25

до 32

преди 6 години

Дай Боже всекиму такъв брат! Способни хора! Герб! Еректората ги уважава, усуква се около тях и иска да е като тях! Факт! Всичко друго е лицемерие и диктатура на пролетариата /недоволните мързелани/. Нали това е демокрацията - Всеки да изявява мошеническите си способности в една мирна надпревара. Няма да правим Народен съд и да унищожаваме способните хора, я!

24

борим корупцията

преди 6 години

а намериха ли третия шофьор атентирал Корни на червено вчера

23

Анонимен

преди 6 години

До "-" 31Нищо подобно , никаква точка не е премината, напротив ,точно тези срещу които трябва да се борим ,искат да повярваме , че нищо вече не може да се направи !

22

Анонимен

преди 6 години

Бе, Радев! То не ще приказки! Ако е за приказки и говорене имаме си настоящата политическа класа. Гласувахме за теб да ги разгонищ, а ти стана като тях плямпало!

21

Слънчеви градини

преди 6 години

За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

20

"-"

преди 6 години

Твърде късно дами и г-да, твърде късно е за БГ!!!!Точката на невъзврата отдавна е премината!

19

Анонимен

преди 6 години

G-N PREZIDENT SPRETE RAZRUSHAVANETO NA ROMSKITE DOMOVE V ZYALA BALGARIA,IZLAGAME SE PRED EVROPA.A AKO E NALOGITELNO SABARYANETO IM,PARVO DA GI OBEZPECAT S DRUGI GILISHTA ,NORMALNI ZA OTGLEGDANETO NA DEZATA IM BADESTETO NA BALGARIA.NIE VYARVAME VAV VASHATA SPRAVEDLIVOST.

18

Анонимен

преди 6 години

Абе Радев, коя от Трите каки ти написа опорните точки ?

17

Милев

преди 6 години

Руски агент назначен за президент на България---резил! А жена му,парясницата,уредила и майка си(и тя парясница) в президентството. И тоя ще се бори с корупцията...Много му стават началниците-***,Илиана,Решетников,Деса,тъщата му...в чудо ще се види. Нищо чудно сам да си направи импийчмънт много скоро.

16

Анонимен

преди 6 години

Радев, обувай си галошите и отлитай за Москва!

15

Анонимен

преди 6 години

Президентът говори ТОВА което всеки нормален българин знае и говори по форумите от години....И резултат няма.Защо ни е нужно и Радев да го повтаря? Действия трябват а той няма правомощия-това е.Говоренето му е излишен шум и само реклама на президентската институция която е излишна.

14

Анонимен

преди 6 години

Каракачанов мож да е всякакъв,но за едно е прав!Време е да се изкара армията за озаптяване на битовата и организираната престъпност,и пречупване на корупцията!Президента да му даде подкрепа като главнокомандващ армията!!

13

Младеж

преди 6 години

Оооооооо да пръднах, как ми олекна на стомаха......

12

Анонимен

преди 6 години

Ама на никой не му стиска...

11

Директор на Водопад

преди 6 години

Докато не видя в затвора поне 10на политици и съдии, осъдени ефективно за корупция и с конфискувани имоти ( пример - Румъния) , няма да повярвам, че нещо ще се промени в държавата. Стига с тези приказаки, трябват дела. Една ефективна независима антикорупционна комисия + 2-3 честни съдии, но не под пряката зависимост от Парламента, могат да променят драстично нещата.

10

българина

преди 6 години

Най добрия президент който сме имали са ислямизацията в прав текст без увъртане прдставете си това да го каже роско... Гербери засрамете се, и двамата ви президенти бяха без достойнство и чувство за българщина

9

Анонимен

преди 6 години

Позор за България е това нещо на снимкиата.

8

Анонимен

преди 6 години

Гангрената си ти, продажник руски.

7

Анонимен

преди 6 години

Гангрената е БКП/БСП/ДС и скалпелът се казва радикална ЛУСТРАЦИЯ И ДЕКОМУНИЗАЦИЯ

6

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Тоя е по-малко от 1 година в политиката и вече говори като закоравял политик.Същите общи приказки, същите голи фрази за борба с корупцията и др. подобни евроатлантически глупости.