57

трололол

преди 6 години

До Анадолскихахо, като ще играеш няколко души на хапчета да си пишеш и отговаряш, сменяй си стила

56

Анадолски

преди 6 години

"Вън турските окупатори от Анатолия-изконна кюрдска територия! Да се връщат в Централна Азия!"Абе тук някои *** ми са много смешни...Ганката е тръгнал да подкрепя създаването на няква си държава докато неговата нация се топи и държавата и от самосебе си остава за ромите! Много сте ми интересни...:-)

55

HawkTheOttomanFaggot

преди 6 години

Вън турските окупатори от Анатолия-изконна кюрдска територия! Да се връщат в Централна Азия!

54

Анадолски

преди 6 години

Точно така...Кюрдистан може да има, но не и в Турция... От Турция не даваме и камъче!

53

Анадолски

преди 6 години

"Майната на Раша и Америка, изпратете Българската армия да довърши турската *** и да я изпрати обратно в анатолия завинаги. Цариград отново Български! Подритвахме анадолските *** като кучета през Балканската война - къде са тръгнали те срещу Велика България хехе :))"Спешно вземи хапа!Ко каза..Цариград "отново" Български? :-) :-) :-) :-) :-) Аре тръгвай чакаме! :-) :-) :-) :-) пикльо! Абе тук има много лапета бе!

52

мисли

преди 6 години

До Друг вариантТи как си мислиш че Русия така ще разкрива тайните си,това са експортни образци и никой нищо не може да направи .

51

да

преди 6 години

ау, колко е силен и независим Джолан :)))толкова, че след спечеления от китайците търг..подвил опашка, защото Америка му дръпнала ушитетия негови лафове винаги са били много смешнииска му се на феса да е независим от Америка, която всъщност създаде Турция, но никога няма да бъде !!!

50

Анонимен

преди 6 години

"Пожелавам му от все сърце да види Държавата на Кюрдистан преди да го ...."По напред ще види комшията Ромистан...

49

AF

преди 6 години

Султанчето не забелязва вече нито Баба Зелка ,нито Моркова Червен , нито и детето Френско.Прави си каквото си иска , ама се ежи яко че бил Европеец.Пожелавам му от все сърце да види Държавата на Кюрдистан преди да го ....

48

50

преди 6 години

Адски бедни и некомпетентний бугаристанецо - не е важно какво имаш в главата а кой може да реализира идеята ти сес се глуповатий? Айнштайн ако е бил останал в Европа е щял да работи по проекти за вторични суровини сес се? Само във велика Америка неговите идеи са станали реалност и по милост само 300000 от жълтото недоразумение е било изпарено, следващия път в КНДР ще видиш модерната версия прассе на бкп ;)

47

Анонимен

преди 6 години

Браво на Ердоган!

46

Друг вариант

преди 6 години

НАТО получи достъп към най-новата руска система за противовъздушна отбрана, за проучване на реалните възможности и разработване на контрамерки.

45

До 55

преди 6 години

Много си невеж вулгаре - Пейтриът са ракети за нападение - не за защите - ти какво мислиш свали самолета на Еър Малайзия над Украйна - отговаряй амебо

44

браво на СУЛТАНА

преди 6 години

При СУЛТАНА не се толерират национални предатели, мекерета, убийци на народа си...... СУЛТАНА е политик и държавник с топкииииииии........ Пропадналата България има да мечтае за политик като СУЛТАНА....

43

ясно е

преди 6 години

До moreliniКак мислиш защо не е купил?защото са ***.

42

не стават

преди 6 години

Хуситите от Йемен два пъти обстрелват с стари руски ракети столицата на СА,пазена уж от американски ракети Пейтриът!!!

41

БРАВО НА ЕРДОГАН

преди 6 години

И ТОЗИ ПОКАЗА СРЕДЕН ПРЪСТ НА САЩ, НЕ Е САМО КИМЧОСилен политик, не е пощенски гълъб.

40

Анонимен

преди 6 години

"Дано ФЕТО час по-скоро свали от власт диктатора Ердоган!"Какво сте се загрижили за нашия "диктатор" ... Ти гледай за сваляне и качване на вашите демократчета!

39

ями сега

преди 6 години

Ливански журналист е заявил че е видял в небето на Сирия,близо до град Тартус два нови Руски самолета Т-50/Су-57/

38

morelini

преди 6 години

Турската работа...хубава работа ама ***...Като иска ПВО защо не купи от САЩ нали сме в НАТО.Как да му вярваш на тази фурнаджийска лопата....