10

Анонимен

преди 6 години

Тоя откри топлата вода. То не значи, че народите им вярват като непрекъснато повтарят тая мантра. Там са събрани отпад.ци от кол и въже. И единствената им работа е да тероризират света с цел собственото им обогатяване.

9

Циник

преди 6 години

Трябва да си изключително т*п (русофил) та да кажеш " на черното - бяло"! Мразя политиката на САЩ...но това не означава, че съм сляп! Русия е огромно копие на днешна България - шепа мафиози...и близки до Путин....продават "общонародните богатства" все едно им е бащиния! Посткомунистическите kочини - по това си приличат!Па и му жи ци те са свикнали - да ги плющят с нагайка по гърба - това ги успокоява!Примери - Медведев..И Путин - само за първите си мандати Путин е спестил 40 МИЛИАРДА!!!

8

Циник

преди 6 години

Почти 61 трлн. рубли (около 1,07 трлн. долара по сегашния курс) са укрили в офшорни зони руските олигарси, което представлява 75% от БВП на Русия за 2015 г. Сумата пък е равна на зарегистрираните в момента активи в страната и тройно превишава официално обявените от Кремъл валутни резерви на РФ, сочат данни на неправителствената американско Национално бюро за икономически изследвания, цитирани от Прайм.Проучването сочи още, че е трудно обаче да се установи кой е притежател на активите в офшорките. Сметките показват още, че за периода 1990-2015 г. голяма част от печалбите от износа на Русия

7

Ха, сега де!

преди 6 години

Джими Картър е комунист, русофил и агент на Путин! САЩ трябва да се декомунизират, за да тръгнат напред! Да се отрекат мракобесния олигархо-комунистически режим!

6

ГАДОРЯН

преди 6 години

Картър и Кенеди са единствените читави президенти в кратката история на република Кравария! Това е разбира се лично мое мнение.

5

Циник до 5

преди 6 години

Апропо Кремълска...в Русия олигарсите не се спират пред убийства...отвличания...рекет...Такаче - не ми ги хвали!Един Абрамович си купува яхта по милион на метър....

4

Анонимен

преди 6 години

Какво , като е олигархия ? Пари има ли ? Има.Ние какво сме ? Мутриархия ? Пари има ли ? Няма.

3

jimmy

преди 6 години

Не само това но и износители на тероризам

2

asdf

преди 6 години

Олигархия са, несъмнено. Но олигарсите там са умни и оставят нещо и за хората. Има производство, има иновации, има бизнес. А в нашата олигархия, така и не разбраха, че ще си още по-богат, като даваш и малко на народа. Така да се каже, вместо да заколиш кокошката, я храниш за да ти снася яйца.

1

Циник

преди 6 години

Целия модерен свят е олигархия!Първите 100 по богатство притежават 65% от паричните масиви...респективно диктуват всичко.Илюзията демокрация е да перефразирам Шопенхауер - " само средство да държи сивата маса в подчинение!"Малък пример - запитан от съдята - откъде са дошли 500 000 000 DM в "черните каси" на партията , Хелмут Кол отговаря - Аз съм дал честната си дума на канцлер да не издавам имената на "благодетелите"...осъден е да плати глоба...която същите "благодетели" плащат вместо него!