15

123

преди 6 години

Разбира се, че е добре учителите да преминат определени тестове, но много махленски и просташки звучи: "Нормални ли са учителите?". Смятам, че нивото на българската журналистика удари дъното.

14

Анонимен

преди 6 години

До шматкаЩо за политици ще са те тогава?D Политик се става след сделка с дявола.

13

Анонимен

преди 6 години

" Господи, тази ужасна тирания на мнозинството!"Рей Бредбъри, "451 градуса по Фаренхайд"

12

Сссс

преди 6 години

За шофьорите може за даскалите не може. Защо?

11

Ne

преди 6 години

Не! Не са нормални учителите. Само не нормален ще обучава деца за 700лв

10

Анонимен

преди 6 години

Както други професии ходят на психотестове, така и учителите трябва. Не може някой откачен даскал да дава насоки в живота на децата. И тия тестове не трябва да са проформа. Но в България последните години гледаме само парите и много ме съмнява за тези тестове дали ще имат ефект. Иначе кой с психични проблеми ще признае, че ги има

9

шматка

преди 6 години

Кога ще има тестове за политицитеКога ще приемат закон който да изисква чисто съдебно(криминално) минало за политициКога ще се изисква образователен ценз за политици.....

8

Анонимен

преди 6 години

До Бандитидеята ти това да важи не само за учителите а за всички българи, не е лоша, ама забравяш че НОИ няма да бъде очарована от тези нови разходи които трябва да направи.

7

Анонимен

преди 6 години

Значи шофьори и ред други, могат да се явяват на изследване за психологическа годност, а учителите не. Защо? В дългосрочен план един практикуващ смахнат даскал, е много по-опасен от какъвто и да е друг професионалист. Даже след навършване на четиридесет години, този тест да е на шест месеца, както прегледа на товарни автомобили над десет години. Явно като си знаят колко им е багажа,се страхуват да не хвръкнат от хранилката.

6

А

преди 6 години

нормални ли са учениците, че такава пасмина за първи път се наблюдава в класните стаи в тая държава?

5

Анонимен

преди 6 години

Психо тестовете са просто вид медицински преглед, от това имат полза и учителите и системата на образованието ,проблема е че разходите за това медицинско обслужване трябва да се поемат от работодателя а не от работещите,При това може да се разработи доста изгоден колективен договор за тези прегледи ,не стои така въпроса с самостоятелното договаряне на преглед. А иначе учителите ще имат огромна полза ,че системата им следи здравословното състояние редовно.

4

сдсж

преди 6 години

абе къде е да се записваме за суджук? в парламента ли , в Банкя ли?

3

Анонимен

преди 6 години

Що да не са нормални? Всичко, което правят, го правят типичните средностатистически българи. Значи са представителна извадка на обществото.Проблемът е, че се изисква да не са нормални.

2

Анонимен

преди 6 години

До Анонимени тези дето пишат учебниците

1

Анонимен

преди 6 години

Първо да минат на психотест,тез къде са писали малоумната наредба!