51

Без парите от ЕС

преди 6 години

Живея в Германия,средено голям град до Франкфурт и мога да те уверя че тука няма или аз не познавам професори от България , които мият улиците или чинийките .Имаме лекар,зъболекар ,учители ,възпитатели строителни предприемачи,и строители от България .Тоалетните чинии ги мият тия със основно образование или млади пенсионери, което си е също печеливш бизнес както у нас така и тука във Германия

50

Advocatus Diaboli

преди 6 години

ЕС - всеки срещу всеки, в краен случай един срещу останалите.

49

Рок енд рол

преди 6 години

"They say that life's a carouselSpinning fast, you've got to ride it wellThe world is full of kings and queensWho blind your eyes and steal your dreamsIt's heaven and hell, oh well"...Rock and roll for ever!

48

Анонимен

преди 6 години

Толкова гллупости на един куп само Ванчо Кръстев може да струпа.

47

Рок енд рол

преди 6 години

Или може би най-прави са Black Sabbath:"The world is full with kings and queens, who blind your eyes and steal your dreams...It's Heaven and Hell !".

46

Рок енд рол

преди 6 години

Лично аз съм за обединена Европа. Само че визията ми за това е по-различна от действителността. Може би съм просто мечтател. Ама нали Джон Ленън това пееше: "Imagine..."! :) Мартин Лутър Кинг:"I have a dream"...

45

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха-ха-ха...............НАМА ВЕЧЕ СПАСЕНИЕ за ес-чето!!!!!!! Лъжите ви стигнаха до тука!!!!

44

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Без парите които изпращат българските граждани живеещи в Западна Европа"A Българите защо не работят високо платени специалисти в членката на ЕС и НАТО България, ами хора с две висши образования, научни титли и многогодишен опит като специалисти мият улиците и вършат черната работа в западна Европа, мизерстват, пестят всеки цент, купуват само обезценени стоки за да пращат пари на близките си да преживеят месеца в България?

43

Бдинец

преди 6 години

Гласа на източноевропейците е заглушен от силния и креслив глас на племената от африка и азия атакуващи ЕС. Западняците са във възторг от новите кандидати за европейци, и им дават мило драго/т. е. евро/ за да се заселят за постоянно. А Нас източноевропейците ни е отредена ролята, само да изпълняваме директиви, и да възхваляваме" умните", евробюрократи!

42

Рок енд рол

преди 6 години

Не ме разбирай погрешно - аз съм много миролюбив човек.

41

Рок енд рол

преди 6 години

"Хилъри искаше да ги напада с бойни групи самолетоносачи."... Преди около 2 месеца едни братя роми искаха да нападат един приятел. След малко се търкаляха по тротоара всичките. Желанията не винаги се сбъдват.

40

Анонимен

преди 6 години

бла бал опорни точки

39

Анонимен

преди 6 години

Турското знаме е излишно .

38

Рок енд рол

преди 6 години

До до Рок енд рол.Нали помниш Григор Вачков: "Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш!" ;)

37

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименНикой не мисли така руси мацки с големи кореми вътре носят черни деца.Тва е Европа и така и ще бъде Африка е най-бързо растящият по население континент Европа е пълна с пенсионери!

36

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименА бе кви самолетоносчи бе нали за да атакуват нещо еле па Русия която е огромна трябва да се доближат до бреговете както във Виетнам удряха от прилежащия залив.Е нали там има брегови ракети подводници и самолети дет ше ги направят на ***.Кви бомбери имат един Б-2 от 88-*** дет им е най-модерния другото е Б-1 който не може да носи атомно оръжие и Б-52 от времето на Виетнамската война още тогава руснаците ги сваляха без проблем!

35

Анонимен

преди 6 години

европа за европейците....така мислим обикновените хора...не няколко самозабравили се политици да се правят на големи хуманисти пък да получават по 50000 хил.евро заплата от гърба на обикновените хора

34

Анонимен

преди 6 години

Политолога Иван Кръстев продал си жалката душичка е всичко друго но не и Български такъв.За тези от отворено общество, от където е и този елемент, америка за България и БХК има само една дума отговаряща за тях ***.

33

Анонимен

преди 6 години

Да ти плюя на Европейския съюз!

32

Анонимен

преди 6 години

Без парите които изпращат българските граждани живеещи в Западна Европа и еврофондовете България ще ше да е много по зле от Молдавия или Киргизия,но никога не е късно.