeci, mnenieto mi e che trqbva stabilna besilka za da izdarzi schupvaneto na vratovete na cacarov borisov i peevski, derzaite

88

Доган Сопола

преди 6 години

Преди да наречете Трифонов "политик", го накарайте първо, да отговори защо през цялото време на екран, нито веднъж не се постави срещу лицето на политическата мафия на ДС - Ахмед Доган !

87

ognyanz

преди 6 години

Слави с партийката, която ще създаде, е следващият коалиционен партньор на ГЕРБ. Такива като него с големи претенции и самочувствие Бойко ги гушва, дава им министерства и като оплескат каквото могат, ги изплюва като вече безопасни и безполезни. Така стана с пишман-реформаторите, сега на дневен ред са пишман-патриотите, (които може и да оцелеят, но с много намален рейтинг), а следващият ще е Слави.

86

don

преди 6 години

Зад проекта на Слави Трифонов стои Цветан Цветанов.По този начин той иска задкулисно за извади Борисов от властта.Затова сега в страната се променят структорите на ГЕРБ всички нови са доверени лица на Цветанов.. Борисов поне има прегрешения във финансовата система с печатането на и на Цветанов не пусна фандък той сега иска да му го върне. Слави е най подходящ за параван.. Каква е целта с един коршум два заека Борисов Цветанов вън от власта и политиката заради натрупани негативи нови лица от С

85

Анонимен

преди 6 години

Опипва почвата.Лично мнение, не го налагам никому.

84

Анонимен

преди 6 години

Що ли ми се струва, че Гергов и Дончев си намериха трибун? Ще поживеем, ще видим ...

83

Гошо

преди 6 години

Слави електорат от БСП няма да вземе освен Свинаря и онзи с бентлито. Виж, от ГЕРБ като нищо ще вземе младите хора, на които им втръснаха ББ, Гьостерицата от с.Шума, Главчо , селянките от Мамарчево и Аккадънлар и онази амеба от Раднево. Така че, БиБи, стягай се, ще ти намалее електората.

82

Един

преди 6 години

Клети българино с такива "политици", скоро няма да се оправиш! ПП: Жалко, че мислещите в нашата родина не гласуват...

81

изнервен

преди 6 години

Хе-хе, Първан Симеонов -това комунистическо *** отдавна му се подмазва и го лансира в соц. проучванията си. Явно ще бъде едно от "новите" му лица.

80

Пей сърце

преди 6 години

Слави - президентБенда в парламентаСценаристите - кабинетВанката - главен секретар на МВРУжас ! Ужас! Ужас !

79

До 86

преди 6 години

Не знаеш ли, че за тая работа си има проработен модел:- родата- съучениците- слагачите- ***... и 2-3ма дето знаят да четат и смятат, че без такива няма как да се управлява

78

Нагледал се

преди 6 години

Боце ще се гушне със Славе след изборите и ще настане поредното "благоденствие" за целокупния български народ. Ех, българино лековерни, докога ще търпиш да те лъжат и стрижат всякакви "спасители".