164

Анонимен

преди 6 години

Убеден съм янките пак биха пуснали бомби тая нация как е създадена ? От алчни авантюристи и престъпници бягащи от закона .. на времето кой е бягал на там , престъпници за това престъпността е такава при тях

163

Смехуркоооо

преди 6 години

До Онзи Поживей в Европа и чуй

162

Онзи

преди 6 години

Само промитите мозъци имат очила с 50 звездички на тях.

161

светът се пробужда

преди 6 години

И не само българите смятат така!

160

До Пенко

преди 6 години

В момента се сещам за две страни /раССия и Северна Корея/, отделени от света със железни завеси, противоракетни щитове, санкции и контрасанкции. А щом света ги отделил от себе си, сигурно има защо .... !!!

159

ПЕНКО

преди 6 години

И МЕН ПОДВЕДОХА !!! ВЪПРОСЪТ :"КОЙ КОГО МРАЗИ ?" -Е СВРЪХ ПОДЛОСТ !!! НЕ... "КОЙ КАКВО МРАЗИ В ОПРЕДЕЛЕНИ ДЪРЖАВИ ??? " А ГАД...ТЕ ПОСТАВЯТ ВЪПРОСА ТАКА :"КОЙ МРАЗИ ТАЗИ ИЛИ ОНАЗИ ДЪРЖАВА ?" Е ПО ТАЗИ ПРИЧИНА ИМ ИЗПРАЩАМ МОЯТА ЦЯЛАСТНА ПСУ..Я !!!!!!!!!!!!

158

пенко

преди 6 години

Уважаеми опоненте , ОСТАНАЛИЯТ СВЯТ СА ВСИЧКИ НАРОДИ С ДЪРЖАВА,КОИТО ЗАЩИТАВАТ ИКОНОМИКИТЕ СИ И РЕСУРСИТЕ СИ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТИРЕСИ !!! ПРЕСЕН ПРИМЕР : ВЕНЕЦУЕЛА И ВИЕТНАМ ПАЗЯТ ОСНОВНО ПЕТРОЛА СИ !!!

157

Анонимен

преди 6 години

Ало дневник, защо при отговор на *** името му се скрива, ваш щатен сътрудник ли е?

156

Анонимен

преди 6 години

До ГУРБЕEТЧИЯБЪЛГАРИТЕ ЗАЩО НЕ ЕМИГРИРАТ В ДОБРАТА БРАТСКА РУСИЯ ,А ЕМИГРИРАТ В ЛОШАТА АМЕРИКА ?!За да си купи НОВА КОЛА на старо, трета употреба и да се перчи с нея у маалата.

155

Анонимен

преди 6 години

До (България)България не мрази САЩ, мрази прорушките си мекерета ... !!!Верно бе, даже иска да ги оноди от любов.

154

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 160Нали е емигрирал, защото добрата Америка е ограбила държавата му.Недей така брато, на нас българите САЩ помогнаха чрез два ТЕЦа да забогатеем и плащаме най-скъпия ел.ток.

153

(България)

преди 6 години

България не мрази САЩ, мрази прорушките си мекерета ... !!!

152

А тате каза,

преди 6 години

че много шорошоидчета са налазили днес форума и им препоръчва да пият нещо против стомашни колики.

151

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен",истината е следната.България обича Русия и мрази САЩ.И вие това го знаете много добре"Сорошките газ пи каят , но това е истината и колкото повече се пънат, толкова повече губят гове дата.

150

пенко

преди 6 години

Има една "сметка" за избити невинни хора от американците- с атомни бомбички ! Има една статистика за геноцид в Северна Америка НАД- 100 000 000 индианци и за малиони роби от Африка !!! Избити са хиляди работници и селяни "бунтовници" от "нефашистките" царски правителства-в България !!! Войната е обявена от "твоите" не от загиналите /включително 40 000 български войни загинали във втората фаза / !

149

Анонимен

преди 6 години

Мъка,сороши,мъкааа!Бой по говеждите муцуни в Крим и Донбас,бой по говеждите муцуни в Сирия,бой по говеждите муцуни в Северна Корея.За капак на всичко въпреки милиардите долари,хвърлени от краварите за пропаганда у нас чрез сорошките кочини,зовящи се НПО,чрез продажните"независими"медии и чрез марионетните правителства,управляващи(или по скоро погубващи)държавата ни,истината е следната.България обича Русия и мрази САЩ.И вие това го знаете много добре.

148

Анонимен

преди 6 години

До ГУРБЕТЧИЯОт лакомия бе, нали и някога африканците продаваха децата си в робство на ингилизите от лакомия за стъклени мъниста. Нали е емигрирал, защото добрата Америка е ограбила държавата му.

147

До А тате каза,

преди 6 години

Питай и бате си, ако сте от червено котило .. и той може да ти каже същото ... !!!

146

А тате каза,

преди 6 години

че САЩ имат най-много разходи за оръжие , но не за отбрана а за нападение. По цял свят ги мразят, това е най-мразената държава в света.

145

Анонимен

преди 6 години

А.....бе зачудих се и аз....а то Црвен Кольо.......Цели три пъти начи, а !!!